Gaberoff Corel German Dictionary, v.2.01 е моята. Има и безплатна версия, която обаче има абсурдно малко думи.
Безплатният речник: EuroDict
П.П. Нали за речник говориш, като казваш преводач?
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Преводач превеждащ текст директно, нещо като Bultra-та.
Няма такова нещо Сигурно ще да превежда само думите, а пък като всяка има по няколко значения....
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Ае престанете да говорите глупости има сайтове и програми дето превеждат изречение от един език на друг, но
често се губи смисъла все пак превеждането не е лесно.
___________________________________ What Really Matters...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2007 23:07
Има от английски на немски и обратното и аз него ползвам, щото после ми е по-лесно сам да си преведа от английски на български, отколкото направо от немски на български и обратното
разбрахте ме :>
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Bagerist0
В момента играе: Със самолетчета :)
Заглавие: Re: Един въпрос..
Публикувано на: 27 Юни 2012 10:32
Пич, пробвай в Гоогле... Само не го знам сайта как беше... Абе потърси в интернета за гоогле и оттам за преводач
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения