29 Юли 2006 10:17 Мнения: 881 Местоположение: Day by day,kickin' all the way
Заглавие:
Публикувано на: 07 Дек 2006 21:14
Ако ми намериш Метеоритът и Цифорва Крепост на Дан Браун ще си супер!
16 Ное 2003 18:58 Мнения: 516
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2006 08:25
Моят съвет е всеки, който е харесал първите 30 страници да си я купи или да я намери в книжен вариант - удоволствието е много по-голямо. Макар че ме съмнява на някой да не му хареса....
28 Дек 2006 16:12 Мнения: 49 Местоположение: Free run city
В момента играе: The Witcher
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 16:42
Тва е велика книга.Как може толкоз много хора да не са я и чували.Аз я четох още на като бях малък и сега още ме кефи.Велика е.
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
d4rk.1nside
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 16:49
Много добра книжка .
Жалко , че не е популярна , колкото Властелина , но който си е фен на Толкин си разбира нещата ..
___________________________________ остарехме
jones
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 17:23
Хм...това някаква предистория на Властелина ли е?
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
----------
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 17:36
Не трябва ли да е хобити вместо хобита?
П.П.Абе в тая книга има нещо нередно.
И Хобита, и Властелина са адски скучни книги. И двете съм ги чел, зле са. На Толкон само елфическия му признавам.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
'Бе нищо лично, всеки с вкусовете си Много добре съзнавам, че половината от любимите ми книги ще ви се сторят скучни Просто изразявам мнение.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения