Автор |
Съобщение |
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 11:53
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 12:39
Играл съм доста безплатни онлайн игри,но най-много досега ми харесва Flyff.Преди играх Lineage на оригинален сървар,но вече не мога да плащам по 30 лева на месец
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Любимо ММОРИ Публикувано на: 09 Фев 2007 12:58
Sandro написа: Малко проучване на аудиторията. Напишете колко ММОРИ сте играли (само офицални и легално закупени) и кое от тях ви е любимото и защо.
Бруталните оффтопици и взаимохранене ще се трият естествено;) УоУ играя.Гилд уарс си я бях взел преди 2 години ама вобще не ми хареса и я продадох.Друго в официални маи не съм играл
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:08
Furry написа: Играл съм доста безплатни онлайн игри,но най-много досега ми харесва Flyff.Преди играх Lineage на оригинален сървар,но вече не мога да плащам по 30 лева на месец
Дъъъ... Lineage не е ли без месечни О.о
Инак аз на офи нищо не съм играл :Р Джъгам Lineage на пиратски. Не'ам пари да давам за игри, и за това си ги играя на шитави сървъри
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:13
Maple Story само съм играл легално.PC MANIA ме зариби по тази игрица.
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:16
Blinkers написа: Maple Story само съм играл легално.PC MANIA ме зариби по тази игрица.
И мене ме зариби.
MapleStory
GunZ
___________________________________ .
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:32
1.Mu online (от 2003-2004 почнах,в световния сървър,където 1 левел се дига 2-3 дена и света буквално се пука по шевовете от хора).PvP-то е много брутално,стига да си с още 5-10 авера,които знаят какво правят.
2.Gunz the duel - динамична и бърза,но леко дървена
3.Guild Wars - Нямам какво повече да кажа,освен - нечовешко PvP и GvG.Играя я от години и все още не ми е писнала
4.WoW - като човек,пристрастен към warcraft митологията,играта е манна небесна НО PvP-то куца,безкрайните рейдове писват и основно съм я играл за да се накефя на прекрасния арт,територийте,героите,орки,ъндеди,Pudge , и т.н. от близо Музиката е нечовешка,уменията на близардските художници също,но това е субективно мнение,де(вижте малко по-горе).Играл съм още в началото,когато беше възможно фрий създаване на акаунт за бетата,след това няколко пъти в ма3х с акаунти на приятели и наскоро - безплатното 10 дневно демо.Буквално 3-4 дена ми държи вниманието,после кефенето за съжаление свършва и идва ОГРОМНАТА скука от куестове тип "иди там,вземи това,върни се тук,после иди пак там...",мудния левелинг и т.н.Това е и причината да не съм си я купил.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:45
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:53
War Rock
Подобна на Battlefield 2 и CS и на мен лично не ми е омръзнала. Сега има някой недостатъци, но все пак още е бета и със следващите ъпдейти нещата трябва да се подобрят.
GunZ
Яка игрица, според мен единствените и недостътъци са "дървеният" физичен енджин и това, че не ще да се ъпдейтва.
Зарибих се по УоУ, но нямам достатъчно място на харда за нея. И все пак ако я имах щях да играя на пиратски сървъри. За Hero Online мога да кажа, че не ме кефи, но въпреки това ще взема пак да си я изтегля(дано не са ми изтрили акаунта).
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 17:26
Guild Wars
Купих си factions и съм страшно доволен. PvP играя по-рядко,но няма как да отрека че е голяма зарибявка. Графиката на играта е добра и красива. Само имам една забележка-чудя се какви ли още фантастични герой ще измислят за следващите експайжани.
SilkRoad
Доста е интересна и зарибяваща. Графиката е на ниво. Най-големия плюс е, че играта е безплатна.Много забавно е, че можете да опитомите маймуна (или катерица) ,която да обира златото от убитите чудовищата. (много се надявам да вида статия за SilkRoad)
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 17:32
Disturbеd написа: Дъъъ... Lineage не е ли без месечни О.о
Живото доказателство - хората знаят твърде малко за Л2 . Лошо за NC Soft, прескочили са рекламата.
Иначе тайм карта за 60 дни Л2 е 53лв.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 17:32
Disturbеd написа: ... Дъъъ... Lineage не е ли без месечни О.о ...
15 долара май беше.
Иначе легално съм играл Silkroad(прекалено цикльорска се оказа),Guild wars(дори ще си я купа скоро),Mapple story(баси тъпата игра,играх до 7ми левълл и ми писна).Също и ShadowBane играх офи.И УоУ-а джитах малко офи бтв.
