Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 22:22

Откъде да почна ? о.О айде от по известните
Guild Wars Играл съм малко пвп/пвм(aз съм хардкораджия и за мен си player versus monster). Нова система за ПВМ, доста скучна и безинтересесна за мен, но изглежда хората се кефят. Но за сметка на това пвп-то е доста добро и напрегнато. Минус е, че си е сложничко и масово бъка от н00бчета. Абе зарибявка си е :І

World of Warcraft Еми скука. Скука след 20тия левел. Едно и също. Нагли кражби от ГВ. Готин арт, цикльорска. Много шум за нищо. Много гадна craft система.

Silkroad/Hero Online/ 9 Dragons Древен китай, еднакви системи, много време, скучни на моменти. 3те игри са доста еднакви. Различават се малко по място където се развива действието и колко фантазия са вложили създателите.Безплатни, до момента, в който не осъзнаеш, че за хубавите предмети ти трбяват $$$:) Или иначе казано плащаш грухаш се/не плащаш слаб си и тия дето са платили винаги ще те бият.

Gunz Беше забавно, но в момента, в който аз я играх беше на много ниско технологично ниво, прекъсващи сървари и тн. И все пак не се сещам за друго ММОРИ, което да използва огнестрелни оръжия( изключваме ВоВ).

Lineage 2 C3-C5 Тук коментара ми се гради изключително и само на наблюдения. Зарибяваща, красиви елфки с големи цици, зарибяваща, Castle siege, прилична craft система(нещо, което яко съкс в ВоВ), търговия, парите и на последните нива все още се търгуват, Много цикльорска:)

Mu Съмнява ме някой от вас пишлемета да е играл в оригиналния сървар, тъй като струва 30$ на месец, ама найсе :)
За оригиналния сървар : Бавен рате, няма рес, Крилата са нещо велико
За играта: Възможно най-простата ММОРИ, в нея е включено всичко, което го има в др ММОРИ-та(Healer, Buffer, Fighter, Mage, upgrade на броните, няколко вида дмг).

И

Ultima-Online Age of Shadows/Samurai Empire/Monday`s Legacy Играта номер 1 за мен. Играта от която е тръгнало всичко. Играта, която се играе и днес. Десетки различни герои, перфектна крафт система, търговия, най-доброто пвп, което съм виждал. Просто не ми стигат суперлативи за нея.

П.П Сандро, преди време не бяхте ли писали статия за УО и ма3х сървара или беше вашата конкуренция ?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 22:47

Lost in the Light написа:
World of Warcraft Нагли кражби от ГВ. ?!
Странно как при положение че излезе преди ГВ.Първото,второто ГВ и УоУ нямат нищо общо

Профил ICQ Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 22:59

WannaBe написа:
Странно как при положение че излезе преди ГВ.Първото,второто ГВ и УоУ нямат нищо общо

А 2гб пачове за вов преди ГВ ли се появиха? А пвп-арените?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 23:02

WannaBe написа:

А 2гб пачове за вов преди ГВ ли се появиха? А пвп-арените?!
Е големо копиране некви арени още повече че тея арени никои не ги ползва

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 23:13

Легални само безплатните :oops: и УоУ-а в един клуб :oops:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 23:58

Играл съм легално Lineage II, Guild Wars, Maple Story, GunZ, WarRock и други free MMO-та за които не се сещам в момента.

Lineage II - дааа, това е играта която ме кара да пренебрегвам real lifе-a понякога.Играя в един от официалните сървъри - Hindemith, където има страшно много BG-та (като се има предвид броя на населението на България, сравнено с това на другите страни си е доста).Мнението ми съвпада напълно с това на Гипо.Графика, геймплей, звук, PvP-та, отборна игра, комуникация, икономика...всичко е перфектно.Може би един от недостатъците е умопобъркващият "grind" на high levels (който присъства в доста голяма част от MMO-тата btw),на който аз не издържам, но се преживява.Castle Siege-овете са нещо велико.Разберете, ако нещо може да ме накара да стана в 4 през нощта (заради часовата разлика) за да отида на Siege, - трябва да си струва и то много.Стотици PvP-та едновременно, навсякъде хвърчат стрели, магии - ето тук се вижда отборната игра, и това защо аджеба си grind-вал толкова много.И когато тръшнеш някой противник по-голям с 5-6 левъла от теб - усещането е яко...лично аз прекаленно много се възгордявам.

Guild Wars - не е зле игричката като цяло, но лично мен не ме задържа много.Някак си PvE-то куца - скучно е.PvP режима си е напълно друга история - не се отлепвах с дни от него.Може би една от най-добре изградените системи за PvP която съм виждал в MMO.И забележете - играех с healer (monk) и в същото време играта беше зверски интересна, а в други игри (Lineage II например) healing/support класовете са пренебрегвани в известна степен.Хубаво беше, но с времето започнах да се отдавам повече на Lineage и постепенно я зарязах...което ме подсеща да си я кача на ново и да направя някое и друго PvP.

Maple Story, GunZ и WarRock и другите "еднодневки" за които не се сещам в момента.Според мен могат да привлекат някакво внимание и стават за игра, но не и такова, че да станеш hardcore player.MMO жанрът се разви много напоследък, и почнаха да се бълват какви ли не free бози от "жълтите" пичове.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2007 01:01

Хм, забравих Granado Espada - http://www.granadoespada.sg

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Фев 2007 11:06

ето още няколко игрици от мен

Legend of ares
Спокойна и лесна безплатна игра. Не е далеч от останалите MMORPG, но има какво да се види. Има PvE и PvP. Жалко обаче ,че бързо омръзва.
http://legendofares.netgame.com/

Kal Online
Само графиката е добра. Останалото е както при всъко друго MMORPG.
http://www.kalonline.com/

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com