van написа:ако някой ми каже как стана това играчи от класата на пигси и мартеси да отпаднат и аутсайдерите в турнира начело със стреам се пак му е първи турнир и аз другия аутсайдер да стигнем до тук но знайте САМО левски шампион и от тук на татък когато аз победя побеждава народа когато аз загубя губя само аз
Абе Ванчо ти на колко години си?Нещо големи фрази вкарваш.За Стрийм само вижте кога е регнат и ще разберете кой "седи зад него" и му помага!
van написа:ако някой ми каже как стана това играчи от класата на пигси и мартеси да отпаднат и аутсайдерите в турнира начело със стреам се пак му е първи турнир и аз другия аутсайдер да стигнем до тук но знайте САМО левски шампион и от тук на татък когато аз победя побеждава народа когато аз загубя губя само аз
Абе Ванчо ти на колко години си?Нещо големи фрази вкарваш.За Стрийм само вижте кога е регнат и ще разберете кой "седи зад него" и му помага!
ха,и аз чак вчера го забелязах тва 666 ,е дано да помага и занапред
alan_smith - marin_007 9:3
Еми да потвърди се че със слаби отбори падам наред, тай че тоя тур ме отпишете Макар че ще се боря до краи но невярвам да направя нещо повече освен излзиане от групите което също е малко вероятно
Готово.
В нашата група мноо гадно се получи за мен ,при победа на Мастъра в оставащите му два мача си отивам Марин също за да се класира му трябват 3 победи Алан Смит си осигупи минимум второ място и продължава напаред!
ЕЕЕ , как така не възлагай надежди на мене , след 5 мин ще играем с мастера и ще се види, ама ти нямаш загуба как така си отиваш нз,пък за мене 3 победи бих ги постигнал трудно но ще опитам
Мойта група , кво става ? Има 3 мача да се играят без тия с ФЕЛИКС ае играйте ги А ФЕЛИКС ШЕ го чакаме докато не завършат всички групи.Ако до тогава не успее да се появи групата ни ще остане с 4 отбора