Нямам гейм карта в УоУ.Хелп плс
Нямам гейм карта в УоУ.Хелп плс
Еми проблема е следния.Днеска си купих уоу от мултирама и се прибирам в нас да я инсталирам.Инсталвам я и отивам да си направя ацц и в един момент гледам че няма гейм карта в играта.Търсих навсякъде,в кутиите,в опаковката,не намерих нищо.
Някой имал ли е такъв проблем и какво да направя за да си зема гейм карта без да плащам?Мерси предварително...
Някой имал ли е такъв проблем и какво да направя за да си зема гейм карта без да плащам?Мерси предварително...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: Нямам гейм карта в УоУ.Хелп плс
е трябва да има...просто не може да няма!!!
момче,защо от Мултирама? защо....
момче,защо от Мултирама? защо....
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
40 Кинта...Колкото трябва да е...ChemicalRomance написа:SoaP написа:В пулсар беше свършила...Деба преебаното...
Преди бех чел че некой имаше такъв проблем ама тогаа не ме интересуваше...
Ох,бих искал да ти помогна,но просто незнам как.Утре отиваш в фирмата им обясняваш за проблема.
П.П За колко я зе?
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
SoaP написа:40 Кинта...Колкото трябва да е...ChemicalRomance написа:SoaP написа:В пулсар беше свършила...Деба преебаното...
Преди бех чел че некой имаше такъв проблем ама тогаа не ме интересуваше...
Ох,бих искал да ти помогна,но просто незнам как.Утре отиваш в фирмата им обясняваш за проблема.
П.П За колко я зе?
Просто питам
.
-
Damage san
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Еми не знам са кви са офертите на близард ама то към играта има 1 безплатен месец + още 2 от геим картата и сичко тва (общо 3 месеца за 40 кинта) е прекалено голема оферта.То ако е така по добре през 3 месеца да си зимам нова игра и да си правя нови герои,вместо за 2 да давам 55Damage san написа:Ами аз доколкото знам сега нали играта се продава за 40 лв. + два безплатни месеца или нещо от сорта беше. Но може и WannaBe да е прав.
- the master