Автор |
Съобщение |
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:14
Krissan 6-2 Semkata
Много груба игра от негова страна , на успя да разбере до края на мача че не му помага а напротив.Контузи ми Джон Тери и Робен ... Искам да отбележа един невероятен гол на Джо Коул който мина половината защита един се опита да го спъне , той го прескочи и с бомбен шут от границатра на наказателното вкара гол
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:18
Аз немога да разбера тоя Ламинатора кво се разпрая само и бучи
Който има място в клана вече е там, за другите незнам
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:24
Утре ще пусна тема за клана , като имам една идея но щея споделя утре.
btw Стига така сте дразнили Imortality както и легендарния мисля че те ще постоянни , Imortality момчето толкова се мъчи да играе за нас а ние го обиждаме , накрая ще го загубим , както легендарния не смятам че така трябва да ги пренебрегваме след като имат качества , разбира се марто е в клана , но просто няма да вземе участие сега .
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:26
Само утре като пускаш тема за клана я пусни с PCM FIFA .(надявам се помниш паролата ако не ше ти я кажа )
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:29
MaRiN_007 написа: Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено
Еми щото не е толкова надут като.....айде аз вече няма да коментирам Аз предлагам Мартеси да играе вместо мене,така ще е най-добре,това го бях казал и на Марин....!!!
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:33
Сега аз ви кавам ако продължавате така , няма да слушам никой и щом сте ме избрали за капитан ще направя един състав , и няма да питам никой ,който иска играе
Сега последно пигси кажи недей така сериозно , защотот след малко ще смениме съставите с техни капитан
П.П Крисан , не я помня ама я имам на лично от тебе
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:35
Piggsy написа: MaRiN_007 написа: Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено Еми щото не е толкова надут като.....айде аз вече няма да коментирам Аз предлагам Мартеси да играе вместо мене,така ще е най-добре,това го бях казал и на Марин....!!!
Аз да попитам къде съм се самоизтъквал и съм се правил на голям гъз ?Защитавах се и отговарях на въпросите,ако ти ги тълкуваш погрешно съжалявам,че така е станало
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 21:45
Spirtual Death написа: Piggsy написа: MaRiN_007 написа: Има няма това е положението той мартеси не спори вие вместо него . Точка по въпроса мненията на другите са излишни всичко е решено Еми щото не е толкова надут като.....айде аз вече няма да коментирам Аз предлагам Мартеси да играе вместо мене,така ще е най-добре,това го бях казал и на Марин....!!! Аз да попитам къде съм се самоизтъквал и съм се правил на голям гъз ?Защитавах се и отговарях на въпросите,ако ти ги тълкуваш погрешно съжалявам,че така е станало
Ок , играй си там , аз ще остана за мачовете , разбрахме се и с Мартеси
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 22:08
Хехе Immortality ме би...
tanasi - Immortality 4:5
Еми много равностоен и хубав мач, много положения имахме, но той реализира едно повече:P Жалко, сега ще трябва да споря с Лео за другото място в първите двама
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 22:08
Chelsea(Spirtual Death) |5-4| Arsenal(Tanasi)
Това беше страхотен мач(и от страна на лага и от страна на шанс за гол и на двете страни)
Първо танаси откри,после аз изравних и вкарах още 2 гола,но той ги върна за по-малко от 20 мин.(с оглед на хаотичната игра,която ударих ми беше ясно,че така ще стане)..после вкарах още 1 гол и той в 89тата изравни.Аз още с ответната атака от центъра вкарах гол в 91та в Шева и това сложи край.Въпреки,че и аз ще възкликна като алан смит-"Защо вечно се доиграват продълженята на 45тата и 90тата до гол в моята врата?!...Танаси имаше 2 възможности за изравняване,но за щастие Карвалио се метна 2 пъти и спаси удърите.Като 4 пъти избивах до центъра и тъпия съдия все не даваше край...)
п.п. Отказвам се от клана...Няма смисъл да участвам в клан,който не ме иска.Нито реван ме иска,нито пигси ме иска,танаси мисля,че му е все тая,крисан също мисля,че много много не ме иска,за марин и феликс незнам какво мислят те.Ае успех и да биете алиенс..
п.п.п. Доста ми беше тежко да го кажа,защото ми се искаше да дам максимума за този клан и да ви помогна,както и да се сприятеля с още хора от турнира,но явно стана точно обратното...Намразихте ме и това е..
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 22:27
Няма такива никакво отказване,състава е сформиран .Марто е пич поне си каза че не е във върхова форма , но все пак след нова година ще участва . Състава го реших, койт не е доволен , да иска смяната ми за капитан
(c)Марин
1.Felix
2.тanasi
3.Krissan
4.Revan
5.Piggsy
6.Imortality
Бе излишни коментари.
П.П Състава не е подреден по силата на участниците , на случаен избор
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2006 23:43
Tanasi,бате аз немеам ICQ,но за теб ще го качя само си кажи номера му.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 11:59
Double Agent написа: Tanasi,бате аз немеам ICQ,но за теб ще го качя само си кажи номера му.
Има му го в профила
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 14:33
" tanasi 5-4 Immortality" Ще помоля шефчето да промени грешката
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 14:41
и аз също ще помоля да ми упдейтнете мача със Симеца който завърши 4:4
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 14:45
Момчета за мачовете хич не знам утре хващам пътя на екскурзия И днеска се приготвям и тряя да уча за утре и е ужас,моля да ме извините ако не ми остане време в краен случай в неделя ще съм готов.Темата за клана , е готова после мисля да направяя визитка на всеки.
П.П танаси пиши ми скайпа си на ЛС
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 18:59
аха, най-накрая отбора се сформира-сега е редно и този гняв който се постваше от 10 страница да се прехвърли върху Алиенс и ще ги спукаме...
абе аз що съм първи? добра ми е формата, ма май Пигзи повече заслужава... ваша е преценката. Абе на тези мачове нали може с квито си искаме отбори да играем. Аз им гледах визитките и немае никой с любим отбор Милан и съм супер доволен!
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 21:50
еее хора ае си играйте мачовете...да не пропадне турнира
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 21:53
натам върви покрай тия празници...
Само да кажа че от 20ти до 23ти вкл. няма да ме има и ще се наложи темата да ъпдейтва ФЕЛИКС всичките 3 дена.
След коледа обаче предупреждавам че ше има дисквалификаций и че тоя турнир няма да го оставя недовършен а напротив ако трябва ше дисквалифицирам всички но ще има шампион
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 21:55
натам върви покрай тия празници...
Само да кажа че от 20ти до 23ти вкл. няма да ме има и ще се наложи темата да ъпдейтва ФЕЛИКС всичките 3 дена.
След коледа обаче предупреждавам че ше има дисквалификаций и че тоя турнир няма да го оставя недовършен а напротив ако трябва ше дисквалифицирам всички но ще има шампион
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|