Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 21:01

Krissan написа:
Juve 3 - 5 Krissan
Krissan 2 - 2 Juve

ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА И НИЕ ПЕЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА :clap:

Както се казва Отново сме в играта !!!
Аре момчета стягайте се и ги смачкайте !!!
Аз лично страшно много се раздвам защото не очаквах нищо да направя с тоя пач но се оказа че лесно се вкарват голове !
Съперника беше ужасно труден и беше с Барса.
Първия мач бяхме наравно 3 на 3 до 80 минута след това му вкарах два гола :D
Втория ме поведе и се изплаших ама добрата ми защита си свърши работата и вкарах даже 2 гола , след които го обезнадеждих и допуснах после един :D

Супер айде момчета искам победии :P :!:

Браво,само така

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 21:40

Супер,тая победа е много важна,браво Крис :clap:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 21:44

PC MANIA оле оле оле оле оле оле :clap2: :clap:
покажете им ,че сме един от най-силните кланове в България

(знам че не ви е лесно момчето но след това идва и най-сладкото след труда ... СЛАВАТА) : :lol:

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 12:08

Айде хора останаха още 3 мача , взимайте 2 от тях и да не се занимаваме повече :lol: :P :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 15:17

уф, аз нямам много време днеска, но утре след класното ще съм готов с оня да играем. Предварително се извинявам за неудобството

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 17:03

И аз имам класно утре , тъй че се разбрахме с пича да играем утре вечерта :wink:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 20:21

Браво момчета много се радвам , сега виждам че сме изравнили :D Супер, аз най-вероятно ще играя утре с моя човек :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 22:03

дам, като гледам половината играчи имаме проблеми с даскалото (класни ала бала) и дано другите да ни разберат... 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 20:02

уф, това което го постна тук, ще го постна и в другия форум. Еми значи как да кажа-който си го може си го може.
1 мач-бърз гол, излезна нещо играта. Пак играем-бърз гол-нещастния ток деба спира е така. От там нататъка вече незнам. 5 на 1 първи мач. Все пак искам да погледнете статистиките от мача. Никога не съм държал на тях, даже ме е срам като го гледам това, но просто наблегнете върху удари изобщо, удари във вратата и голове!

2 мач-отново бърз гол-аз не мога да се нагласим, той си вкарва. Тука вече нещата що годе се поизравниха, но чудовищните пропуски (незнам дали ChOpPeR ще го потвърди, но имах ПОНЕ 4 пропуска сам срещу вратаря!) и в 90 минута така малко нелогично, даже много бих искал и без този гол да беше завършил мача аз вкарах от глупав пряк свободен. Следващата атака дори можех да бия, но пропуск именно от пряк свободен почти същия като миналия ми попречи!
Така, отново снимка от мача-аз просто незнам, тази мисля дори да си я запазя така вовеки веков! Значи поне една трета от тези положения да ги бех вкарал нямаше да съм така сега!

Чао и успех на съперника ми, който въпреки снимките си доказа класата! :wink:

ТАКА, това което искам да добавя за този форум-незнам, голема излагация стана. леле, искам да се откажа (винаги ми е минавало през ума, но сега точно витае с много голяма сила това чувство) смисъл само от клана ако може, пък аз ще си играем сам (принципа на Левски-Ако печеля-печеля за цял КЛАН, ако губя, губя само за себе си... или нещо такова беше). Сигурен съм че Лео или който и да е друг щеше да се представи поне малко по достойно от това което направих :cry: Затова по-добре ако решите някой път да предизвикате ТроИ примерно търсете някой друг, щото при мене нещата не са на добре... :evil:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 20:27

Никакви такива,просто не си във форма,както и аз :? .Сега от танаси зависи всичко :wink:
Все пак вяврам че след още една две битки и ще привикнем и ще побеждаваме, просто трябва да играем когато имаме чуството че сме във форма :wink:
Аз подкрепям феликс , ако след всяка загуба почнем да се отказваме.... :wink:
Споко не е края на света :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 21:47

Eee тва е само игра бе Мите, кво кат си паднал, много важно, другия път ще биеш, не мисля, че някой взима толкова насериозно тия неща че да ти сърди, че си паднал на Fifa lol :lol: :wink:

tanasi - Aliens Recoba 2:1
tanasi - Aliens Recoba 4:4
Е доста добри мачове направихме с пича, и двамата сме фенове на Реал и двамата играхме с белия балет и се получиха доста красиви работи:P Първия мач той вкара пряк свободен с Бекъм в началото, след което правихме много яки атаки, но топката все не влизаше... В края обаче ме спасиха Рони и Раул, които се разписаха в 84та и 86та минута за да донесат победата.
Втория мач също беше наслада за окото, много яки голове, аз го поведох още в началото, но той обърна с чудесни голове до 2:1 и ме притесни, защото цяло полувреме натискаше. На края на полувремето обаче имаше истински дъжд от голове - първо аз изравних и се успокоих, защото на него вече му трябваха два гола за да се класира... Е представете си, в следващите две атаки той вкара два гола като не даде шанс на съдията да свири край на полувремето, направо ме уби тука, разноглед станах с тия пасове по крилото, чак ми правеше кеф кви ги върши:P Второто полувреме се изниза бавно, а аз така и не вкарвах. В последните минути обаче отново се измъкнах от загубата с два гола на Феномена. Като цяло много равностойни мачове, и двамата играхме супер, но аз знаех как да използвам Феномена просто:P
За тази победа трябва да благодарите именно на Роналдо и Касияс, другите играчи както обиновено бяха пълнеж в мачовете:P
Айде Мъро на тебе разчитаме сега :wink:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 22:01

