Не можах да се сдържа...Maynard написа:за канибалите ядящи мангалите
а иначе-какво по дяволите -докъде стигна света
да очаквам ли следваща тема-За и против Некрофилите ?
За или против Некрофилите
-
Bagerista_Boy
За или против Некрофилите
- Кмето на Катрище
Re: За или против Некрофилите
Да ти го намаам у обриченио гейски газ...пу,мамица ти секта!Оти си толко тапо....?gospoTTT_boK написа:Не можах да се сдържа...Maynard написа:за канибалите ядящи мангалите
а иначе-какво по дяволите -докъде стигна света
да очаквам ли следваща тема-За и против Некрофилите ?
Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
-
Bagerista_Boy
- Кмето на Катрище
Макя ти и чибук...!!!Я сам се калил,дека сам копал со нивата,та и дрифтове сам правил.Я скоро нема да умра.А на тебе саме едно че ти окнем:gospoTTT_boK написа:da... тъпо ми е... много...
и кво? проблем ли има, че си изразявам простотията? или да взема да си я излея след няколко дни с огромна сила... по-хубаво е по малко простотия но по-често...
@ селянина_от_на_майка_си_нещото: дано умреш, за да те еба и да ми е ГОТ... селски нещастник...
пръво-не можеш да ме ебеш,оти ти е малак уйо
второ-не можеш да ме ебеш оти ми е вунясал газо
трето-не можеш да ме ебеш,оти ч пръв че те докапа и че те намъскам убаво по газо со небриченио ми уй!
МИР ВАМ
Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
Bagerista_Boy
- ^GipsyMan^
- Обратна връзка:
Re: За или против Некрофилите
Това не ми харесва !!!gospoTTT_boK написа:Maynard написа:за канибалите ядящи мангалите
ахахаах иееее копеле първа тема вдъхновена от мен чувствам се като бог
аз иначе съм за некрофилите -на кой пречат -не че някоя от жертвите ще се обади в полицията да съобщи за изнасилване
^GipsyMan^-ако видиш някой да ге гледа лееко странно се спасявай, че не прощават
сега да взема да вдигам темата всеки ден и след 1 месец ще съм с тема 10 страници, в която 90% от хората ме псуват и ще съм с 500 мнения минимум![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
аз иначе съм за некрофилите -на кой пречат -не че някоя от жертвите ще се обади в полицията да съобщи за изнасилване
^GipsyMan^-ако видиш някой да ге гледа лееко странно се спасявай, че не прощават
сега да взема да вдигам темата всеки ден и след 1 месец ще съм с тема 10 страници, в която 90% от хората ме псуват и ще съм с 500 мнения минимум
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Aха,мерси,че ми каза.Значи съм твърдо ПРОТИВ за тази извратеност!Nocturno написа:ТРУПОЕБАЧ. NEKKROF(UKK)ILIUS EVILUS RUSTICUS SARDONICUS WRATTUS HATICUS ISUS THESUS LAWUS.Nixon написа:Kaкво е некрофил?
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Некрофилите не са опасне докато не се превърнат в убиици / убиики. Защото когато някой им хареса те го убиват и тогава могат да правят секс с него. Е повечето на са криминалисти. Това обаче не е единственото извращение измислено от хората : Андрофилия, Гинофилия Педофилия, Травестити, Лесбийки, Трансвестизъм, Кросдресинг, Автоеротизъм и още мн дреги които сигурен съм можете да изброите. /Педерази, Трансесксуални, Гейове, Пеньо/
За повече информация търсете д-р Врабчев или прф. Бостанджиев
За повече информация търсете д-р Врабчев или прф. Бостанджиев
Lans taka e