даже са ни отразили турнира-отидете на стр.12 и там от Till Lindemann някъде посредата има едни линкове и гледайте. Аз съм доста доволен и съм им благодарил на тези хора, че най-накрая някой ни отразява проявите!
охо, ще играем с Марин-сега ще пробвам да го намеря!
Радвам се,че вие се радвате на статията:).Ако има някой навит от тези с повечето шампионски титли,за едно интервю,да пише.
Поздрави от всички от редакцията на малкото ни вестниче.
Krissan написа:Квото и да си говорим тука има едно 8-9 човека които са горед долу на еднакво ниво като на приливи и отливи някой е в по добра форма и т.н.За това мисля че примерно едни двойки Marin Immortality , Piggsy FELIX, tanasi krissan , Martessi Revan , Makaron4o Alan Smith > тва ше са си зрелища и ще е супер интересно.Каквото и да си говорим единия от съотборниците е слаб нищо няма да стане а само ще дърпа другия на долу.Пък и останалите които се запишат може да се окажат изненадващо добри , всичко е върможно .
Мисля че ще е много интересно между силните и ще има изненади между другите.
Ще пробваме тоя път така по избор ако не се получи добре следващия път като има такъв турнир по двойки ше го направим с жребий и готово.
Също няма да е с национални.Ще може да избирате какъвто и да е клубен отбор.И мисля да не слагам ограничения на даден отбор.
Makaron4o и аз ще сме по всяка вероятност . Съжалявам че ви развалям част от зрелището.
Абе хора ами ако се паднат няколко двойки силни и нп. аз как сам нов да ми се падне пак нов то има ли смисъл изобщо.Някои двойки просто ще си играят турнира, а слабите ще изхвърчат рано-рано.Неможе ли да се даде шанс на по-новите като се отложи турнира по двойки.Така новите имат по-голям шанс.ПЛС помислете и за нас ...........
Ами то по твоята логика слабите отбори не трябва да участват,някой може да се докаже на някой може да не му се усмихне късмета и да отпадне не е гаранция че като си слаб и ще паднеш
За мен няма проблем и да е със жребия нямам претенции , а може и всеки от добрите да с по някой по слаб и така да има мач между двамата добри играчи и м/у двамата слаби
Тоя път като за първи ще го направим по следния начин : Всеки играе със когото реши,всеки играе с който отбор реши (без национални).Тва е почти пълна свобода.След като изиграем турнира ще видим как е по добре и вече за следващия ще го направим или с жребий или слаб с добър (въпреки че трудно може да се определи кой е слаб кой добър , има и много средни).
Това е ...точка по въпроса.Айде играйте си сега мачовете от тоя турнир и да го почваме това че нямам търпение
Ае по спокойно .Както виждаш сега има празници и не всеки може да играе мачовете , аз вчера писах на феликс ама пак се разминахме днеска той го няма никаквъв,турнира ще се завърши догодина.
путьо не знам кой го праи тфа само пред монитора кога в училище ми говориш толко смело и ми остроумничиш се похвали...той ше ми говори за палене пред монитора,тъпанар
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
ThE LeGenD KillER Kво ще кажеш да си избиваш комплексите като му пращаш ЛС-та ,а не да насираш темата с псувни ?В тоя форум темата е една от малкото свестни,така че на другите не им е приятно да ти четеме глупостите.