Вкарвате лого
Вкарвате лого
Браво, браво, супер яко се е получило зимното лого! Поздрави!
- NeO_Zealot
Аз пък си искам мъглата! Или нещо подобно на вятър във форума. Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля.............................................................
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
К'во ще кажеш за вятър, дето ти изблъсква курсора на мишката в дадена посока и ветропоказател в горния десен ъгъл на прозореца? Би било забавно, поне в началото. След това ще е досадно...Polivacha написа:Аз пък си искам мъглата! Или нещо подобно на вятър във форума. Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля.............................................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п. Логото нещо не ще да ми го зареди като хората...
Never save anything for the swim back!
Просто мъгличка, тя няма да пречи толкова, ако е по-прозрачна... ма айде, че Коледа минава...!MetalGearRex написа:К'во ще кажеш за вятър, дето ти изблъсква курсора на мишката в дадена посока и ветропоказател в горния десен ъгъл на прозореца? Би било забавно, поне в началото. След това ще е досадно...Polivacha написа:Аз пък си искам мъглата! Или нещо подобно на вятър във форума. Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля.............................................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
Ти на колко ракий си бе момче?щи дам на тебе една мъгличкаPolivacha написа:Просто мъгличка, тя няма да пречи толкова, ако е по-прозрачна... ма айде, че Коледа минава...!MetalGearRex написа:К'во ще кажеш за вятър, дето ти изблъсква курсора на мишката в дадена посока и ветропоказател в горния десен ъгъл на прозореца? Би било забавно, поне в началото. След това ще е досадно...Polivacha написа:Аз пък си искам мъглата! Или нещо подобно на вятър във форума. Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля, Моля.............................................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
ПО-НОВО ЛОГООООООО
И тва е юбаво, сякаш вече е по студено, вече има и висулки! 
-
----------
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Cade Foster