Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

вярвате ли в БОГ

ДА    14%  14%  [ 6 ]
 НЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ    12%  12%  [ 5 ]
 САТАНАТА МИ Е МАИКА!!!    17%  17%  [ 7 ]
 ПИНОКИО Е МОМИЧЕ    21%  21%  [ 9 ]
 Хитлер и Сталин са обладани от демони!!!    7%  7%  [ 3 ]
 Аз съм мисулманин...    0%  0%  [ 0 ]
 Аз съм Будист    2%  2%  [ 1 ]
 Аз съм Вярващ...И всички вие ще се пържите в ада!!!    2%  2%  [ 1 ]
 Ако знаех номера на Господ Бог стях даму сванна...Две ферарита за мен н    24%  24%  [ 10 ]
Общо гласове : 42
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:46

не, Пинокио не е момиче а е дървени подпалки за ада

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 18:59

ass написа:

Да ве...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 19:46

Ако има бог нека ми вземе утре изпита по химия в ТУ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Фев 2007 20:05

Dumbaldor написа:
Ако има бог нека ми вземе утре изпита по химия в ТУ.

Да ве ся сте дойде да ти напише на твое място изпита ... :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Вярвате ли в БОГ!!!Пинокио е резан бубан!!!
Публикувано на: 01 Фев 2007 22:50

Vermic написа:
Та ето на какво попаднах в нета:

Пинокио, Том Сойер и други герои от 100 произведения на световната класическа литература, включени в учебната училищна програма в Турция, приеха исляма.
"Дай ми малко хлебец, заради Аллах", казва Пинокио на своя създател татко Карло, в книгата, одобрена от Министерството на образованието на Турция. "Слава на Аллах", отбелязва по-късно дървеното човече.
В "Тримата мускетари" пък на Д Артанян казват, че не може да посети Арамис, като причината силно би изненадала дори автора на романа – самия Александър Дюма. "Той се е заобиколил от правоверни. Приел е исляма след тежка болест", обяснява на Д Артанян възрастна баба.
Въпреки, че Том Сойер винаги бяга от домашна работа, при заучаването на ислямски молитви пакостникът проявява голямо старание в преработеното издание, а като награда за труда си получава "особена награда".
Полиана, героиня от романа на Елинър Портър, която мнозина считат за въплъщение на християнското опрощение, казва, че вярва в края на света, предсказан в Корана.
Изкривени са още няколко книги, сред които басните на Лафонтен и "Клетниците" на Виктор Юго.
Според журналиста от Daily Telegraph - Малкълм Мур, недодяланите вметки, направени от ислямските издателства, са провокирали в Турция скандал, но не заради религиозната промяна на книжките, а по други причини. Турция от 1920 г. е светска държава, а някои издания съдържали оскърбления, жаргон и грубовати стихчета по адрес на президента и премиера. Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган призова за незабавни мерки от страна на издателите. Министерството на образованието заплаши със съдебни действия всяко издателство, което продължи издаването на подобни книги. Образователният министър Хюсейн Селик обаче обяви, че мярката ще бъде приложена, ако в изданията бъдат открити жаргон и обидни квалификации по адрес на правителствени лица.

Това ме уби ето и саита които иска да стане ВЯРВАЩ :shock: ....http://novavalna.org/nwdb1/index.php...

През Втората световна война тогавашният папа Пий ХII се опитвал "дистанционно" да прогони дявола от Хитлер, става ясно от неотдавна публикуван секретен документ на Ватикана, съобщи британският в. "Дейли мейл". В изявление по радиото на Ватикана главният екзорсист на Ватикана Габриеле Аморт също публично обяви, че и Хитлер, и Сталин са били обсебени от дявола и похвали опитите на Пий ХII. Аморт обаче обясни, че те били обречени на провал, тъй като за прогонването на дявола са необходими две условия. Първо, да се намираш в непосредствена близост до обекта и второ - той да е съгласен и да желае това да стане. Габриеле Аморт е яростен противник и на книгите за Хари Потър, тъй като според него, четеното на романите за момчето-вълшебник отваря ума на децата към окултизма и заниманията с черна магия. "Зад Хари Потър се крие знакът на владетеля на мрака - дявола", твърди Аморт по повод книгите на Джоан Роулинг.

Не четете Хари Потър, за да не станете 2-рият Хитлер...

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2007 08:47

^Ми правилно никакъв ХАРИ ПОТЪР!!!!

Демоните са навсякаде...Видях един който ме гледаше как сера ама беше вътре в кенефа...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2007 09:05

Религията е нещо което се втълпява на хората още от ранно детство.Така е от както свят светува.Просто няма такъв всемогъщ старец с брада и пръчка-тава е гандалф,всеобщтата представа на мнозинството за бог е напълно грешна.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Фев 2007 09:45

ass написа:
Кои е пинокио?! :shock: :?: :idea:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 18:29

Gugu написа:
ass написа:
Кои е пинокио?! :shock: :?: :idea:

:lol: :lol: Аве кой клас си ти ве...Въобще на училище ходиш ли ???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 18:32

Бог не съществува, просто се използва от църквата за поддържане на контрол и печалби.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 18:53

Zero-Blade написа:
Бог не съществува, просто се използва от църквата за поддържане на контрол и печалби.

Използвал се е. В момента никого не го ебе :Р А църквата в момента май нищо не прави, освен че папата се изказва против мюсюлманите. Ура!

Турците обаче обират точките. Damn, да променят книгите? Бахмааму, авторски права няма ли бе, дееба? Я дайте да им влезем на тия, после да минем през Китай, Северна (или Южна, коя от двете има нюкчета? ^^) Куба и останалите комунета. Демокрация ftw! Мня, всъщност дайте да основем религия с божество Чък Норис и да я ползваме като основа за превзимането на света и обевяване на всички държави за Чъктатури :)

А дали вярвам. Ми, след гениалната ми идея за нова религия вервам у Чък Норис (errr, duh?). Попринцип обаче вервам, но в разните там измислени от хората божества, а в това че някъде има нещо. Но не много :Р

Профил WWW

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 19:29

Пинокио е травестит. Не съм вярващ.
BLACK METAL IZNT KRIK ... квото и да значи тва .. нали е модерно да се пише :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Фев 2007 19:40

Zero-Blade написа:

Второто няма нищо общо с първото. Бог може да си съществува, и католиците (не Църквата, щото таквоз нещо няма) да си го ползвали за средство за контрол.
Много "Шлиферът на Лъженагло" си чел. ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 00:58

Не мога да преборя лудостта, която напира в мен.
Като Сатаната заявявам, че имам само едно дете и това е The Grim Reaper. Не се бутайте там, дето ви не е работа.

PS. Темата смърди. Както и повечето в този форум, ако трябва да сме честни. ("Каза човекът с някакви кирливи 15 поста" си мислите, но съм достатъчно редовен и стар читател, за да знам.)

PPS. Ледник, не мога да разбера защо се взимаш толкова насериозно и обясняваш разни умни неща в тема, която се обсъжда дали Пинокио е момиче, или подпалки.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Фев 2007 01:19

Хермиона написа:
PPS. Ледник, не мога да разбера защо се взимаш толкова насериозно и обясняваш разни умни неща в тема, която се обсъжда дали Пинокио е момиче, или подпалки.

Поради простичката причина, че понякога съм сериозен, и точно тогава не ми идва отвътре да се лигавя. Слагам тук-там някое трезво мнение, за цвят.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 15:57

Дади написа:
Използвал се е. В момента никого не го ебе :Р

От младежта или дори средна възръст - да, ма я ги погледни бабичките, те освен да се возат по тролеи и да киснат в църквата, друго правят ли?

Ледник написа:
Второто няма нищо общо с първото. Бог може да си съществува, и католиците (не Църквата, щото таквоз нещо няма) да си го ползвали за средство за контрол.
Много "Шлиферът на Лъженагло" си чел. ;)

Да, няма нищо общо. И не съм казвал и че има. Просто казвам, че за мен такова нещо като "бог", "всевищният" или както и да го наричате, не съществува, но поради причината, че доста хора вярват в това нещо, църквата е решила да ползва вярата като бизнес, от който няма загуба..

П.п. Това не съм го чел, дори си нямам представа за какво говориш.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 16:02

БОГ,АЛАХ БУДА,ТАНГРА,Leader.-все едно и също :wink:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 16:14

Значи човека е Бог! :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 18:50

The Chameleon написа:

Мъртъв е бог, и човека е неговото лайно.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Фев 2007 18:59

The Grim Reаper написа:
The Chameleon написа:

Мъртъв е бог, и човека е неговото лайно.

WORD !

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com