Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Guild Wars проблем
Публикувано на: 26 Дек 2006 14:53

Значи разглеждам си аз и попадам на тая игра Гилд Варс , само че нещо не ми е ясно , за да си запиша Guild Wars Nightfall Preorder трябва ли ми оригинала на играта или не ?
Или пък ако имам оригинала на играта може ли да си я играя без експанжъните ?
:?: нещо съвсем се обърках
и защо на 2 рия експанжън изискванията са като на оригинала а на 3 тата Nightfall Preorder са повишени почти двойно ? :shock: .
под оригинал разбирайте самата Guil wars
ПП- Hе може ли примерно да се купи цялостен пакет който включва всички части до сега или трябва да си купя и 3 те часто поотделно?

The world is changed.
I feel it in the water. I feel it in the earth. I smell it in the air.
Much that once was is lost, for none now live who remember it.
The world is changing.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 15:59

Всяка 1 част си е самостоятелна. Купиш си оригинала, играеш само в Tyria(континента, в който се развива действието), купиш ли Factions - играеш само в Cantha, купиш ли пък Nightfall - играеш в Elona. Ако си купиш 2 или 3те части, можеш да си ги обединиш под 1 общ акаунт, и героите от този акаунт ще могат да пътуват във всички континенти (пример имаш герой в Тирия, ако имаш и другите игри с този герой ще можеш да играеш и да изпълняваш мисиите и в Канта, и в Елона) :wink: За цялостен пакет не ми е известно (поне в България) :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 16:05

Хикс написа:
Всяка 1 част си е самостоятелна. Купиш си оригинала, играеш само в Tyria(континента, в който се развива действието), купиш ли Factions - играеш само в Cantha, купиш ли пък Nightfall - играеш в Elona. Ако си купиш 2 или 3те части, можеш да си ги обединиш под 1 общ акаунт, и героите от този акаунт ще могат да пътуват във всички континенти (пример имаш герой в Тирия, ако имаш и другите игри с този герой ще можеш да играеш и да изпълняваш мисиите и в Канта, и в Елона) :wink: За цялостен пакет не ми е известно (поне в България) :roll:

мерси за обяснението , значи сега за да се играе тая игра ми трябват 40*3 = 120 лв :cry:

The world is changed.
The world is changing.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 16:40

И трите Guild Wars игри са самостоятелни, т.е която и да си купиш няма нужда да купуваш останалите. Разбира се губиш това, че не можеш да ходиш на другите континенти, нямаш скиловете от другите части и т.н. Избора си е твой, коя да избереш, но аз ти препоръчвам Професис, тъй като е по-подходящ за начинаещ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 16:56

Мии не точно така,значи ако си купиш Factions може да играеш също в Тирия,обаче трябва да се прехвърлиш там от Кайненг Център.
п.п. И аз си мислех така като вас,но прочетете пак обявата,че на Фекшънс и гледате,че може и в двата континента да играете и 1 човек същото ми каза.А принципно в форума на пулсар 1 от продавачите каза,че имало някаква оферта 3те игри на куп на по-ниска цена,но за тая работа ги попитайте пак в техния форум..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 17:47

Само дето не може да иде в Тирия ако няма Професис. А общо трите игри струват 130 лева по последна информация.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2006 18:26

еми така казаха другите......Аз също до колкото знам можеш ,ако имаш само Фекшънс да си само в Канта,но те казват друго...А не ми се спори за глупости

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2006 10:24

Още един тъп въпрос :
играта има 4 слота за герой , може ли да си я взема с още 3 ма човека и да я играеме заедно или трябва да се изчакваме ? :oops:

The world is changed.
The world is changing.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Дек 2006 11:53

Няма да можете да играете едновременно, ще трябва да се изчаквате.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost