Понеже незнам дали някой е попаднал на този материал ви го представям с най-голямо удоволствие
Ей и ние сме можели да направим нещо хубаво, а до колкото чух от някъде май наистина вече колата е готова
Забележи първата българска спортна кола тва означава че може би ще има и другаДади написа:Вече е имало такава тема, при това беше доста новичка . . .
Сега по темата: Защо, де'а правят спортна кола? Де'а, Lamborghini ftw, тия на к'ви се правят, бре? Вместо да направят евтина кола за народа, те правят нек'ви уберски коли.
Не, не означава това.Gandalf, the white написа:Забележи първата българска спортна кола тва означава че може би ще има и другаДади написа:Вече е имало такава тема, при това беше доста новичка . . .
Сега по темата: Защо, де'а правят спортна кола? Де'а, Lamborghini ftw, тия на к'ви се правят, бре? Вместо да направят евтина кола за народа, те правят нек'ви уберски коли.
Точно за това си мислех и аз, когато казах, че няма да види бял свят.Ледник написа:Ако момчетата са способни и колата има потенциала да излезе наистина добра, ще ги купи някоя чуждестранна компания. Тъй като АТАКА не е на власт, управляващите мижитурки няма да финансират този проект - те само се интересуват как да се нагушат с повече пари, вместо наистина да поведат България напред в 21... или поне в 20 век.
Дай някакво инфо да видим за какво става на въпрос.bOtLik3 написа:Става въпрос за друг български автомобилGrogar написа:А аз до колкото чух първата бг кола е готова само трябва да се пусне на пазара... сега каква е и дали е тази не мога да ви кажа.
Porsche Carrera GT среден клас.... I don't think soAngel Eyes написа:И ми е интересно защо са казали само Порше, при положение че марката си има и модели...bOtLik3 написа:Не ми стана ясно едно нещо - защо сравняват ТТ с Галардо и откъде накъде галардотото е спортна кола от средния клас, при положение че струва $170 000 и е с максимална скорост от над 300км/ч