Автор |
Съобщение |
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 21:43
Нищо не е загубено , сега Марин и ФЕЛИКС ше си кажат думата ише изравним
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 21:59
Аз както казах ще съм извън града утре и вдругиден , и моя мач ще го играя чак в неделя,сега за малко се мяркам из форума и гледам че иморталити е загубил драматично, реван и той е победен , ем кво да се прави както каза крисан все още не сем си казали думата да разчитаме на пигси и танаси естествено както и крис на тебе
Макар че на мен ще ми е много трудно,но ще направя всико възможно да измъкна максимума
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 22:19
Piggsy връща една точка
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 23:47
Браво Пигси
Нека съотборниците ми отмият срама
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 05:54
леле, с еднакви отбори. Хубава победа !
Мене ми требе некой класен съперник днеска преди да играя с тоя, че нещо от доста време така не съм пуцал с Милан повече от 1-2 мача!
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 14:21
FELIX написа: леле, с еднакви отбори. Хубава победа ! Мене ми требе некой класен съперник днеска преди да играя с тоя, че нещо от доста време така не съм пуцал с Милан повече от 1-2 мача!
Втория мач той си смени отбора на Бразилия
|
|
|
|
|
LuboMarchev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:32
Ako moje nqkoi da mi okaje logistichna podkrepa s FIFA 07 i po-tochno s igraeneto On-line posredstvom programata Hamachi, shte buda mnogo blagodaren, ako nqkoi mi pomogne i napravi edin mach s men, kachil sum si i FIFA-ta i Hamachi-to, no ne znam kakvo da pravq.. Mersi predvaritelno...
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:33
LuboMarchev написа: Ako moje nqkoi da mi okaje logistichna podkrepa s FIFA 07 i po-tochno s igraeneto On-line posredstvom programata Hamachi, shte buda mnogo blagodaren, ako nqkoi mi pomogne i napravi edin mach s men, kachil sum si i FIFA-ta i Hamachi-to, no ne znam kakvo da pravq.. Mersi predvaritelno...
Как се прави логистична подкрепа?
|
|
LuboMarchev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:35
Kato mi kajesh kakvo trqbva da napravq s tazi izmekqrska programa i nai-veche da imash jelanie da igraesh FIFA...
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:36
LuboMarchev написа: Kato mi kajesh kakvo trqbva da napravq s tazi izmekqrska programa i nai-veche da imash jelanie da igraesh FIFA...
С реално АйПи ли си?
|
|
LuboMarchev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:39
Kakvo znachi s realno IP li sum, mislq che sum s realno IP, s btk adsl sum, bi trqbvalo da e realno...
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:40
LuboMarchev написа: Kakvo znachi s realno IP li sum, mislq che sum s realno IP, s btk adsl sum, bi trqbvalo da e realno...
Ми не ти е реално.
В такъв случай за да играеш фифа тряа да си намериш някой който е с реално айпи,да ти го каже и да хоства вашата игра.
|
|
LuboMarchev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 15:48
Ti imash li realno IP i mojesh li da hostvash igra ?!?
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 16:01
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
това начи незнам незнам просто. 7 не по темата съобщения. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ !!!!!
са разбирам ви и двамата, ма малко на ЛС я карайте де, тука това да не е обща приказка я!
|
|
|
LuboMarchev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 16:10
Vse pak nqkoi shte mi pomogne li, bilo to na lichno suobshtenie ili tuk? Iskam da probvam dali moje da se igrae? Ne igraq FIFA za pruv put prez jivota mi ? Nqkoi shte se navie li da si izgubi 15 min ot skupocennoto vreme..?
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 17:54
Тук не е мястото да пишеш за това и също така поне пиши на КИРИЛИЦА , тва е правило !!! Алиминатора излагаш се момче отговаряй му на лично стига сте флуудили.
1во щом си на БТК значи би трябвало да си с реално IP .
2ро ако си с реално IP значи не ти е нужно Хамачи можеш да си хостваш и без него.
3то Стига сте писали в тая тема тя не е за това и няма нищо общо с това ...
Айде сега да продължим по темата а не да задръстваме тука страницата с глупави чат послания , които са офтопик и са извън правилата на форума (за кирилицата говоря)
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 20:46
Juve 3 - 5 Krissan
Krissan 2 - 2 Juve
ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА И НИЕ ПЕЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА
Както се казва Отново сме в играта !!!
Аре момчета стягайте се и ги смачкайте !!!
Аз лично страшно много се раздвам защото не очаквах нищо да направя с тоя пач но се оказа че лесно се вкарват голове !
Съперника беше ужасно труден и беше с Барса.
Първия мач бяхме наравно 3 на 3 до 80 минута след това му вкарах два гола
Втория ме поведе и се изплаших ама добрата ми защита си свърши работата и вкарах даже 2 гола , след които го обезнадеждих и допуснах после един
Супер айде момчета искам победии
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 20:50
Krissan написа: Juve 3 - 5 KrissanKrissan 2 - 2 JuveПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА И НИЕ ПЕЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА Както се казва Отново сме в играта !!! Аре момчета стягайте се и ги смачкайте !!! Аз лично страшно много се раздвам защото не очаквах нищо да направя с тоя пач но се оказа че лесно се вкарват голове ! Съперника беше ужасно труден и беше с Барса. Първия мач бяхме наравно 3 на 3 до 80 минута след това му вкарах два гола Втория ме поведе и се изплаших ама добрата ми защита си свърши работата и вкарах даже 2 гола , след които го обезнадеждих и допуснах после един Супер айде момчета искам победии
Честито Крис!
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 21:00
Krissan написа: Juve 3 - 5 KrissanKrissan 2 - 2 JuveПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА И НИЕ ПЕЕЕМ САМО ЗА ПОБЕДА Както се казва Отново сме в играта !!! Аре момчета стягайте се и ги смачкайте !!! Аз лично страшно много се раздвам защото не очаквах нищо да направя с тоя пач но се оказа че лесно се вкарват голове ! Съперника беше ужасно труден и беше с Барса. Първия мач бяхме наравно 3 на 3 до 80 минута след това му вкарах два гола Втория ме поведе и се изплаших ама добрата ми защита си свърши работата и вкарах даже 2 гола , след които го обезнадеждих и допуснах после един Супер айде момчета искам победии
Брамо,само така
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|