Откъде да почна ? о.О айде от по известните
Guild Wars Играл съм малко пвп/пвм(aз съм хардкораджия и за мен си player versus monster). Нова система за ПВМ, доста скучна и безинтересесна за мен, но изглежда хората се кефят. Но за сметка на това пвп-то е доста добро и напрегнато. Минус е, че си е сложничко и масово бъка от н00бчета. Абе зарибявка си е :І
World of Warcraft Еми скука. Скука след 20тия левел. Едно и също. Нагли кражби от ГВ. Готин арт, цикльорска. Много шум за нищо. Много гадна craft система.
Silkroad/Hero Online/ 9 Dragons Древен китай, еднакви системи, много време, скучни на моменти. 3те игри са доста еднакви. Различават се малко по място където се развива действието и колко фантазия са вложили създателите.Безплатни, до момента, в който не осъзнаеш, че за хубавите предмети ти трбяват $$$:) Или иначе казано плащаш грухаш се/не плащаш слаб си и тия дето са платили винаги ще те бият.
Gunz Беше забавно, но в момента, в който аз я играх беше на много ниско технологично ниво, прекъсващи сървари и тн. И все пак не се сещам за друго ММОРИ, което да използва огнестрелни оръжия( изключваме ВоВ).
Lineage 2 C3-C5 Тук коментара ми се гради изключително и само на наблюдения. Зарибяваща, красиви елфки с големи цици, зарибяваща, Castle siege, прилична craft система(нещо, което яко съкс в ВоВ), търговия, парите и на последните нива все още се търгуват, Много цикльорска:)
Mu Съмнява ме някой от вас пишлемета да е играл в оригиналния сървар, тъй като струва 30$ на месец, ама найсе
За оригиналния сървар : Бавен рате, няма рес, Крилата са нещо велико
За играта: Възможно най-простата ММОРИ, в нея е включено всичко, което го има в др ММОРИ-та(Healer, Buffer, Fighter, Mage, upgrade на броните, няколко вида дмг).
И
Ultima-Online Age of Shadows/Samurai Empire/Monday`s Legacy Играта номер 1 за мен. Играта от която е тръгнало всичко. Играта, която се играе и днес. Десетки различни герои, перфектна крафт система, търговия, най-доброто пвп, което съм виждал. Просто не ми стигат суперлативи за нея.
П.П Сандро, преди време не бяхте ли писали статия за УО и ма3х сървара или беше вашата конкуренция ?!