Кои е наи добрия клубен отбор в света
Кои е наи добрия клубен отбор в света
според мен е Реал Мадрид
-
Damage san
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
-
Damage san
Ами не може да се каже точно най-добър, но Интер наистина са един от най-силните отбори в Европа, защото след създалата се ситуация с корупцията в калчото Интер обраха едни от най-добрите играчи подвизаващи се в Италиянската Серия АЛевски написа:колкото и налудничаво да звучи,в момента най-добър отбор е Интер.
Преди да ме обявите за побъркан,изчакайте осминафиналите на Шампионската Лига
-
Damage san
- Edwin Odesseiron
Манчестър Юнайтед разбира се
Реал мадрид са просто банда позьори събрани не за да правят футбол а за да продават фланелки
Челси са доста близо до класата на червените дяволи но се вижда че и те няма да стигнат отбора на САФ скоро
Барса имат само 2ма наистина добри играчи единия от които е жестоко контузен (Ето'о) а другия не е във най-добрата си форма (Роналдиньо)... без тези двамата Барса се връщат директо към посредствеността си отпреди няколко години
Останалите са смешни
Реал мадрид са просто банда позьори събрани не за да правят футбол а за да продават фланелки
Челси са доста близо до класата на червените дяволи но се вижда че и те няма да стигнат отбора на САФ скоро
Барса имат само 2ма наистина добри играчи единия от които е жестоко контузен (Ето'о) а другия не е във най-добрата си форма (Роналдиньо)... без тези двамата Барса се връщат директо към посредствеността си отпреди няколко години
Останалите са смешни
I'm busy, okay? I'm busy!
Imoras написа:Манчестър Юнайтед разбира се
Останалите са смешни
Не ми се вярва играчи като Меси,който е по-добър от Ето , Деко , Тюрам , Жули и т.н да са смешни.........
- Edwin Odesseiron
Милан бяха добри
Но закупуването на тонове залязващи звезди с единствената цел за мигновенни добри резултати никога не завършва добре
Струва ми се че повечето гласуват според пристрастията си
Бъдете малко обективни
Като казах останалите са смешни имах в предвид останалите клубове
А останалите футболисти на Барса са на прилично ниво но не са някакви невероятни таланти
Единствените които най-вероятно ще станат наистина добри футболисти са Иниеста и Меси
Но те в момента в никакъв случай не могат да се мерят с Ето'о и Роналдиньо
Да твърдиш че Меси е по-добър от Ето'о е просто несериозно
Ако ти е роднина разбирам но иначе...
Но закупуването на тонове залязващи звезди с единствената цел за мигновенни добри резултати никога не завършва добре
Струва ми се че повечето гласуват според пристрастията си
Бъдете малко обективни
Piggsy написа:Imoras написа:Манчестър Юнайтед разбира се
Останалите са смешни![]()
Не ми се вярва играчи като Меси,който е по-добър от Ето , Деко , Тюрам , Жули и т.н да са смешни.........
Като казах останалите са смешни имах в предвид останалите клубове
А останалите футболисти на Барса са на прилично ниво но не са някакви невероятни таланти
Единствените които най-вероятно ще станат наистина добри футболисти са Иниеста и Меси
Но те в момента в никакъв случай не могат да се мерят с Ето'о и Роналдиньо
Да твърдиш че Меси е по-добър от Ето'о е просто несериозно
Ако ти е роднина разбирам но иначе...
I'm busy, okay? I'm busy!
- angelvr911
-
Алминатора
- Обратна връзка: