Автор |
Съобщение |
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Весела Коледа и щастлива Нова Година!!!! Публикувано на: 22 Дек 2006 20:46
Понеже не знам дали в следващите няколко дни ще имам възможност да посетя форума,от сега Ви пожелавам весело изкарване на коледните и новогодишни празници
Весела Коледа и щастлива Нова Година,приятели
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:01
Айде и от мен Весела Коледа и щастлива Нова Година на всички.
П.П.Кво стана със снежинките?
П.П.П. Поздрав!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:14
Айде и от мен весела Коледа и честита Нова година на всички!Да са живи и здрави!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:21
Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:25
Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Еми значи почваме от сега да пием, за да сме мъртви на 31-ви. Тъкмо нема да оживеем да видим как България "влиза" в Европа
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:27
Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:29
Еее,Талибанчо,ти си тук!
От колко време не съм те виждал из форума!
ПП:Аз съм Mitak-Sniper (бях)
Онтопик:
Ченге и Весела Коледа (ама без сняг)
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:29
Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
Никсъне, еби си майката.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:30
Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката.
Тва беше като удар под кръста.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:30
Мое да нема смисъл тва ама я сам прост и не ме ебе има ли няма ли.Аре и на теб Весела Коледа и щастлива Нова Година.
П.П.Яз за коледа си пожелах куро да ми си изправи, че са е леко на десно.
П.П.П.Кво ми става бе деба?
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:32
ChemicalRomance написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Тва беше като удар под кръста.
не, ето Това е удар под кръста. Всъщност ебане.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:33
Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:34
Оставете го Никсъна да живее,де.
Все пак празници ни чакат.
Бива ли така да им серем отгоре предварително?
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:37
МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ЧИЧА ВИ КИРЕ
от сега сом почнал си шлифовам стомахо да има место за предвидената софра
че се окостим от празници бре, тия па ги сложили много близко не мое ми мине тегавото
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 21:44
Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
Да те ебем из устенцата....
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 22:13
Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба.
Никсан е педераст.
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 22:25
ЧНГ алл манс анд нотманс
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 23:10
Айде весели празници и от мен
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 23:37
Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. :oops: Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст.
Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Дек 2006 23:39
Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|