Чакам.
Както винаги бате Сириус е прав , повече отколкото предполага .
Както и слим .
Хари Потър 7 излиза през юли :O
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- [FFF]Flaming One
Няма да ви обяснявам...
За злия и мощен пич - това съм си аз...
Иначе просто исках да видя дали ще напишете това, което и написахте....
А масовия вкус - съгласете се, че той владее... Май не сте виждали вманиачен фен на STAR WARS или на Толкин, а?
Е, вижте... Намерете си по един пич дето да ви обяснява цял ден как се казвал статиста дето играе третия клонинг от лево дето Оби-Уан го заколва ей така и после се завърта ей така и разсича друг ей така и после ти обяснява как се казва жена му и децата му поименно...
Това, което написах до тука, звучеше леко казуистично, но ето ви го и извода - Хари Потър и другите франчайз ориентирани продукции ви промиват мозъците и смърдят. Това стига ли?
За злия и мощен пич - това съм си аз...
Иначе просто исках да видя дали ще напишете това, което и написахте....
А масовия вкус - съгласете се, че той владее... Май не сте виждали вманиачен фен на STAR WARS или на Толкин, а?
Е, вижте... Намерете си по един пич дето да ви обяснява цял ден как се казвал статиста дето играе третия клонинг от лево дето Оби-Уан го заколва ей така и после се завърта ей така и разсича друг ей така и после ти обяснява как се казва жена му и децата му поименно...
Това, което написах до тука, звучеше леко казуистично, но ето ви го и извода - Хари Потър и другите франчайз ориентирани продукции ви промиват мозъците и смърдят. Това стига ли?
Бе пич , това може да промива мозъка на дай-хард феновете . Аз го прочитам , харесва ми и го заебавам на рафта . Не ровя по фен сайтове , не членувам в клубове , не ходя по фен срещи и като цяло не си градя мисленето върху изложеното там .
Прави разлика между умерен фен и дай-хард . Същото е като със Стар Уорса ( дано си гледал ония епизод на Триумф да Инсълт Комик Дог със Стар Уорс феновете ) .
Прави разлика между умерен фен и дай-хард . Същото е като със Стар Уорса ( дано си гледал ония епизод на Триумф да Инсълт Комик Дог със Стар Уорс феновете ) .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron