Енциклопедия на никовете на потребителите във форума
-
Abdominal Pain
От къде на къде ще те има, като не си поствал досега в темата? Както казах вече на един:Bloodsworn написа:Мене що ме нема е ?! Аве ей ше се караме![]()
Abdominal Pain написа:нали първо трябва сам да ми кажаш никовете си, няма да тръгвам да ви ги отгатвам един по един я

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

-
Demonic
- Обратна връзка:
OopzAbdominal Pain написа:От къде на къде ще те има, като не си поствал досега в темата? Както казах вече на един:Bloodsworn написа:Мене що ме нема е ?! Аве ей ше се караме![]()
Abdominal Pain написа:нали първо трябва сам да ми кажаш никовете си, няма да тръгвам да ви ги отгатвам един по един я
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
- VALEN7INVS
- Цар
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Varggoth написа: Колкото до Faggoth - той не се брои, тогава не аз ползвах профила. ;р
Забрави си Котето
Стомашна Болка, слагай там, да има. Иначе преди се зовех NNY. Други никове май съм немал. Мързи ме да ги сменям, пък и кой ш'ме познае? Мен ме мързи аватар да си сложа, пък никове...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Да бе, верно, че беше Lust, а не Luxuria...кокоша памет, ейTracy написа:По едно време не беше ли Lust?Just Hope написа:Да видим...
The CROW
Ayumi
Luxuria
Just Hope
Май т'ва са о.О Поне за други не се сещам ^^`
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
-
Abdominal Pain
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Хей,хей,хей ... не използвай същият речеви подхват за други чувствах си се специален. Онова си беше за мен.Abdominal Pain написа:От къде на къде ще те има, като не си поствал досега в темата? Както казах вече на един:Bloodsworn написа:Мене що ме нема е ?! Аве ей ше се караме![]()
- NeO_Zealot
-
Abdominal Pain
Под ягодите, какво искаш да кажеш? Значи ти си бил Казим? Ебавал си ме по телефона, когато каза, че ще го викнемЛедник написа:Идеята е страхотна.
Зубро Зубрев = ... Казим, ...
Бтв Няма да участвам.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
creator написа:Под ягодите, какво искаш да кажеш? Значи ти си бил Казим? Ебавал си ме по телефона, когато каза, че ще го викнемЛедник написа:Идеята е страхотна.
Зубро Зубрев = ... Казим, ...![]()
Бтв Няма да участвам.
Това не е истина. Аз съм си аз - неповторим. А това, че не успях да дойда, е защото сесията ми беше започнала без мен и не можах да присъствам.
Abdominal Pain, махни като ник Казим от тези на Ледник.
Това на аватара не съм аз :/
-
Abdominal Pain
Ще очаквам потвърждение (и обяснение) от Ледник, и тогава.Казим написа:creator написа:Под ягодите, какво искаш да кажеш? Значи ти си бил Казим? Ебавал си ме по телефона, когато каза, че ще го викнемЛедник написа:Идеята е страхотна.
Зубро Зубрев = ... Казим, ...![]()
Бтв Няма да участвам.![]()
Това не е истина. Аз съм си аз - неповторим. А това, че не успях да дойда, е защото сесията ми беше започнала без мен и не можах да присъствам.
Abdominal Pain, махни като ник Казим от тези на Ледник.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка: