Никсане тъп си.Vincent написа:Греда, НиксънеVarggoth написа:Голя' си бръдъ, Никсъне. ;рАлминатора написа: Никсан е педераст.
Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!!
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
----------
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
----------
Епа Кире я сом прост и затва ги гледам и ги не виждам сигурно щот гледам с ушите си.Кире_Гръчата написа:Е ШЕФЕ КАК ЕМ ГИ ГЛЕДАШ ЕМ ГИ НЕ ВИДИШBator Zong™ написа:Епа Весела Коледа и щастлива Нова Година на всички.![]()
П.П.Дека са тия снежинки бре, че са ги гледам и ги не виждам.![]()
Тва се едно я да кажа, че сом видел Моше по улиците, ама не сом го видел : () () ()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Никсъне, твойта семка нещастна.Disturbеd написа:Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род.Dantе написа:Никсане тъп си.Vincent написа:Греда, Никсъне
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Никсъне, самоубий се, на никой му не дреме за теб!Боклук написа:Никсъне, да пукнеш!The Chameleon написа:Никсъне, твойта семка нещастна.Disturbеd написа: Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Никсъне .. Никсъне!Disturbеd написа:Никсъне, самоубий се, на никой му не дреме за теб!Боклук написа:Никсъне, да пукнеш!The Chameleon написа: Никсъне, твойта семка нещастна.
П.п. Имам странното чувството , че тази тема няма да слезе надолу докато не бъде заключена..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
----------
[quote=""bOtLik3""]
Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.
Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?[/quote]The Chameleon написа:Никсъне, твойта семка нещастна.Disturbеd написа:Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род.Dantе написа: Никсане тъп си.
Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.[/quote]Bator Zong™ написа:[quote=""bOtLik3""]Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?The Chameleon написа:Никсъне, твойта семка нещастна.Disturbеd написа: Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род.
Не. ти просто си :
天皇陛下万歳。。!
- Бижутера
- Обратна връзка:
Не. ти просто си :The Chameleon написа:Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.Bator Zong™ написа:[quote=""bOtLik3""]Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?The Chameleon написа: Никсъне, твойта семка нещастна.
Вие не разбрахте ли,че Никсън е еволюирал
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
----------
Не. ти просто си :The Chameleon написа:Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.Bator Zong™ написа:[quote=""bOtLik3""]Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?The Chameleon написа: Никсъне, твойта семка нещастна.
Епа ни мъ ибе деебеш.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Епа ни мъ ибе деебеш.Bator Zong™ написа:Не. ти просто си :The Chameleon написа:Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.Bator Zong™ написа:[quote=""bOtLik3""] Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?
Дееба.
天皇陛下万歳。。!
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Дееба.The Chameleon написа:Епа ни мъ ибе деебеш.Bator Zong™ написа:Не. ти просто си :The Chameleon написа: Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.
Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти!
П.П.Доволни ли сте?
П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам!
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
Весела Коледа. Всички забравяме по празниците за медиците ни в Либия, които са на крачка пред куршума и ги държат неофициално като заложници! Те са общонародния проблем, ставащ актуален по празниците. Иначе не забелязвате ли, че отвсякъде ни заливат с новини за страдания на деца и възрастни, смърт, инциденти и т.н. Как човек да се радва на празниците, без да пренебрегне трагедията на другите, чута по новините, но често и реално преживяна.
Иначе Весела Празници
Иначе Весела Празници
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.