Третата световна
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Абе не ща война!Иначе искам още оригинални теми като "Най-добър морков на 2006-та".Ще пусна тема "Най-тъпа тема от форума на 2006-та година". 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Just kidding!Бръма™ написа:jNixon написа:Ще пусна тема "Най-тъпа тема от форума на 2006-та година".
Еми ако искаш да не се излагаш по-добре не го прави
а.к.а. Nixon
- Dr Zombayo
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Re: Третата световна
Къде си тръгнал мене да опонираш,бе!Я се погледни къф си!Как ше казваш,че темата за война е хубава.Е,да то на малките деца като теб кфо да се хареса иначе!?Да,прав си,не харесвам такива малки педерасчета като тебе!Деба,дразните ме,що не вземете да се разкарате всичките?!?«~»DooMDeviL«~» написа:RudeB[]x™ написа:Според мен темата е много хубава , а ти си един мръсн хейтър , които нищо не харесва.DarkMol написа:Според вас ако има ТСВ \е не си ли е ПСВ/ тя между кои държави ще изухне, като най вероятния сблъсък е Русия - Сащ . И според вас коя от двете ще победи , а и коя бихте искале да победи.
Да,абсолютно прав си,приятелю!
А,бе,да те еба в тъпака заспал.Хората по света се чудят как да няма войни повече и как да вътворят световен мир,пък ти ми се кефиш на некви детски идиотщини.Да,има много голяма опастност от 3та Световна(Петролът).Дано никога не се случва.Разберете войната е най-гадното нещо.Но ако някога има такава война тя ще бъде Западът(ЕС и САЩ,членките на НАТО) срещу Изтокът(Русия,Тея с дръпнатите очи и талибаните).
П.П.Авторе тъп си.Сигурен съм,че тази тема си я измислил,докато си играел на войници
(тея пластмасовите за малките деца)
|
|
| 
- NeO_Zealot
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
- <GLaDiaToR>
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
RudeB[]x™ написа:Къде си тръгнал мене да опонираш,бе!Я се погледни къф си!Как ше казваш,че темата за война е хубава.Е,да то на малките деца като теб кфо да се хареса иначе!?Да,прав си,не харесвам такива малки педерасчета като тебе!Деба,дразните ме,що не вземете да се разкарате всичките?!?«~»DooMDeviL«~» написа:Според мен темата е много хубава , а ти си един мръсн хейтър , които нищо не харесва.DarkMol написа:Според вас ако има ТСВ \е не си ли е ПСВ/ тя между кои държави ще изухне, като най вероятния сблъсък е Русия - Сащ . И според вас коя от двете ще победи , а и коя бихте искале да победи.
Да,абсолютно прав си,приятелю!
А,бе,да те еба в тъпака заспал.Хората по света се чудят как да няма войни повече и как да вътворят световен мир,пък ти ми се кефиш на некви детски идиотщини.Да,има много голяма опастност от 3та Световна(Петролът).Дано никога не се случва.Разберете войната е най-гадното нещо.Но ако някога има такава война тя ще бъде Западът(ЕС и САЩ,членките на НАТО) срещу Изтокът(Русия,Тея с дръпнатите очи и талибаните).
П.П.Авторе тъп си.Сигурен съм,че тази тема си я измислил,докато си играел на войници
(тея пластмасовите за малките деца)
остарехме
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Немога да повярвам,че има такива недъзи като тебе на тая земя.Преди да ми кажеш нещо се научи да пишеш.«~»DooMDeviL«~» написа:RudeB[]x™ написа:Диказваш думите ми ХЕИТЪР«~»DooMDeviL«~» написа: Къде си тръгнал мене да опонираш,бе!Я се погледни къф си!Как ше казваш,че темата за война е хубава.Е,да то на малките деца като теб кфо да се хареса иначе!?Да,прав си,не харесвам такива малки педерасчета като тебе!Деба,дразните ме,що не вземете да се разкарате всичките?!?
ДЕБА аз съм ХЕИТЪР
|
|
|