Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 09:32
Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"?
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 09:43
AcTivE написа: Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"? !!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 09:51
AcTivE написа: Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"?
Абе не знам ... в киното ''Гняв'' го преведоха. После си го взех да го гледам пак, от видотеката на DVD пак беше преведен като ''Гняв''. Вярно, че понякога не превеждат много правилно заглавият, ама в този случаи незнам дали е така ....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 10:34
denik написа: AcTivE написа: Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"? !!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужаси Публикувано на: 15 Окт 2006 10:35
Jedi Knight написа: Я ми кажете някой хубав хорър с 1 изискване - да е страшен, не гнусен (пр The house of wax)
Сиянието.Просто велик филм.Не е много гнусен,но е култов просто .
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 10:38
The Chameleon написа: denik написа: AcTivE написа: Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"? !!!!
КУЛТ
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 10:53
Luegner написа: Icewarrior написа: И аз чакам saw3 мисля на кино да го гледам щом излезе... Till Lindermann по кой си се развикал бре?! Остави детето... видя малко кръв на по живо и почна да псува, че е извратено Ужаси...Dead End!
не, ти не си малоумен изобщо
|
|
|
|
|
Limp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 11:30
The Grudge Определено най-ненормалният ужас под слънцето.Толкова страшен филм несъм смятал,че може и да има.Ако се гледа сам на тъмно,ефекта определено ще е доста разтърсващ
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 14:09
NoName написа: Гледайте филма ''The Grudge'' (Гняв) Такъв филм просто няма, уникален е ... Такава атмосфера има, много психарски. Толкова страшен филм досега не съм гледал, като се има напредвид, че аз съм почитател на трилъри и ужаси. Ама просто такава уникална атмосфера има този филм. Страхът във филма не идва от някакви гадни убиства или кървища, като ''Тексаско клане'' който е пълна боза, като много други подобни филми. А от самата атмосфера, която е толкова уникална и страшна, чe просто е супер лудница. Аз го гледах на кино и беше просто невероятно. Бях с приятелката ми, ама тя ако е гледала 10-15 минути от филма, максимум ... през останалото време не гледаше ... Аз да го гледам този филм преди някъде година и половина на кино. Сега маи е излезнала втора част, ама още я няма по кината, а може и да не излезне изобщо, незнам не съм я гледал. Но първата част просто е уникална, препоръчвам ви да я гледате ...
Ето я и втората част: Цък
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 15:49
лично за мене shutter е по-страшен от гръдж,ама го махнаха отсекъде да им ебем майката,ако некой го намери да сваля-няма да съжалява
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 10:06
Последният от този вид който ми хареса беше "White Noise" - не е типичен хорър, но феномена върху който е базиран филма (EVP - Electronic Voice Phenomenon) е реално съществуващ... На DVD има и два кратки документални филма - погледнете ги, заслужава си...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 10:25
Хахаха на Final Destination 3 оная много яко умря там с пироните ^^
абе междудрууто Соу 3 го има в арена и линкос.. ама кат гледам още няма субтитри, пък и качеството не било кой знае колко хубаво
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Окт 2006 10:28
Мен лично
кървища и отврат от изкормени телеса, не ми повлияват,
извън едната погнуса, че ме спират да си отпивам от сока.
Въздействат ми твърде силно, но други неща; напр. някои сцени с присъствието на, т.нар. във Вехтия завет, „Лукаво око”.
Има неколцина големи, напр, Фр. Ф. Копола, Д. Линч, един русин и един азиатец, които знаят този поглед,
изнамират го в подходящите актьори и го ползват твърде умело.
Понеже това е много трудно се снима,
те прилагат и някои тънки пинизи с помощта на могъщи софтуери за светлинни ефекти.
Ефектът е поразителен, за който го улавя.
Добре поне, че малцина човеци по планетата знаят какво е това и не търсят този ефект.
Иначе,
бих бил доста обезпокоен, ако освен в реалното, този жестоко-ужасен хорър пиниз, ми бъде предлаган щедро и от любимото ми кино.
---------
Като изключим тези сцени,
`сичкото друго касапско кървене, ми е като розов сън.
Кървищата плашат невиделия кърви,
смъртта плаши неумиралия,
писъците плашат нечувалия Йерихонска тръба.
За мен тези неща са светска плява и суета на суетите,
и ги избягвам не щото са ми страшни,
а щото обичам да преживям чипс, докато гледам кино,
а кървавите сцени ми идат, като да настъпя пресна кучешка фъшкия по невнимание.
Заглавия не мога да дам, щото не помна имеена, деба.
Сори.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 14:48
Дигам темата, щото гледам Grudge 2
Засега съм се стреснал два пъти, а съм на 16-та минута. Това е добре.
Японски е, което би трябвало да ви накара на тайпнете много бързо адреса на някой торрент тракер.. препоръчвам ви го
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:00
Мисля, че 1 ни повлия доста повече на мен и княза като го гледахме..
Бтв Соу 3 беше размазващ. Да бест, соу фар.
Шатър, хмм.. трябва да се види..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ужаси Публикувано на: 22 Яну 2007 15:02
THE KING OF TIME написа: Jedi Knight написа: Я ми кажете някой хубав хорър с 1 изискване - да е страшен, не гнусен (пр The house of wax) Сиянието.Просто велик филм.Не е много гнусен,но е култов просто :) .
Това по книгата ли е?
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:36
The Chameleon написа: denik написа: AcTivE написа: Ааа вие сте безбожници Как може да наричате ВЕЛИКИЯТ ФИЛМ "ПРОКЛЯТИЕ-ЗЛОБА" просто "Гняв"? !!!!
ПРОКЛЯТИЕ ЗЛОБА! О.О
:8::8::8:
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:39
Ужасти ??! еми... нищо достатъчно ужасно не съм гледал. Дайте линк за "Изрод в кошница", плийз :р
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:48
"Повикът на Ктулху" - класика на ужасите. Година на създаване 1977 година. Никаква информация в интернет, имам го на видеокасета от преди тридесет години. Разказва за окултист, отказал се от Традицията, но обитаващ прокълната къща. Идват гости и кошмарът започва.
Незабравим филм.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 15:53
Duke написа: "Повикът на Ктулху" - класика на ужасите. Година на създаване 1977 година. Никаква информация в интернет, имам го на видеокасета от преди тридесет години. Разказва за окултист отказал се от Традицията, но обитаващ прокълната къща. Идват гости и кошмарът започва. Незабравим филм. Аз съм чел книгата на Лъвкрафт.. невероятна е и от бая време го търся филма, но уви :/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|