пхах, ебаси 3 на 3... лелее.
не аз незнам, това което го писах преди малко наистина си е преувеличено но не ми се играе. предпочитам някой друг да си изпробва късмета-след тези играйте срещу TroY и ще имате шанс, но примерно са аз ако бех бил... то верно че зависи от сички ма... :notfair:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 22:12

ЛЕЛЕЛЕЛЕ КАКВА ДРАМА !!!
Двубоя между капитаните ще реши всичко ... а какво по драматично от това ...Поздрав за танаси и ФЕЛИКС да знае че винаги ше е в клана щото не му даваме право на избор :lol: просто е длъжен да е в клана :P :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 22:22

Бахти,аз кво да кажа много се радвам,обаче сега всичко зависи от мен и ми е много кофти ужасно кофти , утре цял ден ще тренирам за тоя мач,ще се скъсам ама ще направя всичко възможо да го бия :twisted:
ААА баси , ама така е трябва капитана да поеме отговорност :wink:
Поздравления за танаси, мисля че както и да завърши битката мисля че се представихме достоино срещу един от най-добрите кланове :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 09:46

Успех

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 15:59

Давай Марине , точно в тебе вярвам най-много и трябва да биеш , все пак си с 3 титли тука :D

Успех :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 20:13

Еми паднахме момчета направо ми се реве много тежко го изживях :cry: :cry: :cry:

Кво да кажа за мачовете
1вия мач
marin_007 - Rap17ka7a 1:1
Мога да кажа че напрежението беше на макс аз мога да кажа че 1вото полувреме играх малко по добре и поведох , но второто полувреме той ме попритисна но защитата ми беше блестяща , след това направих два пропуска с който можеше да реша мача :x и така в 82 мин ако не се лъжа , тойу отбеляза след центриране , после пропусна чиста възможност да ме поведе,а на следващата атака и зпуснах сам срещу вратата. И така сложихме край на 1вия мач.
2ри.
Напрво ужас
Rap17ka7a-marin_007 5:1
Още в началото откри , и просто показа невероятна игра аз просто гледах,и бях много здървен,но се отпуснах след 3тия гол,за мача мога да кажа че той отбеляза 2 гола от пряк свободни удари,а аз ударих греда но това беше накрая когато той се отпусна и аз показах моята игра,не мисля че съм по слаб от него просто напрежението ми додие в повече а и тези гадни извеждащи ме съсипаха,прото неможах да им противодействам за разлика от центриранията 1вия мач :cry:

Ами момчета извинявам се , какво мога да кажа преебах всичко , знаех си че ще стане така , бих искал да изберете нов капитан :!:
Тая вечер няма да играя никви мачове изключвам скайп,дано утре не ми е така кофти , не ми е кофти за загубата а че преебах клана,есички дадоха всичко от себе си а аз... :cry: :cry:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 20:22

MaRiN_007 написа:
Еми паднахме момчета направо ми се реве много тежко го изживях :cry: :cry: :cry:

Кво да кажа за мачовете
1вия мач
marin_007 - Rap17ka7a 1:1
Мога да кажа че напрежението беше на макс аз мога да кажа че 1вото полувреме играх малко по добре и поведох , но второто полувреме той ме попритисна но защитата ми беше блестяща , след това направих два пропуска с който можеше да реша мача :x и така в 82 мин ако не се лъжа , тойу отбеляза след центриране , после пропусна чиста възможност да ме поведе,а на следващата атака и зпуснах сам срещу вратата. И така сложихме край на 1вия мач.
2ри.
Напрво ужас
Rap17ka7a-marin_007 5:1
Още в началото откри , и просто показа невероятна игра аз просто гледах,и бях много здървен,но се отпуснах след 3тия гол,за мача мога да кажа че той отбеляза 2 гола от пряк свободни удари,а аз ударих греда но това беше накрая когато той се отпусна и аз показах моята игра,не мисля че съм по слаб от него просто напрежението ми додие в повече а и тези гадни извеждащи ме съсипаха,прото неможах да им противодействам за разлика от центриранията 1вия мач :cry:

Ами момчета извинявам се , какво мога да кажа преебах всичко , знаех си че ще стане така , бих искал да изберете нов капитан :!:
Тая вечер няма да играя никви мачове изключвам скайп,дано утре не ми е така кофти , не ми е кофти за загубата а че преебах клана,есички дадоха всичко от себе си а аз... :cry: :cry:

На всеки се случва!Аз си мислех същото през първия мач!Вие сте добър клан трябва да опитвате по често да играете в такива състезания!Противника ми е много добър но когато аз си заиграя моята играта човекът отсреща прави каквото аз искам!Браво 4:3 ние сме един от най-силните кланове в нет пространството!След нова година можете да поискате реванш!Благодаря за хубавите мачове които изиграхме заедно!

Профил Skype

Заглавие: !
Публикувано на: 19 Дек 2006 20:39

Наистина сте доста силен клан!Пожелавам успех в следващите ви прояви!Поздравявам ви за играта!

AliEnS rullz :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 20:54

Аз какво ви казах ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения