Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Polivacha написа:Имам специални препарати за такива
име на препарата?
дали в технополис го има?
Де да му знам името аз няма LCD. Във всеки компютърен магазин го има. Технополис... не знам
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Първо:ЛСД и плазмен са две различни неща(адски различни).Иначе монитора може да се чисти със специални кърпички за ЛСД монитори.В Плесио ги има а за другаде не знам.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
ThePower написа:Аз моя също го чистя с кърпичка за очила - много подходящо
А очилата после с нея ли търкаш?
Алминатора написа:Аз пък моя го чистя с вестник или с памук с ракия
Майко!! Някой ще ти се хване и ще се прецака! О неразумни юроде, защо накрая не напишеш, че се шегуваш...
Има специални кърпички за тая работа. В Плесио продават.Общо в кутията са 20 броя, като всеки брой включва 1 мокра и една суха кърпичка.Първо минаваш със мократа и после със сухата.Цената беше около 7-8 лева.
Alan_Smith написа:Има специални кърпички за тая работа. В Плесио продават.Общо в кутията са 20 броя, като всеки брой включва 1 мокра и една суха кърпичка.Първо минаваш със мократа и после със сухата.Цената беше около 7-8 лева.
мерси
само Алън Смит даде свестен отговор
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!