Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 00:41

Профет, България не е била освободена от хора, които са вярвали че нищо не зависи от тях!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 01:55

Проблема е там, че докато ни оправляват путки, така ще става с българските граждани в чужбина...

Навсякаде чуваме, че не трябва да си влошаваме отношенията с Либия, да запазим добрия тон и т.н. След потвърждаването на смъртните присъди, аз не видях някаква особенна реакция от правителството или президента по този въпрос.

П.С. Никоя друга държава няма да позволи така да се гаврят с нейните граждани по света.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 02:53

Ледник написа:
Профет, България не е била освободена от хора, които са вярвали че нищо не зависи от тях!

Именно... била е освободена от огромната руска империя, която е имала интерес да ни освободи. Всички хора, които са измрели преди това, за да "ни види Европата" и които са вярвали, че могат да променят нещо... еми, умрели са без да променят нищо.

П.П. Ако и на това ми отговориш с някоя заучена фраза, ще те черпя, обещавам ти... :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 08:24

Всичко в Либия ми прилича на някакъв извратен спектакъл, създаден от болния мозък на неколцина олигифрени с власт и които се наслаждават на собственото си творение и с перверзна наслада удължават всеки следващ епизод от агонията на нашите медицински сестри и палестинският доктор... Накрая го обърнаха направо на бартер-сделка, което си е жива гавра с живота на сестрите... Аз съм отвратен от цялата тази гледка, която се опитват да ни пробутат нашите политици и медии - жалко и смешно... Думи не трябват вече... А действия, и то целенасочени и директни за решаването на това абсурдно положение, точещо се вече цели 8 години...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 08:26

Ще гледам да дойда. Крайно време е да се направи такъв митинг.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 10:26

Бе и с протести няма да се размекне либийското "правосъдие"(ако има въобще такова).Ако Надежда & компания бяха действали бързо можеше да не се стига дотук, че да се кичим с лентички като клоуни.Ама не-не стига,че не уведоми обществото веднага,даже и потули този случай в сянка от всички,докато не се стигна до арестуването.Абе кво да ви кажа-според мен медиците просто ще си загинат в Либия.Дори не получаваме помощ от ЕС,които бяха казали,че щели да помогнат а какво се оказа-посланиците само и те се закичили с лентичките.Абе да им имам помощта.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fifa 11
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 11:15

Просто се молете за тях, защото по човешките начини се вижда до къде го докарахме.
Освен Бог никой не може да им помогне. Така че молете се.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Стига лицемерие
Публикувано на: 08 Фев 2007 11:25

shmoka написа:
Ама хич не ме ебе !!!!!!! Досега не съм носил лентички и не съм ходил на протести. НЯМА И ДА ХОДЯ

И аз не съм съгласен с тази уж наречена "подкрепа", но твойто си е чисто и просто егоизъм и самолюбие.
Затова българите са толко озлобени - егоисти и лицемери такива са повечето.
Седнете и мислете малко и за другите, а не само за себе си!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 11:30

а ти откъде знаеш, че са виновни?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 12:17

The_prophet написа:
била е освободена от огромната руска империя, която е имала интерес да ни освободи. Всички хора, които са измрели преди това, за да "ни види Европата" и които са вярвали, че могат да променят нещо... еми, умрели са без да променят нищо.

Нека носим йоще срама по челото,
синила от бича, следи от теглото;
нека спомен люти от дни на позор
да висне кат облак в наший кръгозор;
нека ни отрича исторйята, века,
нека е трагично името ни; нека
Беласица стара и новий Батак
в миналото наше фърлят своя мрак;
нека да ни сочат с присмехи обидни
счупенте окови и дирите стидни
по врата ни още от хомота стар;
нека таз свобода да ни бъде дар!
Нека. Но ний знаем, че в нашто недавно
свети нещо ново, има нещо славно,
що гордо разтупва нашите гърди
и в нас чувства силни, големи плоди;
защото там нейде навръх планината,
що небето синьо крепи с рамената,
издига се някой див, чутовен връх,
покрит с бели кости и със кървав мъх
на безсмъртен подвиг паметник огромен;
защото в Балкана има един спомен,
има едно име, що вечно живей
и в нашта исторья кат легенда грей,
едно име ново, голямо антично,
като Термопили славно, безгранично,
що отговор дава и смива срамът,
и на клеветата строшава зъбът.

Българи участват активно в освободителната война. Българи обръщат хода на войната, в момента в който турската армия е щяла да смаже русите - след преминаването на Шипченския проход. Българите са си извоювали свободата - с многохилядните жертви, с придобилите ореол на светци национални герои. Не смей, не смей да твърдиш че свободата не сме си я заслужили.

============================
============================

shmoka, ти мислиш ли изобщо? Всеки един учен, погледнал това дело досега, е заявил със стопроцентова сигурност че заразяването е причинено от ниската хигиена в болницата. Ей, значи...

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Стига лицемерие
Публикувано на: 08 Фев 2007 12:25

shmoka написа:
capri написа:
shmoka написа:
Ама хич не ме ебе !!!!!!! Досега не съм носил лентички и не съм ходил на протести. НЯМА И ДА ХОДЯ

И аз не съм съгласен с тази уж наречена "подкрепа", но твойто си е чисто и просто егоизъм и самолюбие.
Затова българите са толко озлобени - егоисти и лицемери такива са повечето.
Седнете и мислете малко и за другите, а не само за себе си!

Абе човек къф ти егоизъм, когата има за какво винаги бих помохнал , например за "Българската коледа" се обадих 15 пъти !!!! Тези медица са заразили 200 деца със спин и са ги обрекли на смърт , а ние тръгваме тука да ги защитаваме !!! От къде разбрахте че са невинни !!!

Всички международни експерти стигнаха до извода, че заразата със спин е тръгнала там още преди да пристигнат нашите медици. Също така няма нито едно пряко доказателство, че медиците са заразили либийските деца.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 13:32

Стига история...да се върнем към темата
Да и за мен всички тези линтички са глупави.Се едно гледам матренички.Извинявайте, ама това е несериозно.Ние, обикновените хора, колкото и да ни се иска, не можем да направим нищо.Ама абсолютно нищо.Да, ако преди 8 или айде, 6-7 години щеше да може да направиме нещо...Но сега животът, на тези хора е отишъл по дяволите...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 14:52

Препоръчвам ви "Истинската история на Освобождението" от Божидар Димитров.
Цитат:
Един траен мит се е настанил в общественото ни съзнание около възстановяването на българската държавност през 1878г. Този мит прокламира, че България е възстановена само и единствено в резултат на Руско-турската война 1877-1878г. Едва ли има историк или дори само логично мислещ човек, който да не се сеща, че възстановяването на една изчезнала от политическата сцена( и то преди 500г.) държава не става по метода "деус екс махина". Възстановяването на българската държава, първо не е, и не може да бъде еднократен акт и , второ, няма начин да стане без участието на българския народ или на българското общество. Един дори бегъл поглед върху историята на българското общество от втората половина на XIX век ще ни убеди, че Освобождението не е еднократен акт, а процес.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 14:58

Да тва с лентичките,знаменцата и т.н. е пълна глупост,кой ще ги види или пък като ги види дали ще разбере за какво са?! А тея нашите "политици" как 8 години не направиха нищо?А сега адски много страни са на страната на медиците и се мъчат с каквото могат да помогнат,а тея нашите какво правят-НИЩО!!! А ние какво-ще ходим по митинги и т.н.-няма да има никакъв ефект,нищо няма да се промени,сестрите ще си ги осъдят и там ще си ги убият!!!

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 19:54

Това с протеста е неуспоримо по-добра идея от разни концерти, но защо ли имам чувството, че това, което ще се прави утре е, че пред либийското посолство ще се вика яко "Свобода за медиците, смърт за либиците" и други гениални бойни викове. А с това освен, че ще си покажете българщината друго няма да постигнете Т.Т

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 22:40

интересно, атака сякаш се бори срещу...концерта на би ти ви, а не против присъдите на кадафи :roll:
интересно утре ще има ли повече от 100 човека пред посолството...

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 22:41

Sparhawk написа:
интересно, атака сякаш се бори срещу...концерта на би ти ви, а не против присъдите на кадафи :roll:

Всичко е фарс.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 23:14

Varggoth написа:
Sparhawk написа:

Всичко е фарс.

The world means nothing now.

Darkthrone - Wreak.

Scepter's raised !... IN FUCKIN FURY !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Фев 2007 23:28

Sparhawk написа:

Мнението против бТВ в първия пост е само и единствено мое. АТАКА протестира срещу несправедливите присъди на медсестрите ни в Либия.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Фев 2007 00:17

Чисто и просто политически въпрос. Няма нищо общо със Спин ,деца и медици. Колко далече е обикновенният човек от същината на проблема. Нищо не ще промените ,вече 2 пъти ги осъждат на смърт и ще ги убият накрая. А вие колкото и да си протестирате България не ще се превърне на Сащ за 1 ден за да си измисли война и да ги измъкне. :disbelief:

Единствено можем да не ги забравяме и да се постараем на Либия да се наложи ново ембарго.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com