Ужаси
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Лично на мен не ми хареса - много повърхностен филм, базиран на популярната игра, която е в пъти по-стряскаща и оригинална от това подобие на филм на ужаси (е все пак е малко по-добър опит от Alone in the Dark с Крисчън Слейтър)...NWA написа:Meжду другото темата ме подсети, че не съм гледал Тихия Хълм.
Ако някой го е гледал да изказва мнение, че коментарите винаги са писани от дебили, кефещи се на сякакви бози,
пък и искам да се стресирам от нещо свестно, а не от режисьорски недъзи.
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Re: Ужаси
да и Джак Никълсън изиграва ролята на бащата перфектно-филма си заслужава, въпреки че има някой пропуски.Въпреки че е повече като трилър, а не хорър го препоръчвам-една от най-добрите екранизации по хорър книга на КингNocturnal Pulse написа:Това по книгата ли е?THE KING OF TIME написа:Сиянието.Просто велик филм.Не е много гнусен,но е култов простоJedi Knight написа:Я ми кажете някой хубав хорър с 1 изискване - да е страшен, не гнусен (пр The house of wax).
хммм а ако някой наистина намери инфо за Зовът/Повикът на Ктулху ще му бъда вечно признателен!!!
мхмм а и да от по-новите предложения въпреки, че не е нищо особено и все пак е германска пордукция -Sl8n8
става за гледане, има малко напрежение и е над средното ниво

http://zamunda.net/details.php?id=73143-линк
http://imdb.com/title/tt0493452/-ревю в IMBD
-
Мr.Anderson
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Каквото и да казвате - Вампирите на Джон Карпентър 1 е НАЙ-НЕЧОВЕШКИЯ ФИЛМ на Карпентър ЕВААА !!!!

天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Wrong Turn / Погрешен Завой
Младият студент Крис (Дезмънд Харингтън) трябва бързо да прекоси планините на Западна Вирджиния, но е принуден да направи един неочакван завой.
Той отмества поглед от изоставеният път само за секунда, но това е достатъчно, за да се сблъска с група тинейджъри, чиято екскурзия е възпрепятствана от повредената им кола. Част от младежите решават да потърсят помощ, но откриват само една зловеща колиба, в която живеят трима обезобразени канибали.
Започва едно наистина кърваво преследване - страхотно, скоростно влакче на ужасите!
Преди малко го изгледах, доста добро филмче...Но не му усетих пълния ефект, защото не го гледах на тъмно и не бях сам
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Не съм я чел но съм чувал че през миналия век е предизвикала масова паника или нешу такова и се казва нещото от другия свят или там каквото е...ако не съм се объркалNocturnal Pulse написа:Книгата, книгата..Jah Soldier написа:Определено The Thing на Джон Карпентър мноо як филм
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
-
In Too Deep
Изгледах Тихия Хълм.
Заболя ме глава.
Пуснах си рорн.
Забравих всичко.
Въобще, *филм по игра
Пуснах си рорн.
Забравих всичко.
Въобще, *филм по игра
In Too Deep
The Hills Have Eyes 2

Ето един от малко по-свестните хоръри, появили се през последните месеци.
Ако сте гледали 1та част, то 2ката едвали ще ви въздейства толкова.Но въпреки това - един от най-гнусните
филми, които съм гледал.Не пропускайте шанса си да видите 3метров мутант-изрод, осеменявайки готина
муладка и убийството на човек чрез набутване в лайняна тоалетна с отворени рани.
пп: Началната сцена отвращава на макс.

Ето един от малко по-свестните хоръри, появили се през последните месеци.
Ако сте гледали 1та част, то 2ката едвали ще ви въздейства толкова.Но въпреки това - един от най-гнусните
филми, които съм гледал.Не пропускайте шанса си да видите 3метров мутант-изрод, осеменявайки готина
муладка и убийството на човек чрез набутване в лайняна тоалетна с отворени рани.
пп: Началната сцена отвращава на макс.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Абе, за да не отварям нова тема, някой може ли да ми каже аниме-хорър?
Имам предвид такъв, че да не мога да спя 1 седмица (минимум), дори и да го гледам в 10 сутринта?
@Pеnnywise
Луд ли сиииии... 101% има аниме, което да ме накара да си опикая гащите
Най-малкото щото хоръри по принцип не гледам :Р
@Pеnnywise
Луд ли сиииии... 101% има аниме, което да ме накара да си опикая гащите
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Pеnnywise9198
По темата...Кенибал Дъ Холокост рулира от всякаде.Незнам защо от всичките сцени най-отвратителна ми беше тази с костенурката.Наистина гледайте го няма да съжелявате, НО определено хора гнусливи или със слаби сърца ДА НЕ ГО ГЛЕДАТ.
Другият велик филм е Хеллрейзър но след петата част вече мирише...Пинхед ист крийг!
@Дист-Не съм фен на амиме, но не ми се вярва да има аниме което да те разтърси толкова..
Другият велик филм е Хеллрейзър но след петата част вече мирише...Пинхед ист крийг!
@Дист-Не съм фен на амиме, но не ми се вярва да има аниме което да те разтърси толкова..
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there