Автор |
Съобщение |
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 17:16
Не бай нас е участвал ако не се лъжа в два тура аз си спомням щото го поканих аз да играе , иначе по темата аз ще кажа малко по късно , понеже ся излзиам
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 17:51
Krissan написа: Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.
Да, страхотна идея!
А по въпроса за Бай-нас... той има доста опит (аз си съдя по примерно приятелите му в скайп-527)
нищо лично, може да не са хора с който да играе фифа, незнам
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 18:11
FELIX написа: Krissan написа: Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор. Да, страхотна идея! А по въпроса за Бай-нас... той има доста опит (аз си съдя по примерно приятелите му в скайп-527) нищо лично, може да не са хора с който да играе фифа, незнам
Толкова по-лошо за него..има "толкова много опит" и все още не се е научил,а дори може и да не се е опитал да НЕ играе с бъгове
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 19:10
Момчета решавайте вие да ви кажа резултата от мойте мачове 1вия го бих 5:3 , ей сега пак играхме и го бих 3:0,мисля че е добър ама има какво да се желае , ако нямаше други кандидати бих го одобрил , но предлагам да направят един мач пилето Макар че пилето е старо куче , аз съм раздвоен , пак казвам ако нямаше други кандидати бих го взел(и)
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 23:04
Ако решите да вкарвате някой то да е на моето място! След резултатите ми във един друг турнир просто се отчаях от Фифа не бях играл 1 седмица и незнаех къде се намирам . Ако някой иска да провери може да играе със мене да види каква скрап съм...Не мисля че ще съм ви от полза , напротив.Ако има някой заместник да ме замести. А и незнам със какво съм заслужил да съм тук!? И засега ще играя само във този турнир на ПСМ и ако видите нещо добро в мене може да ме поканите. УСПЕХ СРЕЩУ ТРОЙ!!!
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 07:56
MaKaRoN4O написа: Ако решите да вкарвате някой то да е на моето място! След резултатите ми във един друг турнир просто се отчаях от Фифа не бях играл 1 седмица и незнаех къде се намирам . Ако някой иска да провери може да играе със мене да види каква скрап съм...Не мисля че ще съм ви от полза , напротив.Ако има някой заместник да ме замести. А и незнам със какво съм заслужил да съм тук!? И засега ще играя само във този турнир на ПСМ и ако видите нещо добро в мене може да ме поканите. УСПЕХ СРЕЩУ ТРОЙ!!!
пхах, и аз съм същия, ама тука седим кат затворник!
помооощ
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 15:59
2-3ма сме против бай-нас,а мисля,че и реван ще се присъедини към нас,тъй като той е почитател на традицията и познатите хора в турнира.Смятам,че трябва заместникът на макарона или допълнителния играч да е избран от "наши хора" от турнирите на пц мания...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 16:40
аз ве4е си имам клан няма да влизам при вас
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 16:48
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 19:04
Еми аз алан му бях предлагал мисля 2 пъти или 1 не се сещам той ми отказа
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:27
Така,сега играх и с пилето, мисля че заслужава да е в клана винаги се е допитвал до мене за играта си напъвал се е да влезе в клана и мисля че преди малко с играта доказа че има място в клана успя да ме победи 8:6 И за това реших да предложа той да дойде в клана , участвал е в много от турнирите и е наш човек , смятам че няма да има възражение ако има нещо казвайте
Играта му е доста добра и с още малко тренировки мисля че ще започне да жъне успехи , много израстна и смятам че ще продължава , и най-вече прояви желание и воля след като на няколко пъти му казвах че няма да стане да влезе за сега , той продължи да израства . Поздравление за което . Казвайте си мнението ако някои пък иска да играе с него
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:31
MaRiN_007 написа: Така,сега играх и с пилето, мисля че заслужава да е в клана винаги се е допитвал до мене за играта си напъвал се е да влезе в клана и мисля че преди малко с играта доказа че има място в клана успя да ме победи 8:6 И за това реших да предложа той да дойде в клана , участвал е в много от турнирите и е наш човек , смятам че няма да има възражение ако има нещо казвайте Играта му е доста добра и с още малко тренировки мисля че ще започне да жъне успехи , много израстна и смятам че ще продължава , и най-вече прояви желание и воля след като на няколко пъти му казвах че няма да стане да влезе за сега , той продължи да израства . Поздравление за което . Казвайте си мнението ако някои пък иска да играе с него ее Марине, мерси за топлите думи...радвам се, че така смяташ и наистина ще продължавам да усъвършенствам играта си, от мене е това пък натакък ще видим как ще се развият нещата
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:42
Аз съм ЗА пилето
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:54
и аз съм ЗА... ако някой ми е казвал докато играехме с него на фифа 2006 че той някой ден ще е като доста силен (според мен) щях просто да му се изсмея! Но ето това е факт-винаги упорит в мача (повеждал съм го с 3 на 0 и доста често ми е правил 3 на 3!)!
но, митак, не забравяй, че това което си постигнал е само крачка-предстоят ти още доста такива! а не като адаша ти дето по цел ден мързелува и се нещо намира да си чопли носа вместо да тренира!
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:57
И аз съм за !
Да дава визитка
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 21:59
Мерси за подкарапата и на 4мата
Иначе адаш виж сега...ти си постигнал доста, трябва да има и малки почивки...а аз знаеш ли как го постигнах това аз съм ти казвал, седя до 2-3 часа като съм на даскало от и ставам в 6.40 и вечер обикновенно играя с Alan...и така спя в даскало и в нас по цял ден пред компа...нет, УоУ и ФИФА...така задобрях
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:03
Еми само мога да ти честитя мястото айде визиткааа
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:11
Мерси мерси! Ето я идва и визиткатаааа
име : Димитър
nick : Pileto
възраст : 16
предпочитан фифа отбор : Barcelona
любим български отбор : Levski Sofia;Naftex
любим чужд отбор : Middlesbrough;Deportivo La Coruna
титли : Без
други успехи : Полуфинал по двойки(в момента) още неизигран
любопитно : Играе в III ФFT, ФFT IV и ФFT V. Завръща се във ФFT XI. Оттогава досега редовен участник във всеки турнир. Фен на фифа още от далечната 2001 година, когато все още няма личен компютър и ходи ежедневно в клуб за компютри да играе FIFA 2001. Оттогава не пропуска издание на FIFA.
Интереси: Компютри, Спорт(основно Футбол), жени, коли, техника и папагали
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:27
Само ми кажи ти от София ли си или от Бургас щото гледам че в местожителство си писал София ама си фен на Нафтекс.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Яну 2007 22:50
Е Левски основно, а Нафтекс щот са пичове. Иначе съм от София
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|