Днес в 23 00 жребия някой да направи в 11 общ чат в скайп
Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]
- Букмейкара
Това е играта без да се обиждаш на калитарчетата..Щото е много лесно с Роналдиньо да задържиш удара до край 4-5 пъти от 30 метра и ти е гарантирано ,че един път ще влезе на така най се дразня незнам за вас.Има такива маняци дено с два паса до дъгата и само изстрели на наслука.Stifler написа:Според мен точно това е тази игра.Тряя да се играе атрактивно с истрели от 30-40 метра иначе нема да има красота във този турнир.Поне според мен

- † iMMortality †
бля бля, та бля бля... стига сте спорили бе-този турнир може да се проведе една по-следващия, защото следващия поне според мен вече е решен, са нестига че ще играем с друг, пък и претенции за отборите...
аз си признавам-ползвам го това дето го казвате (леле, срам ме е
), ма за по-следващия ако искате-мене ми е се едно с какви отбори ще играем-аз да си го намеря отбора, другото е лесно!
ъъъ, Крисане, направихме стая в Скайпа и само тебе чекаме душо!

сърце моье
аз си признавам-ползвам го това дето го казвате (леле, срам ме е
ъъъ, Крисане, направихме стая в Скайпа и само тебе чекаме душо!
сърце моье
- Букмейкара
1/4 Finals
tanasi [Arsenal] - Revan [West Ham]
Revan [West Ham] - tanasi [Arsenal]
Piggsy[Arsenal] - Slavi [Everton]
Slavi [Everton] - Piggsy [Arsenal]
FELIX [Spurs] - Immortality [Chelsea]
Immortality [Chelsea] - FELIX [Spurs]
Krissan [Chelsea] - Legend Killer [Liverpool]
Legend Killer [Liverpool] - Krissan [Chelsea]
коментара ми-Ко ме сааа, а той ми вика- Ко мое да става (оригинале съм нали???
)
ъ, няма особенни дербита, да кажем дерби е това между мен и Имортали...
леле, да прощават Immortality и Legend Killer ма се не мога да ги запомня... трябва да си създадъъъъ бележник
tanasi [Arsenal] - Revan [West Ham]
Revan [West Ham] - tanasi [Arsenal]
Piggsy[Arsenal] - Slavi [Everton]
Slavi [Everton] - Piggsy [Arsenal]
FELIX [Spurs] - Immortality [Chelsea]
Immortality [Chelsea] - FELIX [Spurs]
Krissan [Chelsea] - Legend Killer [Liverpool]
Legend Killer [Liverpool] - Krissan [Chelsea]
коментара ми-Ко ме сааа, а той ми вика- Ко мое да става (оригинале съм нали???
ъ, няма особенни дербита, да кажем дерби е това между мен и Имортали...
леле, да прощават Immortality и Legend Killer ма се не мога да ги запомня... трябва да си създадъъъъ бележник
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- † iMMortality †
Аз обичам да играя с отбора BURY oт Fooball League 2 на Англия (1/2 звезда) срещу Ман Юнайтед на Уърлд клас - получава се почти равностоен мач(в моя полза, разбира се), където само добра тактика върши работа срещу бързите футболисти.Darth Revan написа:Предлагам следващият турнир да е с отбори само с 2 звезди.До преди малко играх и е бахти манията.Нито може да бягаш като луд ,нито може да стреляш от 30-40 метра и да вкараш голове.Тоест няма разни калитковци си правят номерата и се грае на пасове и е голяма мания усеща се самата игра.Така според мен наистина ще се определи кой може и кой не.Преди да кажете не п робвайте едно две мачлета така и ще видите ,че усещането за играта се появява.
Аз съм за турнир със слаби отбори (2 звезди даже са много, но пак стават). Айде късмет на четвърт финалистите и да видим един добър и заслужен шампион!
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
- Richard Kruspe
- Обратна връзка:
ебаси, незнам какво да кажа-само коментара си е показателен!Gandalf, the white написа:Slavi -Felix 5:6 като допуснах 3 гола от 88' до 90' приятелски е тва ама му съспиах деня с един гол от врата на врата като даже имаше и вратар за него
Човека който играе срещу Gandalf, the white му препоръчвам да си подпише смъртното писмо. Е това е, няма да кажа защо, просто ще му кажа че ако той бие Слави аз се махам завинаги от този свят!
нееееее, незнам какво да кажа вечеееее
YOU CAN FLYYYYYYYY
ллеие, искам тука сите да ми стискате палци. Това което го виждате е една игра. Тя свършвааа на... хухухух, 31 Декември и до края и остават 4 дена некъде! Ако така се задържа значи прибирам е така малката сума от 150 лв и значи идвате тука ама АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ и ви почвам баце!!!!!
стискайте палци народееееее
-
Damage san