Форумен FIFA турнир XIII [tanasi !!!]

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор

На каква тема да бъде следващия турнир?

Champions League
34
67%
UEFA CUP
9
18%
Национални отбори
8
16%

Общо гласове: 51

Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

След като Хетафе биха Реал Мадрид можеш ли да кажеш ,че те са по-добри от Реал??????Хората ме избраха не съм молил никой или нещо подобно.
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Вижте сега станало е недоразумение.Аз не определям състава , само дадох примерен.Марин който е капитан ще го определи.Така че това което съм казал нищо не значи.Просто е моето предложение.Но седя твърдо Revan да участва и е абсолютно прав за това с Реал и Хетафе. :wink:
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Хаха кви са тия работи бе, ние сме си приятели и си се знаем, трябва всичките от старата групичка да играем... Виж докато Immortality е страшен и много играе, а Марто не играе толкова много тая Фифа, за Legend_Killer нема за кво да говориме обаче, сри бате, ама Реван вече беше и на финал, а и си е редовен човек, ако ще сме клан Pcm трябва да сме си ние... А за Марто - според мене трябва да направят още един мач с Immortality, щото гледам, че и без да е играл много му е направил 5:5, тъй че може да изиграете два мача да се види реалното съотношение :wink:

PS: Ако сега се скараме за некъв тъп клан батъл ще се откажа вече от тоя форум :lol: :wink:
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

tanasi написа:Хаха кви са тия работи бе, ние сме си приятели и си се знаем, трябва всичките от старата групичка да играем... Виж докато Immortality е страшен и много играе, а Марто не играе толкова много тая Фифа, за Legend_Killer нема за кво да говориме обаче, сри бате, ама Реван вече беше и на финал, а и си е редовен човек, ако ще сме клан Pcm трябва да сме си ние... А за Марто - според мене трябва да направят още един мач с Immortality, щото гледам, че и без да е играл много му е направил 5:5, тъй че може да изиграете два мача да се види реалното съотношение :wink:

PS: Ако сега се скараме за некъв тъп клан батъл ще се откажа вече от тоя форум :lol: :wink:
Абсолютно съм съгласен.Точно същите неща си говорехме и с Марин.Само бих добавил не от старата групичка а старите лисици :lol: :lol: :lol:

Не мисля обаче че се караме и няма и какво да се караме.Това сме си хората :arrow: :wink:
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Double Agent 2:2 Martessi
.
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Ами аз ще избера състава , всъщност вече съм го избрал , все пак не мога да не се съобразя с мнението на другите съотборници , който предлагат мач между марто и iMMortalitY.Но и без него съм готов със състав но ще е по добре ако се състой за да се види съотношението на силите :wink:
Състава ще го обявя утре :!:
Изображение
Аватар
Pileto
Обратна връзка:

Мнение от Pileto »

Хехе, и аз играя уж от 2-3ти турнир, с малко прекъсване па голяма работа, ей го са бих Alan Smith пука ти, немога да разбера за кво се карате...кой ще играе и кой не...то е хубаво да играеш, ама като загубиш е още по-лошо, така че, по-добре си стой щот после лошо :lol:
И още нещо не съм съгласен с мнението на tanasi, че всички сте си приятели и затова трябва да играете...според мен трябва да играят най-добрите, а не най-близките така да го кажеме... :lol: и като за край искам да отбележа, че с това мнение, не целя по някакъв начин да влеза в клана или нещо подобно :wink:
Яко подписи...х
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Еми реално ако погледнете кажи рече ще бъдем всички шампиони от турнирите. :wink:
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Darth Revan написа:Еми реално ако погледнете кажи рече ще бъдем всички шампиони от турнирите. :wink:
не е така :lol: :lol:
PCM FIFA

Мнение от PCM FIFA »

Оставащи мачове

Group A

Alan Smith - Marin
FELIX - Marin
Marin - Legend Killer
Marin - Pileto

Group B

Piggsy - Simeca
Piggsy - Makaron4o
Piggsy - Aliminator
Piggsy - Revan

Simeca - Makaron4o
Simeca - Aliminator
Simeca - Revan

Group C

Levski - Sa6eko
Levski - Semkata
Slavi - Sa6eko
Sa6eko - Semkata
Krissan - Semkata

Group D

Martessi - tanasi
Double Agent - tanasi
tanasi - Immortality
tanasi - the master
Аватар
MaKaRoN4O
Обратна връзка:

Мнение от MaKaRoN4O »

Simeca /4:4/Makaron4o
този мач ми беше първия с него завърших 4:4
Изображение

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---
Аватар
sa6eko

Мнение от sa6eko »

liverpool- west ham 6-2
Аватар
SiMecaA
Обратна връзка:

Мнение от SiMecaA »

Стига уе бахтииииии :icq6: :icq6: :icq6: :crying: :crying:
Цял мач се го водя и 80 минута обърна мача
SiMecaA4:6Revan
:tease: Skype - simeca_rz :tease:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Вярно е :lol: донякъде.Той ме поведе на някоко пъти но винаги го изравнявах в 81 поведе с 4-3 и накрая обърнах.Добър играч ,но излиза много с вратаря напред!
Изображение
BG-GeorGi

Мнение от BG-GeorGi »

скоро някой ще подхвърли идеята и за втори екип на ПС маниа..

ууупс това съм аз :)
Martessi

Мнение от Martessi »

Истина е,че не играя толкова много колкото на миналата ФИФА,но това ще се промени,особено сега като стане студ :wink: Но ,ако не ме изберете няма да се сърдя :D

Колкото до мача ми с Immortality няма кво да кажа,все пак играх с Болтън,а той с Челси,нормално е да ме надиграе...... :wink:
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Добре вижте сега...Аз мисля,че трябва много добре да си помислите за това кой да изберете,защото мартеси може да е спечелил 2 турнира,обаче това НЕ означава,че СЕГА е във форма,на каквото мнение сте абсолютно всички.Аз може да играя от скоро с вас,но пак си играя доста на ниво,дори и в контролите си играя добре.
@танаси:искам да ти спомена,че найстина мартеси не игра много много срещу мен,но ако го питаш той сам ще ти каже какви неща изпуснах и аз незнам защо.7 положения сам срещу вратаря,1 чистене от гол линията и той направи изравняване в 88 минута от труден пряк свободен.
@марин:Реши кой да играе:аз или мертеси.Ако искате аз съм винаги навит да изиграем 2 мача,които ще определят кой ще участва в отбора(мнението на крисан е абсолютно същото,за което ти разправях снощи,ако си спомняш(онова за клуба и за последвалия го турнир)...просто си знаех,че някой така ще каже)
† Harbinger of Death †
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Направете един два мача и каже съотношението на силите , и в зависимост от това понеже само тоя пост е спорен :wink:
Изображение
Аватар
† iMMortality †

Мнение от † iMMortality † »

Мачове Immortality-Martessi
1 мач:2-3
2мач:6-3
общ резултат:8-6 за мен.
† Harbinger of Death †
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Пичове виждам ся че с исключение на Иморталити сички сте стари кучета и общо зето такъв е подбора...но както на Имморталити беше даден шанс да се докаже срещу мартеси мисля че ше бъде справедливо и на мене да ми бъде даден шанс да се докажа че съм по добър от Реван в 2 кфалификационни мача по подобие на тези между Мартеси и Имморталити. :)
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Публикувай отговор