Новият брой 12.06
Новият брой 12.06
За пореден път правя тази анкета. Останал съм с убеждението, че много малко куповачи са част от този форум 

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- <GLaDiaToR>
snitch написа:5/6
================================
извинявам се за повтарянето на постовете , но му има нещо на този форум , 10 мин чаках да се изпрати сьобщението ,а то взело че и се повторило...още ведньж "страхотен" форум
Ако нещо не ти дава че се е пратило съобщението, след няколко секунди дай Back докато влезеш пак на страницата на съответния форум и дай РЕФРЕШ, винаги действа.
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Edwin Odesseiron
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Боклук написа:добре де - защо просто не си триете съобщенията? Ако няма специален бутон отивате на едит, после отдолу има една отметка "изтрий"...
Някой път като изтриеш темата изчезва.

Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Боклук написа:добре де - защо просто не си триете съобщенията? Ако няма специален бутон отивате на едит, после отдолу има една отметка "изтрий"...
нищо такова не ми излиза ,дори допреди малко опцията изтрии/промени сьобщение не ми излизаше
само това ми излиза , никакви други отметки
Изключи BBCode
Изключи Емотикони
Добави подпис (подписите се променят от профила)
Прати ми мейл, когато някой отговори на темата
МРАЗЯ СИНИТЕ ГОВЕДА!!!