Весела Коледа и щастлива Нова Година,приятели
Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!!
- Бижутера
- Обратна връзка:
Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!!
Понеже не знам дали в следващите няколко дни ще имам възможност да посетя форума,от сега Ви пожелавам весело изкарване на коледните и новогодишни празници
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
----------
Айде и от мен Весела Коледа и щастлива Нова Година на всички.
П.П.Кво стана със снежинките?
П.П.П.Поздрав!
П.П.Кво стана със снежинките?
П.П.П.Поздрав!
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Айде и от мен весела Коледа и честита Нова година на всички!Да са живи и здрави! 
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Еми значи почваме от сега да пием, за да сме мъртви на 31-ви. Тъкмо нема да оживеем да видим как България "влиза" в Европа
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
а.к.а. Nixon
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
Никсъне, еби си майката.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Никсъне, еби си майката.
Тва беше като удар под кръста.
.
-
----------
Мое да нема смисъл тва ама я сам прост и не ме ебе има ли няма ли.Аре и на теб Весела Коледа и щастлива Нова Година.
П.П.Яз за коледа си пожелах куро да ми си изправи, че са е леко на десно.
П.П.П.Кво ми става бе деба?
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
ChemicalRomance написа:Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Никсъне, еби си майката.
Тва беше като удар под кръста.
не, ето Това е удар под кръста. Всъщност ебане.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Да те ебем из устенцата....
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Disturbеd написа:Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
Никсан е педераст.
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Алминатора написа:Disturbеd написа:Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. :oops:
Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
Никсан е педераст.
Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Греда, НиксънеVarggoth написа:Алминатора написа:Disturbеd написа:Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
Никсан е педераст.
Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р