Продавам...
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Продавам...
Продавам мои стари млечни зъби.В отлично състояние,чисто бели.Ако има желаещ да пусне едно ЛС.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
После ми разправай,че не си бил тъп...Семи се стегни ве Алминаторе!!!Алминатора написа:2 лева парчето,но зависи преди колко време съм ги вадил.Най старите се продават най скъпо защото съм си ги вадил когато съм бил малък и много ме е боляло.
Така значи имам:
4 броя фронтални
2 кучешки
и 4 малко по-назад.
П.П.Аре баннете го най-накрая !
|
|
| 
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Админе,моля те не ми създавай неудобството да влизам през прокси!RudeB[]x™ написа:После ми разправай,че не си бил тъп...Семи се стегни ве Алминаторе!!!Алминатора написа:2 лева парчето,но зависи преди колко време съм ги вадил.Най старите се продават най скъпо защото съм си ги вадил когато съм бил малък и много ме е боляло.
Така значи имам:
4 броя фронтални
2 кучешки
и 4 малко по-назад.
Говоря сериозно.Отвсякъде са ме банвали и винаги мога да си влизам.Но просто не много неприятно да използвам старото HideIp.
Айде спирам дап иша глупости за удовоствие.Само,моля,не ме банвайте!Страшно е гадно,когато влизаш през прокси на някоя държава от третия свят!Половината ми сайтове са блокирани.Най-често тези които завършват на .us и .net и .com понякога.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Защо използваш пръдня за негативно отношение?Daddy Yankee написа:Не е така.
когато иска е сериозен и полезен,също така когато поиска е и баси пръднята
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Кмето на Катрище
Re: Продавам...
Чисто бели...оно на тебе тея заби що имаш са ти цръни,ма!Па представям си предишните,сигорно са били оранджеви като на бобрьето!Алминатора написа:Продавам мои стари млечни зъби.В отлично състояние,чисто бели.Ако има желаещ да пусне едно ЛС.
Лайньонаторе,от сите тъпи що сам кьорил,ти си най-тъпио!Некой ден со тракторо че те газим!
Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
- <GLaDiaToR>
Точно пък ти ли... DexterRudeB[]x™ написа:После ми разправай,че не си бил тъп...Семи се стегни ве Алминаторе!!!Алминатора написа:2 лева парчето,но зависи преди колко време съм ги вадил.Най старите се продават най скъпо защото съм си ги вадил когато съм бил малък и много ме е боляло.
Така значи имам:
4 броя фронтални
2 кучешки
и 4 малко по-назад.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Отначало ме кефеха изцепките ти смях се от сърце на невероятното ти чуство за хумор спрямо нубсън....Алминатора написа:От ден на ден ставаш все по-раздразнителен...Да не влизаш в пубертета?Lonely ArchAngel написа:Продай си мозъка за изследвания....
Може да спечелиш някоя стотинка,ако го даваш на грам..
Сега стана раздразнителен...ще станеш по-мразен от нубсъна.
Той поне когато пише по тема пише ПО темата а ти просто ръсиш тъпизъм след тъпизъм....
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Точно това заслужаваш Ламинатор! Не спря с глупавите си теми...смешко.Алминатора написа:Админе,моля те не ми създавай неудобството да влизам през прокси!RudeB[]x™ написа:После ми разправай,че не си бил тъп...Семи се стегни ве Алминаторе!!!Алминатора написа:2 лева парчето,но зависи преди колко време съм ги вадил.Най старите се продават най скъпо защото съм си ги вадил когато съм бил малък и много ме е боляло.
Така значи имам:
4 броя фронтални
2 кучешки
и 4 малко по-назад.
Говоря сериозно.Отвсякъде са ме банвали и винаги мога да си влизам.Но просто не много неприятно да използвам старото HideIp.
Айде спирам дап иша глупости за удовоствие.Само,моля,не ме банвайте!Страшно е гадно,когато влизаш през прокси на някоя държава от третия свят!Половината ми сайтове са блокирани.Най-често тези които завършват на .us и .net и .com понякога.
Яко подписи...х
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Баси,мноу си жесток,караш ме да влизам през прокси.Pileto написа:Точно това заслужаваш Ламинатор! Не спря с глупавите си теми...смешко.Алминатора написа:Админе,моля те не ми създавай неудобството да влизам през прокси!RudeB[]x™ написа: После ми разправай,че не си бил тъп...Семи се стегни ве Алминаторе!!!