Снежинки...?

Идеи за сайта и списанието

Да се сложат ли падащи снежинки във форума, както миналата година?

Да! Беше готино направено, защо не?!
57
81%
Не! Не ми трябват някакви бели точки да ми хвърчат из екрана!
13
19%

Общо гласове: 70

Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Dadi написа:Xayzer, lol за аватара, ама косицата майче му се вижда на чичака от снимаката ;)
Това е защото "чичака" носи коледна бандана (само лентичка), а не шапка ;)
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Xayzer Claus написа:
Dadi написа:Xayzer, lol за аватара, ама косицата майче му се вижда на чичака от снимаката ;)
Това е защото "чичака" носи коледна бандана, а не шапка ;)
Какво е бандана?
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Polivacha написа:
Xayzer Claus написа:
Това е защото "чичака" носи коледна бандана, а не шапка ;)
Какво е бандана?
Бандана е парче плат (шалче), което може да се сгъне и да се направи на нещо наподобяващо шапка, или да се навие и да се сложи на челото като лентичка.

Напиши "Bandana" в google, търси при изображенията и ще получиш представа.

Та чичака на аватара носи коледна бандана с пискюл. Just on the verge of being totaly gay!
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Поливача

Мнение от Поливача »

Xayzer Claus написа:
Polivacha написа:
Xayzer Claus написа: Това е защото "чичака" носи коледна бандана, а не шапка ;)
Какво е бандана?
Бандана е парче плат, което може да се сгъне и да се направи на нещо наподобяващо шапка, или да се навие и да се сложи на челото като лентичка.

Напиши "Bandana" в google, търси при изображенията и ще получиш представа.
Ясно, не знаех името на такава лента :oops:
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Гост

Мнение от Гост »

Банданата, брат, в България наричаме кърпа...

Кърпите за глава, забрадките и т.н. се наричат бандана отвъд океана...това е. Тоят пич е недоебан. Вижда му се косата и тва е. Бандани с пискюли нЕма!
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Anonymous написа:Банданата, брат, в България наричаме кърпа...

Кърпите за глава, забрадките и т.н. се наричат бандана отвъд океана...това е. Тоят пич е недоебан. Вижда му се косата и тва е. Бандани с пискюли нЕма!
Има като са коледни, брат. И в България също им се казва бандана, редом с кърпа. А недоебания пич му се вижда косата, защото и на оригиналната снимка е с лента:

Изображение

Точка.
Изображение

27B-6
----------

Мнение от ---------- »

Който обижда Xayzer ще бъде наебан, че да се научи да не обижда пичове.
П.П.Те тава е!Снежинките не кефят много. :?
Публикувай отговор