Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 17:16

Не бай нас е участвал ако не се лъжа в два тура аз си спомням щото го поканих аз да играе , иначе по темата аз ще кажа малко по късно , понеже ся излзиам :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 17:51

Krissan написа:
Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.

Да, страхотна идея!
А по въпроса за Бай-нас... той има доста опит (аз си съдя по примерно приятелите му в скайп-527)
нищо лично, може да не са хора с който да играе фифа, незнам 8)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 18:11

FELIX написа:
Krissan написа:
Ако трябва някой да е в клана то това ще е или Pileto или Alan Smith а според мен най-добре и двамата.(па като играем срещу някой клан капитана ше направи селекцията от най-добрите в най-добрата форма ).Така ще има и по голям избор за отбор.

Да, страхотна идея!
А по въпроса за Бай-нас... той има доста опит (аз си съдя по примерно приятелите му в скайп-527)
нищо лично, може да не са хора с който да играе фифа, незнам 8)

Толкова по-лошо за него..има "толкова много опит" и все още не се е научил,а дори може и да не се е опитал да НЕ играе с бъгове :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 19:10

Момчета решавайте вие да ви кажа резултата от мойте мачове 1вия го бих 5:3 , ей сега пак играхме и го бих 3:0,мисля че е добър ама има какво да се желае , ако нямаше други кандидати бих го одобрил , но предлагам да направят един мач пилето :wink: Макар че пилето е старо куче , аз съм раздвоен , пак казвам ако нямаше други кандидати бих го взел(и)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 23:04

Ако решите да вкарвате някой то да е на моето място! След резултатите ми във един друг турнир просто се отчаях от Фифа не бях играл 1 седмица и незнаех къде се намирам . Ако някой иска да провери може да играе със мене да види каква скрап съм...Не мисля че ще съм ви от полза , напротив.Ако има някой заместник да ме замести. А и незнам със какво съм заслужил да съм тук!? И засега ще играя само във този турнир на ПСМ и ако видите нещо добро в мене може да ме поканите. УСПЕХ СРЕЩУ ТРОЙ!!!

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 07:56

MaKaRoN4O написа:
Ако решите да вкарвате някой то да е на моето място! След резултатите ми във един друг турнир просто се отчаях от Фифа не бях играл 1 седмица и незнаех къде се намирам . Ако някой иска да провери може да играе със мене да види каква скрап съм...Не мисля че ще съм ви от полза , напротив.Ако има някой заместник да ме замести. А и незнам със какво съм заслужил да съм тук!? И засега ще играя само във този турнир на ПСМ и ако видите нещо добро в мене може да ме поканите. УСПЕХ СРЕЩУ ТРОЙ!!!

пхах, и аз съм същия, ама тука седим кат затворник! :lol:
помооощ :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 15:59

2-3ма сме против бай-нас,а мисля,че и реван ще се присъедини към нас,тъй като той е почитател на традицията и познатите хора в турнира.Смятам,че трябва заместникът на макарона или допълнителния играч да е избран от "наши хора" от турнирите на пц мания...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 16:40

аз ве4е си имам клан няма да влизам при вас

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 16:48

:notfair: :nooo: :die:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 19:04

Еми аз алан му бях предлагал мисля 2 пъти или 1 не се сещам той ми отказа :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:27

Така,сега играх и с пилето, мисля че заслужава да е в клана винаги се е допитвал до мене за играта си напъвал се е да влезе в клана и мисля че преди малко с играта доказа че има място в клана успя да ме победи 8:6 :) И за това реших да предложа той да дойде в клана , участвал е в много от турнирите и е наш човек , смятам че няма да има възражение ако има нещо казвайте :wink:
Играта му е доста добра и с още малко тренировки мисля че ще започне да жъне успехи , много израстна и смятам че ще продължава , и най-вече прояви желание и воля след като на няколко пъти му казвах че няма да стане да влезе за сега , той продължи да израства . Поздравление за което . Казвайте си мнението ако някои пък иска да играе с него :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:31

MaRiN_007 написа:
Така,сега играх и с пилето, мисля че заслужава да е в клана винаги се е допитвал до мене за играта си напъвал се е да влезе в клана и мисля че преди малко с играта доказа че има място в клана успя да ме победи 8:6 :) И за това реших да предложа той да дойде в клана , участвал е в много от турнирите и е наш човек , смятам че няма да има възражение ако има нещо казвайте :wink:
Играта му е доста добра и с още малко тренировки мисля че ще започне да жъне успехи , много израстна и смятам че ще продължава , и най-вече прояви желание и воля след като на няколко пъти му казвах че няма да стане да влезе за сега , той продължи да израства . Поздравление за което . Казвайте си мнението ако някои пък иска да играе с него :wink:
ее Марине, мерси за топлите думи...радвам се, че така смяташ и наистина ще продължавам да усъвършенствам играта си, от мене е това пък натакък ще видим как ще се развият нещата :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:42

Аз съм ЗА пилето :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:54

и аз съм ЗА... ако някой ми е казвал докато играехме с него на фифа 2006 че той някой ден ще е като доста силен (според мен) щях просто да му се изсмея! Но ето това е факт-винаги упорит в мача (повеждал съм го с 3 на 0 и доста често ми е правил 3 на 3!)!

но, митак, не забравяй, че това което си постигнал е само крачка-предстоят ти още доста такива! а не като адаша ти дето по цел ден мързелува и се нещо намира да си чопли носа вместо да тренира! :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:57

И аз съм за !

Да дава визитка :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 21:59

Мерси за подкарапата и на 4мата :P

Иначе адаш виж сега...ти си постигнал доста, трябва да има и малки почивки...а аз знаеш ли как го постигнах това :lol: аз съм ти казвал, седя до 2-3 часа като съм на даскало от и ставам в 6.40 и вечер обикновенно играя с Alan...и така спя в даскало и в нас по цял ден пред компа...нет, УоУ и ФИФА...така задобрях :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:03

Еми само мога да ти честитя мястото айде визиткааа :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:11

Мерси мерси! Ето я идва и визиткатаааа :lol:

име : Димитър
nick : Pileto
възраст : 16
предпочитан фифа отбор : Barcelona
любим български отбор : Levski Sofia;Naftex
любим чужд отбор : Middlesbrough;Deportivo La Coruna
титли : Без
други успехи : Полуфинал по двойки(в момента) още неизигран
любопитно : Играе в III ФFT, ФFT IV и ФFT V. Завръща се във ФFT XI. Оттогава досега редовен участник във всеки турнир. Фен на фифа още от далечната 2001 година, когато все още няма личен компютър и ходи ежедневно в клуб за компютри да играе FIFA 2001. Оттогава не пропуска издание на FIFA.
Интереси: Компютри, Спорт(основно Футбол), жени, коли, техника и папагали

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:27

Само ми кажи ти от София ли си или от Бургас щото гледам че в местожителство си писал София ама си фен на Нафтекс. :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:50

Е Левски основно, а Нафтекс щот са пичове. Иначе съм от София :lol:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: