Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
- Букмейкара
Първо да кажа ,че в двата мача имаше доста лаг.
Реван 3-3 Танаси
Аз излязох с дефанзивна тактика с цел да не допусна голове като домакин.Ама той нещо ме разнебити и стана 0-3 и второто смених на 4-4-2 и пуснах Хейруд и маняка с 2 гола и асистенция обърна мача.
Танаси 4-2 Реван
Вторият мач започнах супер мега активно и уцелих греда сам с-у вратаря и поведох след това с 0-1.Той изравни и изтърва дузпа и мача беше равностоен до 50 минута ,когато вратаря ми леко се изложи след като гледа топката -34 секунди пред себе си без да я хване и анри дотича и я вкара.Това тотално ме обърка понеже ми трябваше само 1 голче ,а сега ми трябваха минимум 2.Хвърлих се в атака ама за 10 минути ми вкара още 2 гола и стана 4-1.Тръгнах ва банк уцелих една греда и изпуснах още едно добро положение преди Хейруд да вкара втория си гол в мача.
Като цяло ксъм разочарован понеже гадният лаг 3-4 пъти ми спря хубави атаки по индиректен начин.Моя човек пробива по фланга без топка каня се да му подам спича за 1-2 секуни и вече като подавам той в засада.Също така и финтовете в френдлитата лесно се ползват ,но нещо в официалните мачове не става номера.Еми успех на Танаси и съм на мнение ,че ако първият мач не бях излязъл с 5-4-1 можех поне да го бия в този мач.
Реван 3-3 Танаси
Аз излязох с дефанзивна тактика с цел да не допусна голове като домакин.Ама той нещо ме разнебити и стана 0-3 и второто смених на 4-4-2 и пуснах Хейруд и маняка с 2 гола и асистенция обърна мача.
Танаси 4-2 Реван
Вторият мач започнах супер мега активно и уцелих греда сам с-у вратаря и поведох след това с 0-1.Той изравни и изтърва дузпа и мача беше равностоен до 50 минута ,когато вратаря ми леко се изложи след като гледа топката -34 секунди пред себе си без да я хване и анри дотича и я вкара.Това тотално ме обърка понеже ми трябваше само 1 голче ,а сега ми трябваха минимум 2.Хвърлих се в атака ама за 10 минути ми вкара още 2 гола и стана 4-1.Тръгнах ва банк уцелих една греда и изпуснах още едно добро положение преди Хейруд да вкара втория си гол в мача.
Като цяло ксъм разочарован понеже гадният лаг 3-4 пъти ми спря хубави атаки по индиректен начин.Моя човек пробива по фланга без топка каня се да му подам спича за 1-2 секуни и вече като подавам той в засада.Също така и финтовете в френдлитата лесно се ползват ,но нещо в официалните мачове не става номера.Еми успех на Танаси и съм на мнение ,че ако първият мач не бях излязъл с 5-4-1 можех поне да го бия в този мач.

Revan - tanasi 3:3
Еее голяма мъка докато изиграем тоя мач, ама го направихме най-после. Аз поведох с 3:0 до 45та минута и заспах, в началото на второто полувреме отново упражних превес, но към 60тата минута той си оправи тактиката, нещо я беше объркал явно и успя да се върне в сблъсъка, докато се осъзная беше изравнил:)
tanasi - Revan 4:2
В началото на този мач ме поведе и доста ме изплаши, че ще допусна такъв невероятен обрат. След това крал Анри изравни с красив гол, но красотата на мача я направи вратаря на Реван, не знам колко пари му е бутнал някой от наще, но един защитник му подаде една топка и той буквално избяга от нея, Анри дотърча и вкара на празната врата. След това отбелязах още две попадения, а в края Harewood затвори мача като върна едно попадение за Реван. Въпреки този бъг обаче мисля, че повече заслужавах да се класирам, макар че и противника показа страхотна игра, особено втория мач.
Никола - утре или други ден играем
Еее голяма мъка докато изиграем тоя мач, ама го направихме най-после. Аз поведох с 3:0 до 45та минута и заспах, в началото на второто полувреме отново упражних превес, но към 60тата минута той си оправи тактиката, нещо я беше объркал явно и успя да се върне в сблъсъка, докато се осъзная беше изравнил:)
tanasi - Revan 4:2
В началото на този мач ме поведе и доста ме изплаши, че ще допусна такъв невероятен обрат. След това крал Анри изравни с красив гол, но красотата на мача я направи вратаря на Реван, не знам колко пари му е бутнал някой от наще, но един защитник му подаде една топка и той буквално избяга от нея, Анри дотърча и вкара на празната врата. След това отбелязах още две попадения, а в края Harewood затвори мача като върна едно попадение за Реван. Въпреки този бъг обаче мисля, че повече заслужавах да се класирам, макар че и противника показа страхотна игра, особено втория мач.
Никола - утре или други ден играем
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
- † iMMortality †
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
Everton - Liverpool 3:5
Liverpool - Everton 5:5
Така никога не съм се дразнил на мач
втория ма4 го водех 3:0 ужас но все пак така е честито и на финала нека по-добрият победи за мен е добре че изобщо стигнах до тук на този турнир
Liverpool - Everton 5:5
Така никога не съм се дразнил на мач
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички 
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
-
Alan_Smith
- Обратна връзка:
-
Damage san
Не може ли турнира по двойки да е 1 доказал се добър играч - от клана примерно, заедно с 1 новак или със слаби представяния вместо 2ма силни и 2ма силни...за тези, които има по-слаб съоборник се губи смисъла.
Само като идея го давам.
Само като идея го давам.
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
1во отбора който си заявиш с него играеш до края !J_Leno написа:Не може ли турнира по двойки да е 1 доказал се добър играч - от клана примерно, заедно с 1 новак или със слаби представяния вместо 2ма силни и 2ма силни...за тези, които има по-слаб съоборник се губи смисъла.
Само като идея го давам.
А за цитата , аз съм казал вече те това ни е първи такъв турнир и пускам свободно да видя какво ще се получи ако не е хубаво ше го направим така
ОК. Ясно.
Хора, които не сте от клана - ще сме публика само
Хора, които не сте от клана - ще сме публика само
"SSDD - Same Shit, Different Day"