Любимо ММОРИ

Нещата от живота
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Откъде да почна ? о.О айде от по известните
Guild Wars Играл съм малко пвп/пвм(aз съм хардкораджия и за мен си player versus monster). Нова система за ПВМ, доста скучна и безинтересесна за мен, но изглежда хората се кефят. Но за сметка на това пвп-то е доста добро и напрегнато. Минус е, че си е сложничко и масово бъка от н00бчета. Абе зарибявка си е :І

World of Warcraft Еми скука. Скука след 20тия левел. Едно и също. Нагли кражби от ГВ. Готин арт, цикльорска. Много шум за нищо. Много гадна craft система.

Silkroad/Hero Online/ 9 Dragons Древен китай, еднакви системи, много време, скучни на моменти. 3те игри са доста еднакви. Различават се малко по място където се развива действието и колко фантазия са вложили създателите.Безплатни, до момента, в който не осъзнаеш, че за хубавите предмети ти трбяват $$$:) Или иначе казано плащаш грухаш се/не плащаш слаб си и тия дето са платили винаги ще те бият.

Gunz Беше забавно, но в момента, в който аз я играх беше на много ниско технологично ниво, прекъсващи сървари и тн. И все пак не се сещам за друго ММОРИ, което да използва огнестрелни оръжия( изключваме ВоВ).

Lineage 2 C3-C5 Тук коментара ми се гради изключително и само на наблюдения. Зарибяваща, красиви елфки с големи цици, зарибяваща, Castle siege, прилична craft система(нещо, което яко съкс в ВоВ), търговия, парите и на последните нива все още се търгуват, Много цикльорска:)

Mu Съмнява ме някой от вас пишлемета да е играл в оригиналния сървар, тъй като струва 30$ на месец, ама найсе :)
За оригиналния сървар : Бавен рате, няма рес, Крилата са нещо велико
За играта: Възможно най-простата ММОРИ, в нея е включено всичко, което го има в др ММОРИ-та(Healer, Buffer, Fighter, Mage, upgrade на броните, няколко вида дмг).

И

Ultima-Online Age of Shadows/Samurai Empire/Monday`s Legacy Играта номер 1 за мен. Играта от която е тръгнало всичко. Играта, която се играе и днес. Десетки различни герои, перфектна крафт система, търговия, най-доброто пвп, което съм виждал. Просто не ми стигат суперлативи за нея.

П.П Сандро, преди време не бяхте ли писали статия за УО и ма3х сървара или беше вашата конкуренция ?!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Lost in the Light написа:World of Warcraft Нагли кражби от ГВ. ?!
Странно как при положение че излезе преди ГВ.Първото,второто ГВ и УоУ нямат нищо общо
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

WannaBe написа:
Странно как при положение че излезе преди ГВ.Първото,второто ГВ и УоУ нямат нищо общо
А 2гб пачове за вов преди ГВ ли се появиха? А пвп-арените?!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Lost in the Light написа:
WannaBe написа:
А 2гб пачове за вов преди ГВ ли се появиха? А пвп-арените?!
Е големо копиране некви арени още повече че тея арени никои не ги ползва
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Легални само безплатните :oops: и УоУ-а в един клуб :oops:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Играл съм легално Lineage II, Guild Wars, Maple Story, GunZ, WarRock и други free MMO-та за които не се сещам в момента.

Lineage II - дааа, това е играта която ме кара да пренебрегвам real lifе-a понякога.Играя в един от официалните сървъри - Hindemith, където има страшно много BG-та (като се има предвид броя на населението на България, сравнено с това на другите страни си е доста).Мнението ми съвпада напълно с това на Гипо.Графика, геймплей, звук, PvP-та, отборна игра, комуникация, икономика...всичко е перфектно.Може би един от недостатъците е умопобъркващият "grind" на high levels (който присъства в доста голяма част от MMO-тата btw),на който аз не издържам, но се преживява.Castle Siege-овете са нещо велико.Разберете, ако нещо може да ме накара да стана в 4 през нощта (заради часовата разлика) за да отида на Siege, - трябва да си струва и то много.Стотици PvP-та едновременно, навсякъде хвърчат стрели, магии - ето тук се вижда отборната игра, и това защо аджеба си grind-вал толкова много.И когато тръшнеш някой противник по-голям с 5-6 левъла от теб - усещането е яко...лично аз прекаленно много се възгордявам.

Guild Wars - не е зле игричката като цяло, но лично мен не ме задържа много.Някак си PvE-то куца - скучно е.PvP режима си е напълно друга история - не се отлепвах с дни от него.Може би една от най-добре изградените системи за PvP която съм виждал в MMO.И забележете - играех с healer (monk) и в същото време играта беше зверски интересна, а в други игри (Lineage II например) healing/support класовете са пренебрегвани в известна степен.Хубаво беше, но с времето започнах да се отдавам повече на Lineage и постепенно я зарязах...което ме подсеща да си я кача на ново и да направя някое и друго PvP.

Maple Story, GunZ и WarRock и другите "еднодневки" за които не се сещам в момента.Според мен могат да привлекат някакво внимание и стават за игра, но не и такова, че да станеш hardcore player.MMO жанрът се разви много напоследък, и почнаха да се бълват какви ли не free бози от "жълтите" пичове.
Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Хм, забравих Granado Espada - http://www.granadoespada.sg
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

ето още няколко игрици от мен

Legend of ares
Спокойна и лесна безплатна игра. Не е далеч от останалите MMORPG, но има какво да се види. Има PvE и PvP. Жалко обаче ,че бързо омръзва.
http://legendofares.netgame.com/

Kal Online
Само графиката е добра. Останалото е както при всъко друго MMORPG.
http://www.kalonline.com/
Кирилица goes Jason
Изображение
Публикувай отговор