___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 22:42
Пич ти си много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много много тъпо копеле.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Dadi, или някой ти е откраднал/копирал акаунта или много яко си изпростял от последния път когато четох твой пост в този форум.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 09:34
Напълно съм съгласен с Ален.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Till.Lindemann
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 13:46
Ален-Мъжът на Алена
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
абе ей сладури, ама май между нас имало един забавен а
Да, но пък не си ти, сФащаш ли?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Бижутера
28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 17:12
сюжетът на историята на автора заслужава оскар!!!
такава драма,такъв екшън просто няма......
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения