Автор |
Съобщение |
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 03:46
Disturbеd написа:
Цитат: Храната им е адски скъпа.
Грешка, храната там е без пари. Сега, между ресторант и ресторант има разлика, но нормалната храна си е направо без пари. Също и бензина е по-евтин. По-скъпи са жилищата.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 12:26
IgI написа: Те са нация съставена от много други. Всеки отива там защото всеки има равен шанс. Идеята на това след като им се случи нещо "лошо" наистина се вижда. Това са единствените хора които съм виждал толкова безрезервно да си помагат един на друг във всяко отношение.
Първо, равния шанс сред милиони други хора в САЩ клони към нула, а идеята, че ако си добър и трудолюбив ще успееш, е абсурдна.
Второ, при най-малкото природно бедствие се налага САЩ да пуска собствената си армия в собствените си градове, за да овладее размириците.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 12:44
Ледник написа: IgI написа: Те са нация съставена от много други. Всеки отива там защото всеки има равен шанс. Идеята на това след като им се случи нещо "лошо" наистина се вижда. Това са единствените хора които съм виждал толкова безрезервно да си помагат един на друг във всяко отношение. Първо, равния шанс сред милиони други хора в САЩ клони към нула, а идеята, че ако си добър и трудолюбив ще успееш, е абсурдна.Второ, при най-малкото природно бедствие се налага САЩ да пуска собствената си армия в собствените си градове, за да овладее размириците.
Удебелената част е вярна подчертаната НЕ. Да не щадят ресурси за да се справят с наложилата се ситуация но размирици при природни бедствия е прсто абсурдна дори да си го помисли човек. Българите са крайно завистлив народ обречен да изчезне и да бъде претопен това ще стане да защотото само ние сме единствените които "бездействат" при неволя и чакат Господ да слезне да ги оправи това е много по-лошо от размирици каквито не е имало никога. Вземи което и да е бедствия и ми посочи размирица, едва ли ще намериш защото не е имало, защото хората излизат и помагат на съседа а тук ако не дойде до твоят праг те боли кура за другия. Но това е друга тема.
И определено да ако си добър и трудолюбив ти пробиваш и това е Световно Известно и не само за Америка. Когато си добър в определена сфера и даваш всичко от себе си това се вижда и възнаграждава в реалните Капиталистически държави. И определено успяваш. Там за безработни само хората ,които не искат да работят. И повярвай ми знам какво е там и как се работи и какви пари се изкарват ако работиш здраво. Работил съм.
НЕ разбирам вече тази завист която излиза от Българите нежелаещи да приемат една истина ,че има хора ,които са много по-добре от тях и това са го постигнали като са работили а не правили далавери и мамили.
Както и да е според мен дискусията е смешна да се разисква допълнително при положение ,че нямаш опит и не си бил там. А на слухове и хорски приказки само глупак би седнал да спори, надявам се накрая да се осъзнае този народ положението си и да си наляга парцалите.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 17:00
Просто американците са тъпи и с това предлагам да сложим точка по този въпрос.
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 18:40
High_voltage написа: IgI написа: Както и да е според мен дискусията е смешна да се разисква допълнително при положение ,че нямаш опит и не си бил там. А на слухове и хорски приказки само глупак би седнал да спори, надявам се накрая да се осъзнае този народ положението си и да си наляга парцалите. Ето ти едни слухове и хорски приказки: Америка е страната на свободата и те са най-великите. Ти явно вярваш на това, глупако. Ако за теб масовите изнасилвания и мародерствата по време на урагана Катрина не са размирици, то не знам какво очакваш да стане.
Така ли "Умнико" за разлика от теб съм живят там и пак ще живея и работя. И да това е страната на свободата и те са най-великите да ми посочиш по-велики ?
И да определено си "прав" когато ти отнасят къщата и има ураган със сила на вятъра 120 км/ч се ще излизаш да изнасилваш и да мародерстваш прост си колкото си искаш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 19:59
IgI написа: И да това е страната на свободата и те са най-великите ... когато ти отнасят къщата и има ураган със сила на вятъра 120 км/ч се ще излизаш да изнасилваш и да мародерстваш
Sick!
Съветвам те да се покриеш и да се правиш, че тези неща не си ги изтърсил.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 20:00
Ледник написа: IgI написа: Те са нация съставена от много други. Всеки отива там защото всеки има равен шанс. Идеята на това след като им се случи нещо "лошо" наистина се вижда. Това са единствените хора които съм виждал толкова безрезервно да си помагат един на друг във всяко отношение. Първо, равния шанс сред милиони други хора в САЩ клони към нула, а идеята, че ако си добър и трудолюбив ще успееш, е абсурдна. Второ, при най-малкото природно бедствие се налага САЩ да пуска собствената си армия в собствените си градове, за да овладее размириците. И все пак Phantom написа: Обясни защо не са нация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 20:07
Фантоме,
душиците в тази сган няма нищо общо помежду си.
Нямат определен етнос, религия, история, обичаи.
Единственото, което ги обединява, е паспорта.
Те са общество на хартия.
За мен туй не е нация.
Сега ще ми излезеш с дефиницията на "нация" от Уикипедия.
И вероятно и двамата ще сме прави.
Разбира се, ти - изцяло във водите на терминологията.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 20:26
Ледник написа: IgI написа: И да това е страната на свободата и те са най-великите ... когато ти отнасят къщата и има ураган със сила на вятъра 120 км/ч се ще излизаш да изнасилваш и да мародерстваш Sick! Съветвам те да се покриеш и да се правиш, че тези неща не си ги изтърсил.
За какво говорим изобщо ? Смешна работа от смешни хора .
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 21:43
Преименувайте темата на : Америка : Нация или купчина лайна,които грабят земята?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Дек 2006 21:56
Ледник написа: Фантоме, душиците в тази сган няма нищо общо помежду си. Нямат определен етнос, религия, история, обичаи.
Единственото, което ги обединява, е паспорта. Те са общество на хартия. За мен туй не е нация.
Сега ще ми излезеш с дефиницията на "нация" от Уикипедия. И вероятно и двамата ще сме прави. Разбира се, ти - изцяло във водите на терминологията.
Нищо не съм казал... Беше ми любопитна гледната ти точка. И не съм съгласен с това, което каза, но това си е мое мнение.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2006 00:37
Американци са само ескимосите. Eskimo е истината.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2006 04:03
Ледник написа: Първо, равния шанс сред милиони други хора в САЩ клони към нула, а идеята, че ако си добър и трудолюбив ще успееш, е абсурдна.
Второ, при най-малкото природно бедствие се налага САЩ да пуска собствената си армия в собствените си градове, за да овладее размириците.
Абсолютно си прав
Кратко, ясно и напълно вярно
@igi
ти си идиот
ако не пишеше на български щях да реша че си американец
както и да е явно ти не си българин в себе си
ходи, работи здраво и си вземи американско гражданство и се махай от България
Такива не заслужават да ходят по родните земи
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2006 07:24
Ледник написа: IgI написа: И да това е страната на свободата и те са най-великите ... когато ти отнасят къщата и има ураган със сила на вятъра 120 км/ч се ще излизаш да изнасилваш и да мародерстваш Sick! :madd: Съветвам те да се покриеш и да се правиш, че тези неща не си ги изтърсил.
Късно. Вече стана част от личния ми архив ^^
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2006 17:35
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: "Американския капитализъм, ще се разбие в Съветския соцялизъм, като лайно от гранит!" Никита Хрушчов на сесия на генералната асамблея на ООН, 1964г. ------------ Това знаменателно изречение, очевидно и до днес кънти в главите на мнозина. Те помнят заветите на Ленин и Сталин, и никога не ще забравят, че " САЩ са най-големият враг на комунистическата революция!". Нищо че Съединените щати десетки пъти са подпирали нашата родина, без да пищят високогласно заслугите си. Трябва да има здрава социалистическа омраза, защото, социалистът без враг не може да диша споко.
------------------------------------------------------
Човече начина ти на изразяване и писание, може да буди само уважение към теб.
Относно другите хейтърчета научили недоучили историята, не мога да разбера кой
па' ви бие вас по главите та сега Америка ви виновна. То хуу завист глупости и т.н ама спрете се бе,
стига с тази злоба, за вас не е хубаво. Слушам глупости от това ресторантите са им съкс, абе вие освен
за Макдоналдс, Дънкин Донътс, КФС и др. представете си има луксозни ресторанти дето храната е такава, че
ви пожелавам да я опитате, друг е въпроса, че са напреднала нация и имат много удобства. И точно заради тези
удобства си купуват китайска храна вместо да си сготвят, ами и вие ако имахте пари да ядате всеки ден навън,
едвали щяхте да си готвите. Да оставим храната и да се обърна към Леденката, ходи си в Сибир или Омякон и не ни занимавай знаем те споко. Относно природните бедствия всяка година има т.н " Алея на Торнадата" та ако всяка година някоя друга държава има тези природни бедствия, които има Америка да е фалирала, например любимата ти Русия. Толкова жалка е в момента тая държавица на олигарси, че няма накъде по мафиотска държава, управлявана от диктатори и агенти на КГБ, че още не могат да се оправят и едвали скоро ще могат. Да вярно е че единственото за, което можете да ги обвините е че са работохолици, но единственото от което може да се научите от социализма е на мързел. За това едната система рухна а другата остана, само времето показа, коя система издържа във "Студената Война". Докато 2'те супер сили се въоражаваха до зъби, едната остана без гащи и храна да даде на народа си и накрая се оказа, че трябва промени системата си "по образ" на другата (Перестрйка) за да може да заприлича поне и 1% на другата. Видяхме какво стана и в Източна и Западна Германия едната още не може да стигне нивото на другата, чудно защо ли ?! Видяхме какво става и в Корея и в Демократична Република Корея - (Северна), едните няма какво да ядат а другите, се чудят за какво да си дават парите, едните ядат кал (без "") а другите ядат ако щете и в Макдоналдс и си купуват най-новите конзоли и имат хубави компютри и водят ако щете много по-богат живот, от който и вие няма да имате.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
BG-GeorGi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Дек 2006 20:12
Цитат: Дам,може да ги хейтим,може да ги са ступит битчеЗзЗзЗ,но те вианги ще имат по-добър живот от нашият,за жалост...ние не можем да си купим ПС3,а те могат да си позволят да се лигавят и да си ги чупят ето-така,ние не можем да си позволим 3гхз,2гб рам и последен модел видео,НО те могат.ие можем да ги наричаме тъпи,но те си остават най-вляителната,и една от най-добрите нации в света...
невероятно си заблуден, пич.
Това е с извинение простия българин без никакви познания. Аз живея в Северна Америка, Канада, на 1 час от границата с Щатите и мога да ти кажа ще си доста заблуден. Истина е обаче че всички като луди тръгнаха да си купуват ПС3 като излезе. Един приятел тук стоя цяла нощ пред магазина за да си купи първи, взе 2 и после ги продаде на и-бей за по няколко хиляди долара същия ден. Ако щете ми вярвайте, само ме е яд че и аз не се усетих да направя това.
А и според мен живота в БГ е 100 пъти по-як, но това е дълга изтория и може би няма да ми повярвате...
ПС. Предпочитам да ходя на партита и да се забавлявам отколкото по цял ден пред конзолата да висна, замислете се малко.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 01:38
Imoras написа: Ледник написа: Първо, равния шанс сред милиони други хора в САЩ клони към нула, а идеята, че ако си добър и трудолюбив ще успееш, е абсурдна.
Второ, при най-малкото природно бедствие се налага САЩ да пуска собствената си армия в собствените си градове, за да овладее размириците. Абсолютно си прав Кратко, ясно и напълно вярно @igi ти си идиот ако не пишеше на български щях да реша че си американец както и да е явно ти не си българин в себе си ходи, работи здраво и си вземи американско гражданство и се махай от България Такива не заслужават да ходят по родните земи
При първа възможност благодаря ,че ми позволи. Накъдето и да се обърнеш жив пример ^^ виждаш причини да се махнеш.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 01:41
@IgI
Пич,престани виждаш че никой не е съгласен с тебе....защо продължваш? :/
1 повече или 1 по-малко България не я ебе.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 08:22
Владко,
Аз си обичам България.
Когато някой критикува САЩ, ти тръгваш да нападаш комунизъма.
Когато кажем, че американската псевдонация е закърняла, ти се обръщаш към Москва.
Защо е тази нагласа?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Дек 2006 22:58
Родил се е американец ама, по някакво нещастно стечение на обстоятелствата, в България
Такива като него не ни трябват тук
Да се маха
Да отива да се тъпче с хамбургери и да си мисли че земята се върти около него
Националните герои сигурно се въртят в гробовете си че такъв еничар се е родил в България и му се позволява да използва българския език, да ходи по българските земи и да има българско гражданство
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|