Fishi Is A Wai Of LIfe!AcTivE написа:Разкри и трите ми хобитаГипо написа:...наркотици, федербал, мастурбиране...![]()
Parkour?Не смятате ли че е тъпотия?
- [FFF]Flaming One
Абе хората поне се занимават с нещо, а не седат и умуват като тебе в момента ...
Всеки си избира с кво да се занимава по една или друга причина ... не знам тва (фрии рън-а) кво общо има със недоволството ти от образованието. Запалили са се .. нека се кефат .. ти се едно не си се палил по некви такива неща ...
И на мене не ми харесва тоя "спорт", ама нямам нищо напротив .. просто имам друг вкус.
Ениуей кво ти разправям .. спи ми се и ше почнеш да ми се заяждаш за правописни грешки сигурно ... и оттам пак иде въпроса за образованието.
Ениуей ай помисли над това, което написах х)
Всеки си избира с кво да се занимава по една или друга причина ... не знам тва (фрии рън-а) кво общо има със недоволството ти от образованието. Запалили са се .. нека се кефат .. ти се едно не си се палил по некви такива неща ...
И на мене не ми харесва тоя "спорт", ама нямам нищо напротив .. просто имам друг вкус.
Ениуей кво ти разправям .. спи ми се и ше почнеш да ми се заяждаш за правописни грешки сигурно ... и оттам пак иде въпроса за образованието.
Ениуей ай помисли над това, което написах х)
respect the unexpected
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
ScooBy написа:Не,не тъп,а просто хлапетиите,които го опропастяват са.Некви пикльовци викат "ние сме бъдещите Ямакаши" (за справка филмчета в crazy videos на http://www.city.bg) блахахаха,глупости.Но същото е с футбола и с всеки друг спорт,пълно е с нуубове,мислещи се за про.
http://www.city.bg/crazy_videos/details ... 18318785e3
Teh Real Pro!!!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
- The_prophet
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Не , правилно го е написал.The_prophet написа:Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.
И все пак си е създал тъпо мнение за него , предполагам , че има някви проблеми и не може да го практикува ..
Въпреки че точно тоя си е проблемен отделно.. по рождение. Колко ли пъти са го изпускали по глава не ми се мисли.
остарехме
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
THE KING OF TIME написа:http://www.city.bg/crazy_videos/details ... 18318785e3ScooBy написа:Не,не тъп,а просто хлапетиите,които го опропастяват са.Некви пикльовци викат "ние сме бъдещите Ямакаши" (за справка филмчета в crazy videos на http://www.city.bg) блахахаха,глупости.Но същото е с футбола и с всеки друг спорт,пълно е с нуубове,мислещи се за про.
Teh Real Pro!!!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- OnePageLife
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Алминатора написа:Като цяло пуснах темата,за да си кажа мнението за българското образование.Тва за Паркура го написах,защото наистина много ми стана странно,от факта че някой живее в свой измислен свят на ловци и прочее.
ае са не се оправдавай да ти...
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- The_prophet
- Обратна връзка:
I against I написа:Не , правилно го е написал.The_prophet написа:Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.
И все пак си е създал тъпо мнение за него , предполагам , че има някви проблеми и не може да го практикува ..
Въпреки че точно тоя си е проблемен отделно.. по рождение. Колко ли пъти са го изпускали по глава не ми се мисли.
Parcour - за всички неграмотни спорещи - иде от френцузки, произлиза от глагола parcourir, който значи преминавам. Аман..
Когато на готин човек му е кофти това е блус!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
Когато на кофти човек му е готино това е чалга!
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Уча френски.The_prophet написа:I against I написа:Не , правилно го е написал.The_prophet написа:Само от заглавието на темата разбрах, че си неграмотен тъпанар... Parcour. следващия път се опитай да критикуваш нещо, чието име поне можеш да напишеш ПРАВИЛНО.
Parcour - за всички неграмотни спорещи - иде от френцузки, произлиза от глагола parcourir, който значи преминавам. Аман..
Правилно е написал това , което е искал да напише
Едит:
Сега като проверих , май го има и в двата варианта .. Спорът е излишен.
остарехме