Нелегално си двитам Л2 и УоУ.УоУ доста по-рядко.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 18:01
Ми само Л2 съм пробвал и не ми хареса толкова,а и не вярвам да пробвам други щото от приятели знам че тия простотий са си кат дрога
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 18:34
Jhony Bravo™ написа: Guild Wars Купих си factions и съм страшно доволен. PvP играя по-рядко,но няма как да отрека че е голяма зарибявка. Графиката на играта е добра и красива. Само имам една забележка-чудя се какви ли още фантастични герой ще измислят за следващите експайжани.
SilkRoad Доста е интересна и зарибяваща. Графиката е на ниво. Най-големия плюс е, че играта е безплатна.Много забавно е, че можете да опитомите маймуна (или катерица) ,която да обира златото от убитите чудовищата. (много се надявам да вида статия за SilkRoad)
Raziel тва ти ли си бе,с тоя нов профил не успях да те позная
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 18:42
Алминатора написа: Jhony Bravo™ написа: Guild Wars Купих си factions и съм страшно доволен. PvP играя по-рядко,но няма как да отрека че е голяма зарибявка. Графиката на играта е добра и красива. Само имам една забележка-чудя се какви ли още фантастични герой ще измислят за следващите експайжани.
SilkRoad Доста е интересна и зарибяваща. Графиката е на ниво. Най-големия плюс е, че играта е безплатна.Много забавно е, че можете да опитомите маймуна (или катерица) ,която да обира златото от убитите чудовищата. (много се надявам да вида статия за SilkRoad) Raziel тва ти ли си бе,с тоя нов профил не успях да те позная h
Би трябвало да съм аз
между другото ми се разкри онази PvP арена за която ми говореше.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 18:46
Jhony Bravo™ написа: Алминатора написа: Jhony Bravo™ написа: Guild Wars Купих си factions и съм страшно доволен. PvP играя по-рядко,но няма как да отрека че е голяма зарибявка. Графиката на играта е добра и красива. Само имам една забележка-чудя се какви ли още фантастични герой ще измислят за следващите експайжани.
SilkRoad Доста е интересна и зарибяваща. Графиката е на ниво. Най-големия плюс е, че играта е безплатна.Много забавно е, че можете да опитомите маймуна (или катерица) ,която да обира златото от убитите чудовищата. (много се надявам да вида статия за SilkRoad) Raziel тва ти ли си бе,с тоя нов профил не успях да те позная h Би трябвало да съм аз между другото ми се разкри онази PvP арена за която ми говореше.
Коя от всичките?
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 19:12
WoW - Бях си я купил отдавна половин година след като излезе официално, играх я 1 месец после с един авер напрайхме партия и играехме 2ма с моя акоунт още 2 месеца, после спрях.. и сега като излезна Експейжъна един от мрежата си я купи (само УоУ) но няма време и той играе много рядко и ми даде неговия акаунт с предплатени 2 месеца та в момента я играя и се кефя :р след като направя 60 левел мое да купим TBC
Voyage Century Online - игра с кораби и такива работи, много ми лагваше и не успя да ме грабне, куестовете се изпълняват трудно и сложно кораба като те нападнат 2-3 пирати и си долу. :р
Ferentus - Цъкъх малко но началните куестове бяха много за трепене и се отказах :>
Silkroad - Интерфейса мяза на Л2 не ме кефи
Л2 - не ме кефи интерфейса
Рагнарок Онлайн - малко съм я цъкал, не ме кефи тва че трея да биеш разни зелени желета, много ми е бебешко
п.п. 9 Dragons и 2 Moons ги играе едно аверче сега, но аз джиткам УоУ както виждате по горе затва не съм ги пробвал още
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 20:59
Stealth написа: Мойту любиму мори е Черното мори. На Слънчив Брег, ма и на Златнити не й злье. (ММОРИ, не Мори, с провлачено ммм, като мммм, бозаааа)
Иначе по темата - УоУ ест, все пак от Близард ми плащат за статиите, ха, ха, ха. Опа... Братя по дрога, ех
PS. Ай деър ю ту модерейт ми!
Edit: Sandro
PWNED
колега, що не идваш на планьорките ти бе....?! мААААСАТА АДЕКВАТЕН ! ;щ
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 22:04
просто прелитах....
забелязвам интересно нещо - често се среща WoW sux, ама не и от хора коити са я играли повече от 10 дневния трайъл или изобщо не са я пипали.
Усетих се и за малко подвеждане в темата - трябваше да бъде за комерсиални ММОРИ, но тогава явно нещата щяха да се изчерпят с WoW и GW ... продължавайте в този дух:)
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 22:18
Да ударя едно рамо на Guild Wars... и Ragnarok Online.
Бтв, мисля да се зарибя с тва Last Chaos.
WarRock-ът е зарибявка, става като ти се играе нещо онлайн да постреляш, а ти се повдига от ЦееС-а. Жалко, че няма клиент за под Linux :/
В този ред на мисли, пробвайте Savage : The battle for Newerth. На мен ми беше забавна, макар че не е точно MMORPG...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|