Защо учителите са такива гадинки?
Защо учителите са такива гадинки?
Гледат само да изпитват и да дават контролни.НЕ.това не им е работата!Те уж трябва да ни научат,а не да пишат много 2ки.Нали знаете саита за оценяване?!Оценете дори наи любимия ви учите с 2 ,защото ако ви и не знаете няма да се поколеба да ви пише 2!!Въпроса е защо0о0о????
Защото си тъп и го заслужаваш! Толкова прост че не осъзнаваш, как за всяко нещо обвиняваш учителите, при положение че в 90% от случаите си виновен. Колко да ти пише учител, щом не знаеш нещо и те мързи да дишаш, кво остава да учиш??? Идиот!
П.П. Ходи се задави някъде!
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
П.П. Ходи се задави някъде!
![[Ban!] :banli:](./images/smilies/ban.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аз не съм от тия дето се взимат насериозно да учат, но въпреки това успеха ми е над 5 всяка година. Без да имам един учебник и само с 2-3 тетрадки си го изкарвам, и учителите това ги дразни АМА МНОГО. Те очакват да пиша в час, после домашни, пък после да уча ама просто не ми е в стила. Знам че и без да права никакви усилия ще постигна удовлетворителен резултат-защо да се мъча? Разбирам тяхната омраза към мен и не ги наричам гадове (поне не в очите им), просто защото аз погазвам техния труд с моето нежелание да се усъвършенствам. Не са гадове, вършат си работата и ако и ти си вършиш твойта ще видиш колко готини хора могат да са. Ако не вчрваш виж само как се държат с местния ви мазник-зубър 
- Edwin Odesseiron
И аз такаShady написа:Аз не съм от тия дето се взимат насериозно да учат, но въпреки това успеха ми е над 5 всяка година. Без да имам един учебник и само с 2-3 тетрадки си го изкарвам, и учителите това ги дразни АМА МНОГО. Те очакват да пиша в час, после домашни, пък после да уча ама просто не ми е в стила. Знам че и без да права никакви усилия ще постигна удовлетворителен резултат-защо да се мъча?
С тая разлика че аз им казвам че са гадова в очите
И за това средния ми успех е около 4
I'm busy, okay? I'm busy!
- Edwin Odesseiron
-
Мr.Anderson
Не всъщност наистина учителите са започнали да надвишават правата си - факт.Но доколко сме виновни ние учениците за това ,вие ще кажете !?
Наистина вече е трудно да изкараш хубава оценка ,ако си в по дейните хора в класа
Знам го от личен опит.Учителите не харесват да им се казват грешките в лицето ,но аз го празя ,незнайно защо.
Наистина вече е трудно да изкараш хубава оценка ,ако си в по дейните хора в класа
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
Same , само че при мен това не е проблем . Напротив - плюс .Митя написа:Не всъщност наистина учителите са започнали да надвишават правата си - факт.Но доколко сме виновни ние учениците за това ,вие ще кажете !?
Наистина вече е трудно да изкараш хубава оценка ,ако си в по дейните хора в класаЗнам го от личен опит.Учителите не харесват да им се казват грешките в лицето ,но аз го празя ,незнайно защо.
Колкото до темата .. имаше една думичка ..
Pathetic.
остарехме
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Всеки ученик в средното училище мисли че за лошите оценки учители те са виновни.
Но разберете като знаеш за 2 ще ти пишат 2,но ако знаеш урока достатъчно добре за 6 и дяскала се захване за неква глупост и да намали на 5 значи така е преценил.
Но вече ако наистина се хване тогава вече е виновен той.
Разберете ги лигавим се,псуваме ги а те имат още сумати ученици на главата нищо чудно да са в лошо настоение.На някои мои учителки им се възхищавам на търпението.
Но разберете като знаеш за 2 ще ти пишат 2,но ако знаеш урока достатъчно добре за 6 и дяскала се захване за неква глупост и да намали на 5 значи така е преценил.
Но вече ако наистина се хване тогава вече е виновен той.
Разберете ги лигавим се,псуваме ги а те имат още сумати ученици на главата нищо чудно да са в лошо настоение.На някои мои учителки им се възхищавам на търпението.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- White Emperor
- Обратна връзка:
- [FFF]Flaming One
Днес към 11 часа в темата имаше три-четири поста и щях да хейтна само авторите им. Сега, по същество...
Хейтвам живота и всичко останало::16:
Хейтвам автора на темата за ебахти тъпата тема.
Хейтвам тези, които са съгласни с него за това, че са ебахти тъпите копелета.
Хейтвам даскалите по същата причина.
Хейтвам тези, които хейтват автора заради хейтване без лиценз от Мен, Бога на хейтването, Флейма и другите смъртни грехове.
<Transmission ended>
Хейтвам живота и всичко останало::16:
Хейтвам автора на темата за ебахти тъпата тема.
Хейтвам тези, които са съгласни с него за това, че са ебахти тъпите копелета.
Хейтвам даскалите по същата причина.
Хейтвам тези, които хейтват автора заради хейтване без лиценз от Мен, Бога на хейтването, Флейма и другите смъртни грехове.
<Transmission ended>