една добра идея според мен
една добра идея според мен
до сега никаде несам видиал да пише сървари и много пъти сам гледал но несам намирал мися че трябва да напрвите такова миасто в което да има вървари аз бих се пресаединил с един сървар за контра страик 1.6 ето и ип то 84.252.49.214:27015 и http://84.252.49.214:27015
цс сървър 84.252.49.214 елате да поиграем
- Бижутера
- Обратна връзка:
Re: една добра идея според мен
честно ти казвам,второкласник да го сложа на компютъра,по-грамотно ше напише темата!
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Daddy Yankee написа:честно ти казвам,второкласник да го сложа на компютъра,по-грамотно ше напише темата!
Това е само заради кънтъра, той влияе пагубно!
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Бижутера
- Обратна връзка:
@HIHO
написал си 2 мнения,а в тях имаш 14 правописни грешки!
повече какво да кажа.
написал си 2 мнения,а в тях имаш 14 правописни грешки!
повече какво да кажа.
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Виж Батълфилда е друга бираPolivacha написа:Daddy Yankee написа:честно ти казвам,второкласник да го сложа на компютъра,по-грамотно ше напише темата!
Това е само заради кънтъра, той влияе пагубно!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
-
----------
Ама не тръгва.THE KING OF TIME написа:Виж Батълфилда е друга бираPolivacha написа:Daddy Yankee написа:честно ти казвам,второкласник да го сложа на компютъра,по-грамотно ше напише темата!
Това е само заради кънтъра, той влияе пагубно!.
П.П.Това не значи, че играя кънтър.