120-годишна баба поддържа форма с Марихуана.
- Бижутера
- Обратна връзка:
120-годишна баба поддържа форма с Марихуана.
Дали тайната на дълголетието не се крие в забранената билка индийски коноп не е ясно, но със сигурност канабисът по никакъв начин не е навредил до момента на 120-годишната индийка Фула Наяк.
Повече от столетие старата дама всекидневно опъва по няколко цигарки с марихуана. Тя твърди, че се чувства много добре и няма никакво намерение да се отказва от навика си.
„Нямам идея откъде идва дълголетието ми“, коментира пред вестник Сън старата жена. „Много от роднините ми се споминаха далеч по-млади от мен.“
Компания за по цигарка й правят 92-годишната дъщеря и внучето и, който е „само“ на 72.
Повече от столетие старата дама всекидневно опъва по няколко цигарки с марихуана. Тя твърди, че се чувства много добре и няма никакво намерение да се отказва от навика си.
„Нямам идея откъде идва дълголетието ми“, коментира пред вестник Сън старата жена. „Много от роднините ми се споминаха далеч по-млади от мен.“
Компания за по цигарка й правят 92-годишната дъщеря и внучето и, който е „само“ на 72.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- NeO_Zealot
http://www.dnes.bg/article.php?id=30491zip0 написа:Откъде си го иизлисли това?
Bullshit,but whatever...
- Бижутера
- Обратна връзка:
да бе и после да ми готви вместо мусака отрова за мишки за да ми вземе паритеShadow' написа:Това го решават мацките, не ниеDaddy Yankee написа:и аз няма да се женя![]()
Само изчакай някоя да те омъгьоса и ще видиш
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
Производството на тютюневи изделия в цял свят намалява драстично заради забраните за пушене на обществени места и борбата с тютюнопушенето.
Точно в този момент някакви незнайни учени като по чудо "открили", че по една-две цигарки на ден всъщност били полезни за организма.
Айде сега същото и с марихуаната. Имат ни за овце.
Радвам се, че се показахте интелигентни!
Точно в този момент някакви незнайни учени като по чудо "открили", че по една-две цигарки на ден всъщност били полезни за организма.
- angelvr911
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Някой да е умрял някъде някога директно заради физическите отрови в марихуаната? Тц.Ледник написа:Производството на тютюневи изделия в цял свят намалява драстично заради забраните за пушене на обществени места и борбата с тютюнопушенето.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
--William Blake