Колко време мислите, че ще пишете във форума?
2 години.
@ русенци, навестете ни пак като миналата година бе към края края на лятото, на 11. септември май се видяхме за последно (в бар Амстердам^^). Че и аз кат' Омегата по курсове, по изпити, а на Хамелеона съм му обещал от много време едни 'арни 40 гб аниме на двд-та. Да си ги носи в Русе и със здраве да си ги гледа ^^
А пък, кой знае, ако 'фана да вляза тая година, дядо ви може да ви навести в Русе.
@ русенци, навестете ни пак като миналата година бе към края края на лятото, на 11. септември май се видяхме за последно (в бар Амстердам^^). Че и аз кат' Омегата по курсове, по изпити, а на Хамелеона съм му обещал от много време едни 'арни 40 гб аниме на двд-та. Да си ги носи в Русе и със здраве да си ги гледа ^^
А пък, кой знае, ако 'фана да вляза тая година, дядо ви може да ви навести в Русе.
- TheUnknownOne
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
ГрубатаКутия... написа:Алминатора написа:Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Все ми обещавате, ама като дойдете - никой не смей да ме покани...
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
Ама да дойде и моето време, тогава ще правя категорични изказвания. Кой знае.
Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра![]()
Я кажете що годе добрите гимназии да си пусна документите там на пролет.
Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш![]()
Не знам как човек който няма умствената възможност да оперира биологична единица ще тръгне да ме бие?
Алминатора написа:ГрубатаКутия... написа:Алминатора написа:Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
ПП: Човек ако си е изградил стабилни връзки онлайн, които иначе не би могъл да има в реалността, едва ли ще срещне пречка в студенството да посещава любимия форюмец. За по десет минути на ден, не би била болка за умиране.
Пичове и аз искам да дойда!Особено ако сега ме приемат в некоя гимназия в София ше бъде екстра![]()
Ахам.Ако си 8клас ела в мойто даскало.2ро СОУ-супер е!А пък и аз ще се радвам,ако дойдеш,защото винаги е хубаво да имаш някой под ръка,за да го биеш![]()
Не знам как човек който няма умствената възможност да оперира биологична единица ще тръгне да ме бие?
Трябва ли му мозък, за да те натрепе?
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Алминатора написа:ГрубатаКутия... написа:Алминатора написа:Pantomime написа:Да бре, а оня път през Септември.. дето ходихме по ММ ? :Р Ти и след това на пиенето не дойде /offtopic :} :} :}Ледник написа:Pantomime написа:Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
Ех,Алминаторе,да ти имам остроумието!Намали малко гледането на Къци(предполагам,че си го записвал на видео касети и сега учиш репертуара си от него).Опитваш се да се правиш на остроумен,ама нещо не става.За това се изисква акъл.
П.П.Баница ениуан?
|
|
| 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Dante написа:Пиша тук от около 2 година,но взе да ми става безинтересно...
Затова пък в началото беше във вихъра си!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Till.Lindemann
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Съ тряска руманяска
Re: Колко време мислите, че ще пишете във форума?
dokato erik e tuk 
Re:
denik написа:Ами.. защо пиша повече от 4 години тука? Отговорът е кратък - не знам :>
Просто.. все още ми се намира свободно време, а когато го имам, то влизам тук (и то защото имам нет и РС). Може би като стана студент (живот, здраве и мозък).. няма да имам ежедневен достъп до компютър с нет, няма да имам и толкова много свободно време.. но пак, когато мога - ще влизам. Общо взето не знам докога ще пиша тук... всичко зависи от това как ще се развие живота ми след завършването на 12 клас (до което има още 2 години).
п.п Ледник - след около месец-два идваме в София, този пък ако не се явиш.. не знам какво ще стане
lol what a noob fuuuu
постовете на Дантето обаче са 10/10 :Д
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Пу, въобще не съм мислил. В началото беше гот, после не толкова, после идяд написа запетая и светът се завъртя наобратно, след туй всички ме хранеха и въпреки това пишех... забавно е било винаги 
WeAreGettingClose
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Re:
То най-нелепото е, че става въпрос за 2007, а не 2002-3 примерно..denik написа:постовете на Дантето обаче са 10/10 :Д
Смèтни за каква невръстна паплач си говорим.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Абе, ако възрастта се определяше по стоенето в тоя форум, вие сте некви пенсии. Айде, баба, сложи ченето и да ядеш супа.
ХЕЙООО
ХЕЙООО