Parkour?Не смятате ли че е тъпотия?

Нещата от живота
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

AcTivE написа:
Гипо написа:...наркотици, федербал, мастурбиране...

Разкри и трите ми хобита :shock: :oops:

Fishi Is A Wai Of LIfe!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Оставете хората да си живеят както решат, все пак колко пъти досега са ви казвали, че метъла ви прави злобари и сатанисти или че геймърите нямат никакъв живот. А пък всеки рапер или брейкар е автоматично наричан наркоман...абе оставете ги.

PP Manu Chao - leave us alone.mp3 regge power!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Не мисля за тъпотии неща, които не ме интересуват.. безразлично ми е
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
meth
В момента играе: aoe3

Мнение от meth »

Абе хората поне се занимават с нещо, а не седат и умуват като тебе в момента ...
Всеки си избира с кво да се занимава по една или друга причина ... не знам тва (фрии рън-а) кво общо има със недоволството ти от образованието. Запалили са се .. нека се кефат .. ти се едно не си се палил по некви такива неща ...
И на мене не ми харесва тоя "спорт", ама нямам нищо напротив .. просто имам друг вкус.
Ениуей кво ти разправям .. спи ми се и ше почнеш да ми се заяждаш за правописни грешки сигурно ... и оттам пак иде въпроса за образованието.
Ениуей ай помисли над това, което написах х)
respect the unexpected
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

Паркур е весело ;р хека и скейта са къде-къде по безумни.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Аватар
Gugu

Мнение от Gugu »

Vermic написа:Мен ме кефи новата мания "ПРЪДНИ МИ НА ЛИЦЕТО" нагъзваш се на някои и му се изрязваш...
Урааааааааа :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

ScooBy написа:Не,не тъп,а просто хлапетиите,които го опропастяват са.Некви пикльовци викат "ние сме бъдещите Ямакаши" (за справка филмчета в crazy videos на http://www.city.bg) блахахаха,глупости.Но същото е с футбола и с всеки друг спорт,пълно е с нуубове,мислещи се за про.

http://www.city.bg/crazy_videos/details.php?vID=e670bbf8e2ce795c229b2a9dbe086718318785e3

Teh Real Pro!!!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
The_prophet
Обратна връзка:

Мнение от The_prophet »

Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга! :)
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

The_prophet написа:Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.

Не , правилно го е написал.
И все пак си е създал тъпо мнение за него , предполагам , че има някви проблеми и не може да го практикува ..
Въпреки че точно тоя си е проблемен отделно.. по рождение. Колко ли пъти са го изпускали по глава не ми се мисли.
остарехме
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Единственият сериозен минус на този спорт е - сериозното скапване на коленете, до което води. Самият факт, че се правят такива скокове на вън - на асфалт - убийство за коленете :).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Е, то си има чалъм как да се приземиш тъй, че все едно не си скачал въобще (;
Т'ва ямакаши ми допада много като идея и философия, ама де да ходя да катеря.. освен по дърветата в морската..
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Readonly написа:...

Независимо как се приземяваш (стига да е на крака), коленете се натоварват много, заради твърдата повърхност - асфалт. Казвам го от личен опит ;).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

И това ще отмине, докато не дойде нещо по-интересно на манежа... Я дресура на бълхи, я жонглиране със свински крачета... :wink:
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
botlik3

Мнение от botlik3 »

THE KING OF TIME написа:
ScooBy написа:Не,не тъп,а просто хлапетиите,които го опропастяват са.Некви пикльовци викат "ние сме бъдещите Ямакаши" (за справка филмчета в crazy videos на http://www.city.bg) блахахаха,глупости.Но същото е с футбола и с всеки друг спорт,пълно е с нуубове,мислещи се за про.

http://www.city.bg/crazy_videos/details.php?vID=e670bbf8e2ce795c229b2a9dbe086718318785e3

Teh Real Pro!!!

:blink:
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
OnePageLife

Мнение от OnePageLife »

Parkour?Не смятате ли че е тъпотия?

Да, тъпня е.
humanity... it is a thing, that is not meant to last...
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Като цяло пуснах темата,за да си кажа мнението за българското образование.Тва за Паркура го написах,защото наистина много ми стана странно,от факта че някой живее в свой измислен свят на ловци и прочее.
Изображение
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Алминатора написа:Като цяло пуснах темата,за да си кажа мнението за българското образование.Тва за Паркура го написах,защото наистина много ми стана странно,от факта че някой живее в свой измислен свят на ловци и прочее.

ае са не се оправдавай да ти...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Алминатора написа:Като цяло пуснах темата,за да си кажа мнението за българското образование.Тва за Паркура го написах,защото наистина много ми стана странно,от факта че някой живее в свой измислен свят на ловци и прочее.

Ако натискаш бутона за нова тема по-рядко ще е добре за всички ни.
Аватар
The_prophet
Обратна връзка:

Мнение от The_prophet »

I against I написа:
The_prophet написа:Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.

И все пак си е създал тъпо мнение за него , предполагам , че има някви проблеми и не може да го практикува ..
Въпреки че точно тоя си е проблемен отделно.. по рождение. Колко ли пъти са го изпускали по глава не ми се мисли.

Parcour - за всички неграмотни спорещи - иде от френцузки, произлиза от глагола parcourir, който значи преминавам. Аман..
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга! :)
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

The_prophet написа:
I against I написа:

Parcour - за всички неграмотни спорещи - иде от френцузки, произлиза от глагола parcourir, който значи преминавам. Аман..
Уча френски.
Правилно е написал това , което е искал да напише :).

Едит:
Сега като проверих , май го има и в двата варианта .. Спорът е излишен.
остарехме
Публикувай отговор