Мониторът запищя! ЩО ве?
Мониторът запищя! ЩО ве?
Мониторът ми е на около годинка. Сега както си пиша запищя (със сигурност е той, щото като му натисна копчето за изгасяне, спира да пищи). Нали се сещате за звука - остър пронизващ и дразнещ.
Та понеже не е стар, кво му е в крайна сметка?
П.П.
1 Знам: Сделано е в Китай
2 Не ми казвайте да го хвърлям, а кажете ако знаете.
3 Ако изпълните т.2 - БЛАГОДАРЯ!
П.П.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- <GLaDiaToR>
Re: Мониторът запищя! ЩО ве?
Намали херците. И при мене прави тоя проблем, но като ги намаля спира да църка.Polivacha® написа:Мониторът ми е на около годинка. Сега както си пиша запищя (със сигурност е той, щото като му натисна копчето за изгасяне, спира да пищи). Нали се сещате за звука - остър пронизващ и дразнещ.
П.П.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Ами ако падне под 85, почват да ме болят учите!<GLaDiaToR> написа:Намали херците. И при мене прави тоя проблем, но като ги намаля спира да църка.Polivacha® написа:Мониторът ми е на около годинка. Сега както си пиша запищя (със сигурност е той, щото като му натисна копчето за изгасяне, спира да пищи). Нали се сещате за звука - остър пронизващ и дразнещ.
П.П.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- <GLaDiaToR>
Аз съм на 75, щот на 85 след известно време, почва да пищи монитораPolivacha® написа:Ами ако падне под 85, почват да ме болят учите!<GLaDiaToR> написа:Намали херците. И при мене прави тоя проблем, но като ги намаля спира да църка.Polivacha® написа:Мониторът ми е на около годинка. Сега както си пиша запищя (със сигурност е той, щото като му натисна копчето за изгасяне, спира да пищи). Нали се сещате за звука - остър пронизващ и дразнещ.
П.П.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.

Деба, старият Wagon 17 е на около 10 години и върви перфектно...<GLaDiaToR> написа:Аз съм на 75, щот на 85 след известно време, почва да пищи монитораPolivacha® написа:Ами ако падне под 85, почват да ме болят учите!<GLaDiaToR> написа: Намали херците. И при мене прави тоя проблем, но като ги намаля спира да църка..
-
Алминатора
- Обратна връзка:
-
----------
Re: ????????? ??????! ?? ???
??? ? ??? ?? ?? ??? ... ???? ???? ????? ? ? ?????? ????? ???? ? ??????? ??? ??? ?????? ???? ????? ??????? , ????? ? ??????? ???? , ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ????? , ????? ????? ??????? ?? ??????? ?? ???????Polivacha® написа:????, ??????? Wagon 17 ? ?? ????? 10 ?????? ? ????? ?????????...<GLaDiaToR> написа:?? ??? ?? 75, ??? ?? 85 ???? ???????? ?????, ????? ?? ???? ????????Polivacha® написа: ??? ??? ????? ??? 85, ?????? ?? ?? ????? ?????!.
Don't just play games , LIVE them !!!
- Undead Dude
- Обратна връзка:
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Е кво аз ся съм на 60 херца,качвал съм го на повече и единствената разлика която забелязвам е че монитора се нагрява по-бързо.Просто си ми е пушка.Undead Dude написа:Е, бате, ти направо му буташ лъжичка за чай в ръката и го караш да си извади очитеАлминатора написа:Намали си херците на 60.Ако ти е качествен няма нито да трепти,нито да бучи.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Не твърдя, че е така, но има тази вероятност:
кондензираш яко влага в помещението, която надвишава допустимите норми.
Частично решение е да си качиш кутията на компа на нивото на монитора и як страничен вентилатор да издухва капчиците.
Тези капчици не се виждат. Не ги дърси с око.
Това е страшна напаст, която се свързва с прахоляците и заедно образуват отвратителна емулсия, която ебава маменцето на по-китайските електроники. Завира се в едни бубини и те като овлъгнат започват да дрънкат, стържт, свистят, жужат, в зависимост от честотата на тока, сменят и звученето.
кондензираш яко влага в помещението, която надвишава допустимите норми.
Частично решение е да си качиш кутията на компа на нивото на монитора и як страничен вентилатор да издухва капчиците.
Тези капчици не се виждат. Не ги дърси с око.
Това е страшна напаст, която се свързва с прахоляците и заедно образуват отвратителна емулсия, която ебава маменцето на по-китайските електроники. Завира се в едни бубини и те като овлъгнат започват да дрънкат, стържт, свистят, жужат, в зависимост от честотата на тока, сменят и звученето.
Нема таа, нема онаа.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Щото си с TFTАлминатора написа:Хах,ей сега забелязах че досега съм бил на 75 херцаDantе написа:Аз си карам на 72 хертза не свалям по-долу.Алминаторе на теб останали ли са ти въобще очи?![]()
И все пак когато го смъкна на 60 няма никаква разлика.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Е и моя стария дел правеше така, нз що...ма накрая сдаде багажа и минах нa TFTRedfad написа:Моя е Дел да го иба ... като спра компа и в стаята стане тихо и сънливо тая гад издава един такъв дразнещ , тънък и писклив звук , че трябва да го спирам от гадното копче , което между другото се изтърка от щраканеPolivacha® написа:Деба, старият Wagon 17 е на около 10 години и върви перфектно...<GLaDiaToR> написа: Аз съм на 75, щот на 85 след известно време, почва да пищи монитора.
Яко подписи...х