Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 21:29

Мразя ...нищо в момента , но скоро дано не ще пиша тука ...а да сетих се мразя безотговорността в хорта ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 21:30

FUCK THE GOD DAMN STUPID FUCKING FUCKED UP FUCKURSTEIN CELERON PROCESSOR!!!!!IEAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 21:31

FUCK THE GOD DAMN STUPID FUCKING FUCKED UP FUCKURSTEIN CELERON PROCESSOR!!!!!IEAAAAAAAAAARRRRRRRGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd: :cnsrd:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 22:14

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Мразя целият живот...Мразя всеки следващ шибан миг, в който става по-лошо и по-лошо, писна ми вече да съм сдухан и да не мога да се отдухам, писнаха ми и нещата, за които се сдухвам, искам всичко да вземе да стане поне малко по-добре...но не...

Same here, bro...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 22:17

s0 LoNeLy... написа:
Сестра ми учи в италианската и е съгласна с Ледник.

Виде ли? Виде ли, Кайзер? ;)

Не знам, може и да си прав. Просто всеки път като ходя в италиански ресторант, незнайно как се озовавам с чиния тестени... неща, заляти с кафеникави, бели и прочее сосове. След една порция имам чувството, че съм излочил четири литра вода, а няколко павета се блъскат в стомаха ми.

Не питай как излиза всичко това после... :roll:

Ахъм.

Рико, аз за Българията говорех. Ще ми липсваш на родна територия, защото живея в контакт с духа на целокупния български народ.

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 22:23

Ледник написа:
s0 LoNeLy... написа:
Сестра ми учи в италианската и е съгласна с Ледник.

Виде ли? Виде ли, Кайзер? ;)

Видях, видях :) *Ксайзер.

Ледник написа:
Не знам, може и да си прав. Просто всеки път като ходя в италиански ресторант, незнайно как се озовавам с чиния тестени... неща, заляти с кафеникави, бели и прочее сосове.

Много е важно в какъв ресторант си бил и дали въобще е бил италиански, или само се е казвал така. В БГ истински италиански ресторанти не съм виждал.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 22:39

Абе вие (Ксайзер и Ледник) от гневна тема го обърнахте на кулинарна тема :lol:

Но трябва да се съглася с Banner Master-a, да си мислим, че италианците ядата само тестени изделия, е все едно италианец да си мисли, че ние ядем само таратор и шопска салата, защото както спомена Ксайзер, макароните, пастите и тем подобни, са нещо като предястие за тях.

По темата - В момента не се гневя на никого и нищо, но в моменти мразя всичко и всекиго. Да знаете някой добър психиатър?

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 22:45

Abdominal Pain написа:
Абе вие (Ксайзер и Ледник) от гневна тема го обърнахте на кулинарна тема

Make pitka, not war.

*Ксайзер, приемам забележката.
Но така някак не те чувствам близък.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:03

Твърде много време бях отделил на самосъжаление, на безсилен гняв, на отчаяние.
Накрая осъзнах, че всичко е в моите ръце. Промяната към по-добро мога да я изградя, ако престана да се лашкам в някакви настроения.

След като осъзнах тази простичка истина и си намерих някакво занимание, за да не мисля по разни проблеми, животът ми бавно, но сигурно тръгна към стабилизация.

Намерете си някаква работа, ангажирайте съзнанието си в креативна посока. Уверявам ви, резултатите няма да закъснеят ;)

Профил ICQ WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:06

Ледник написа:
*Ксайзер, приемам забележката.
Но така някак не те чувствам близък.

Щом Кайзер те кара да ме чувстваш по-близък, ти давам (само на теб) Carte Blanche да го използваш. :)

From this day forth for Lednik, and Lednik alone, I shall be known as Kayzer!

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:22

Just Hope написа:
Мразя целият живот...Мразя всеки следващ шибан миг, в който става по-лошо и по-лошо, писна ми вече да съм сдухан и да не мога да се отдухам, писнаха ми и нещата, за които се сдухвам, искам всичко да вземе да стане поне малко по-добре...но не...

Same here, bro...
+1

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:24

I against I написа:
Just Hope написа:

Same here, bro...
+1

И ти си това сдухано дете, което ще ми казва "гет лейд"? :lol: Драми-мелодрами пауър он, само туй викам аз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:31

Мразя това че всичко в живота се купува с пари, а аз нямам достатъчно от тях... Мразя също така и факта че се подчинявам безусловно на законите на физиката и играя игри, за да избия този комплекс, както и повечето хора... пхапахаххаахпахаххапах, ступид... :bash:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:37

Мразя качамак, мразя училище, мразя подмазвачи !!!

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 23:44

Sirius написа:
Накрая осъзнах, че всичко е в моите ръце. Промяната към по-добро мога да я изградя, ако престана да се лашкам в някакви настроения.

След като осъзнах тази простичка истина и си намерих някакво занимание, за да не мисля по разни проблеми, животът ми бавно, но сигурно тръгна към стабилизация.

Намерете си някаква работа, ангажирайте съзнанието си в креативна посока. Уверявам ви, резултатите няма да закъснеят ;)

Прочетете поста много внимателно.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 00:23

Sirius написа:

QFT! (Quoted For Truth)

Мразя само студа, заради който пак ме боли гърло.
То не бяха полота, то не бяха пуловери, то не бяха шалове... и айде пак се събуждаш щастлив. :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 01:49

Ледник написа:
I against I написа:
Just Hope написа:

Same here, bro...
+1

И ти си това сдухано дете, което ще ми казва "гет лейд"? :lol: Драми-мелодрами пауър он, само туй викам аз.

Кой ти е казвал гет лейд? Ей, такива неща не се говорят, те или се правят (и после се хвалиш на всички), или не се прават(и после всички мълчите по въпроса). Айде научете кодекса, де!

ПП Текста в подписа ми :(

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 09:32

Днес мразя компа, дееба. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 14:25

one word - happiness ;)

За италиянската кухня въобще не съм съгласен, че е гадна. За хубав ресторант бих препоръчал Енотека Уно (на Васил Левски се намира). Последния път телешеки роустбийф ядох доколкото помня и стомахчето ми още къркори като се сети. Много добро ресторантче ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 18:46

Suender написа:
МРАЗЯ INTERNET EXPLORER!! МРАЗЯ И СТАНИ БОГАТ!

1. Дръпни си Firefox
2. Смени канала
-----------------------
Next please!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: