Щом е измислен от потребителите, сподели го.The Chameleon написа: П.п. Да, прякора ми е единствен, за който се сещам и бе измислен от потребители на форума преди 2 години и нещо някъде да е било..
Енциклопедия на никовете на потребителите във форума
-
Abdominal Pain
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
През далечната 2003-та след 2годишно странстване под формата на Гост реших да се регна с ник T-800. След това минах на Corporal Hicks, за кратко бях Змей Горянин, следваше Ефрейтора, и сега съм си Хикс и така смятам да си остана 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Не , ама нужно ли е сега да развалям темата , която досега не е била похитена от форумните .. както и да еXayzer написа:
HiI against I написа:
d4rk.1nside
nick(nick)..
Stiiv Olstin
>
I against I
Hi Xayzer.
Ти ли си бил това бре? Нещо не ти се чува гласа, да не се е пресушило морето от хейтване в теб?
остарехме
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Хами.Abdominal Pain написа:Щом е измислен от потребителите, сподели го.The Chameleon написа: П.п. Да, прякора ми е единствен, за който се сещам и бе измислен от потребители на форума преди 2 години и нещо някъде да е било..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
Abdominal Pain
Огромно благодаря, приятелю.Радвам се, че мислиш така.Отново ти благодаря.Abdominal Pain написа:Ти го заслужаваш†Soul Hunter† написа:Мале, направо се трогнах, когато прочетох на главната страница "†Soul Hunter† винаги е бил единствен и неповторим." Пролях сълза, шефче...
Поздрав с Tenchi Muyo - Washu's Lullaby
EDIT:Темата трябва да стане важна.Най-малкото, за да разпознаваме пичовете, с който пишем.
Сега се сетих за някои от никовете на Sentry.Ето тези, за които знам - Sentry; 5 lost, 1 to go; Sheik; Heavenly Bound; Ален.
По-отдавнашните потребители могат да знаят и други, аз казах тези, за които си спомням.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Abdominal Pain
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка: