Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

"ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС ЗА УЧЕНИЦИТЕ?"

ДА! НЕ МОЖЕ ДЕЦА НА ПО 16-17 ГОДИНИ ДА ОБИКАЛЯТ УЛИЦИТЕ ПО ЦЯЛА НОЩ...    47%  47%  [ 43 ]
 НЕ! ВСЕ ПАК СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТНО И СВОБОДАТА Е ВАЖНО НЕЩО!    53%  53%  [ 49 ]
Общо гласове : 92
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 15:28

Да, пич аз учих в такова училище. Въобще не се чувстваш като каторжник. Знаеш какво даваш и знаеш какво получаваш. Вратата не ти прави впечатление, липсата на междучасия също, защото знаеш че имаш един перфектно смазан механизъм стоящ зад всичко това. Знаеш, че след училище можеш да останеш в училище да тренираш, да речем - хвърляне на копие. Защото има всичко, което ти е нужно. Заплахи не са нужни, а принципите са железни.

Нормално ли е родителите да желаят най-доброто за своя продукт? Не копнеят ли те да се развиваш 'нормално' и да просперираш в личен аспект? А ако тези родители са притиснати от финансови проблеми и трудно 'свързват двата края'? А ако техните проблеми рефлектират в/у лесно ранимата ти детска душичка?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 15:35

Soul Assasin написа:
От мои собствени наблюдения съм разбрал че пушенето и пиенето спомагат за намирането на "готина" компания.Познавам такива дето пушат и пият(в голямо количество) и са,как да го кажа......"елитки"(БХАХАХАХАХАХАА),извинете,та къде бях?А да,не-пушачите и тези които не пият алкохол не са толково ъъъъъ "готини" защо ли?
Защото телевизията показват по филми как некви се напиват като свине и пушат като комини на завод и некои тъпаци/чки(говоря за 12-13) си мислят че като пушат и пият са голяма работа и са най-ъъъъъ "готините".И когато те поканят в компания ти предлагат да дръпнеш или пийнеш се едно ти предоставят два избора "Пийш,пуши или се разкарай от тука" и,да не кажа всичките,повечето за да не бъдат отблъснати започват да пият и пишат дори да не им харесва.Това беше малко офф.

Оннтопик деба:Според мене вечерния час е наложителен,бил съм няколко пъти на тези дискотеки,"барове" както ги наричат,всеки път видях поне 3 сбивания и полицията да гледа отстрани и да залага кой-кого( :shock: ).Това ще предпази повечето деца от друи ъъъъъ "хора".
А за поскъпването на цигарите : Наистина това за мене би било добро начало(както и да не се продава алкохон на лице под 21 год.),но така като в тази държава всеки гледа да спечели повече почти съм сигурен че това са само блянове които ще си останат така.

Благодаря.

Аз не пуша и въпреки това съм пич 8)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
В момента играе: aoe3
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 15:39

Вие ЛУДИ ли сте ?! Вечерен час 9 часа .. абе пич ние направо да не излизаме навънка, а ? Така ще сме в безопастност фо шо ... Аз ако се прибера в 9 кво ше права в нас толкова рано?

Викайте за часове, полицаи, камери и още нз кво, а после ше ревете каде ви е отишла свободата ..

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 16:19

По тази тема се разбира кой мисли като възрастен и кой като дете. Разбира се, че детето ще е недоволно, ако родителя му издърпа фаса от устата и го цапне през нея. Ама това не я прави по-малко вредна?! Виждаме как е - нещо което е забранено е куул, нещо, което е позволено е съкс. Дайте всичко да позволим, да стане анархия... Видях, че някой споменава за "полицейска държава" и искал свобода. Приятелю, тази свобода няма да ти е нужна, ако е равна на самоубийство. Малко ли свободия има сега? Вие тази демокрация си я манипулирате както ви изнася. Както виждате, свободията в демократичния модел се ограничава - ето редица европейски държави забраняват пушенето там и там, скоро ще го забранят и на цяло предполагам, хората започват да се осъзнават. Собствената лична свобода понякога нарушава чуждата такава, примери няма да ви давам. Искам само да кажа, че с това умиране на ценностите и изтърван контрол, децата израстват по-бързо. Разберете, че светът на възрастните е порочен и мръсен и дали искате децата ви да живеят преждевременно в него. Изобщо... сега слушам, че щели да въвеждат вероучение като часове в училище. Разбира се, че трябва да го въведат. Не може децата да слушат по цял ден за убийства, а да не знаят, че трябва да уважават хората около тях и така нататък. Омразата е единственото нещо, което заслужваме.

П.СА детето си е дете и не може Niksan (или какъвто беше), да ме пуца с AK47 по улиците, дори и да е непълнолетен :)
П.С.2 Абе... темата много интелектуална стана, айде да и снижим нивото, за да можем всички да участваме в нея :lol:

Тъй... ето че още едно от пророчествата на Sonata Arctica е пред очите ми. Поздравявам ви с

Sonata Arctica - Abandoned, Please, Brainwashed, Exploited

Abandoned, Please, Brainwashed, Exploited

Wake up my child, hope is here.
With the vengeance, we have no time to bleed.
My only world filled with fear.
I never saw the sower of the seed.

Where is the world we had. Who can ever save you and your little lives.
A child guides a child guided child.
A child is never guilty. But you should not run free...

The grave is open, let us pray without remorse.
Empty the cradle with fire for them once again.
Why not look through your fingers what they've done.
Your own blood will clean the blood, for now the glory days are gone....

It's time for everyone, to think what we have done.
Open your eyes and see, it's not a dream.
You aim for a common goal, you are one with your foe.
If only we could wake up soon and scream.

Abandoned, pleased, brainwashed, exploited, madness has a reason.
Throw money at the problem and it will remain.
Your life has no value for them, "violate me and this never ends.
My children will then hate you too."
Empty the cradle with fire for them once again,

Now, when it seems that we have nothing to believe in.
Maybe we should be waiting for the rock to come.
For our children soon have nothing they should learn.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 16:24

Zero-Blade написа:
The Chameleon написа:
1. Трябва да има вечерен час, даже 22 е късно, нека да е 21:00 през зимата и 22:00 през лятото.
Are you normal?
The Chameleon написа:
2. Никакъв алкохол и цигари на лица под 21 години !! ( друг вариант е да направят цигарите - кутия = 10 кинта , примерно, и да няма продаване на цигари 1 по 1. Така лапетата ще се замислят дали си струва да събираш сума ти и кинти за 1 кутия отрова. )
I със какво точно оскъпяването на цигарите ще помогне за предпазване на децата от извратени типове?
The Chameleon написа:
3. Да има засилен контрол на полиция, за да не стават улични свади, изнасилвания и убийства. Повече патрулиращи полицаи да му се невиди, и да - повече светлина, то в тоз мрак ?!
Мързи ги..и не им се дават пари.
The Chameleon написа:
4. Родителите да спрат да си чешат задниците, ами да имат ЗАСИЛЕНО общуване със свойте отрочета.
Ain't gonna happen.
The Chameleon написа:
5. Телевизията е страшен проблем, със всички простотии, които се показват там... изглупяват, извращават.

Правилно. Като за начало могат да забранят излъчването на Канал 1, Биг Брадър и Сървайвър + всички останали малоумни шоута от типа Бързи Пари, Вот на Доверие и каквото още се сетите. След това престъпността във българия ще спадне със поне 20%, гаранция..

Общо взето съм съгласен с теб,оба4е по Канал 1 има някои хубави предавания("Минута е много","Искам да бъда","Атлас","Енциклопедия България" извращават ли,а? :? )и Сървайвър е много хубаво,поу4ително и интересно шоу.Другото(особено за гадния Биг Брадър) е правилно. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 16:25

Хора...Не усещате ли, че нищо такова няма да направят. Всичко е заради шибаното ЕС, за да можем да се докараме пред него, че дори и приети, ние оставаме с повеишено внимание относно социалната роля на човека и вписването му в обществото и прочие дивотии.
Побой винаги ще има. Насилие, болка, завист, кражби - всичко това е част от света. Вечерният час няма да спре тези неща, просто ще пренесе насилието от тъмните часове на денонощието в светлите. Сякаш вечерният час ще промени манталитета на находчивия непълнолетен или малолетен престъпник. Властимащите отлично го съзнават, но сякаш особено ги е грижа за младите.
Някой по-горе спомена за вдигането на цените на алкохола и цигарите. Единственото, което ще стане, е че ще се повиши рязко броят на дребните кражби. Ми така де, искаме си цигари, който няма пари, си ги набавя по най-бързия и лесния начин. Лично аз ще псувам на майка, леля, сестра и каквото се сетя булгартабак и ще си отделям нужните левове за насъщната кутийка. В тоя ред на мисли, xide, аз пък пуша и не съм никакъв пич. И?
Абстрахирайки се от престъпността, съм "за" да се въведе вечерен час. Писна ми да гледам деца на 14-15 години, пияни като боклуци, захапали скъпи и откровено позьорски цигари и разни "маркови" запалки, за да се "покажат" пред еквивалентно простите си пряителчета. Още по-лошо е, като видя някакви девойчета,които още не могат да си кажат трите имена, с къси полички, потничета, джиесемчета, чантички и прочие курвенски атрибути. Е как няма да има изнасилвания, като тия курвенца сами се възкачват върху органа на изнасилвача, демонстрирайки формите си. Как няма да има престъпност, побоища и кражби, като се срещнат 2 подпийнали групи деца на 14-15 и се скарат за това, кой коя ще чука, примерно.

Тъжно е, така е. А ако си дадем сметка, ще видим, че и ние сме замесени. Още имам белег на дясното рамо от една пиянска свада, а се е случвало веднъж-два пъти да се върна към 4-5 сутринта вкъщи. Докато не започнем сами да се ограничаваме и да отрежем част от т.нар. абсолюна свобода, все ще сме си на това дередже - едни младежи по дискотеките, пияни, другите, циклещи някоя игрица и чудещи се защо нямат приятели.
Wicked Spirit, :tuop:

edit за малкия дебил след мен : Ако живеехме в един по-нормален свят, който не е бил подложен на 45-годишно комунистическо обезличаване и обезверяване на хората, ти, малък мой червей, както и целият форум щяхме да учим вероучение и богословие. Но, уви, историческото ни развитие отдалечи човека от Бога. Иначе, и аз съм на мнение, че няма смисъл от вероучение. Ако не усещаш словата на Бог, ако нямаш вроденото желание да се приближиш към Него, то никакви 2-3 часа седмично не могат да възпитат у теб християнина. Да не говорим, че в Родопите, Северна България и в София резаците ще скочат и ще искат вместо християнство там да се изучава ислям, което си е автогол, както и да го погледнем. Ще се позоват на доминантната религия в района...

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 16:40

AcTivE написа:
По тази тема се разбира кой мисли като възрастен и кой като дете. Разбира се, че детето ще е недоволно, ако родителя му издърпа фаса от устата и го цапне през нея. Ама това не я прави по-малко вредна?! Виждаме как е - нещо което е забранено е куул, нещо, което е позволено е съкс. Дайте всичко да позволим, да стане анархия... Видях, че някой споменава за "полицейска държава" и искал свобода. Приятелю, тази свобода няма да ти е нужна, ако е равна на самоубийство. Малко ли свободия има сега? Вие тази демокрация си я манипулирате както ви изнася. Както виждате, свободията в демократичния модел се ограничава - ето редица европейски държави забраняват пушенето там и там, скоро ще го забранят и на цяло предполагам, хората започват да се осъзнават. Собствената лична свобода понякога нарушава чуждата такава, примери няма да ви давам. Искам само да кажа, че с това умиране на ценностите и изтърван контрол, децата израстват по-бързо. Разберете, че светът на възрастните е порочен и мръсен и дали искате децата ви да живеят преждевременно в него. Изобщо... сега слушам, че щели да въвеждат вероучение като часове в училище. Разбира се, че трябва да го въведат. Не може децата да слушат по цял ден за убийства, а да не знаят, че трябва да уважават хората около тях и така нататък. Омразата е единственото нещо, което заслужваме.

П.СА детето си е дете и не може Niksan (или какъвто беше), да ме пуца с AK47 по улиците, дори и да е непълнолетен :)
П.С.2 Абе... темата много интелектуална стана, айде да и снижим нивото, за да можем всички да участваме в нея :lol:

Тъй... ето че още едно от пророчествата на Sonata Arctica е пред очите ми. Поздравявам ви с

Sonata Arctica - Abandoned, Please, Brainwashed, Exploited

Abandoned, Please, Brainwashed, Exploited

Wake up my child, hope is here.
With the vengeance, we have no time to bleed.
My only world filled with fear.
I never saw the sower of the seed.

Where is the world we had. Who can ever save you and your little lives.
A child guides a child guided child.
A child is never guilty. But you should not run free...

Abandoned, pleased, brainwashed, exploited, madness has a reason.
Throw money at the problem and it will remain.
Your life has no value for them, "violate me and this never ends.
My children will then hate you too."
Empty the cradle with fire for them once again,

Now, when it seems that we have nothing to believe in.
Maybe we should be waiting for the rock to come.
For our children soon have nothing they should learn.

Добре,съгласен съм,ама не ща да въвеждат тъпото вероу4ение в у4илище.Така ще имам да у4а по пове4е предмети и няма да мога да играя на компютъра,а пък и ще имаме по 8 4аса на ден(сега имаме по 7,а аз съм 6-ти клас).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 17:37

Ами според мен вечерен час трябва да има и 22:00 е добре, защото не е нормално 14-17 годишни деца да се размотават по улиците и по различни дискотеки където не се знае какво може да им се случи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 17:41

Damage san написа:
по различни дискотеки където не се знае какво може да им се случи.

Напротив. Знае се.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 17:47

Sirius написа:
Ако живеехме в един по-нормален свят, който не е бил подложен на 45-годишно комунистическо обезличаване и обезверяване на хората, ти, малък мой червей, както и целият форум щяхме да учим вероучение и богословие. Но, уви, историческото ни развитие отдалечи човека от Бога. Иначе, и аз съм на мнение, че няма смисъл от вероучение. Ако не усещаш словата на Бог, ако нямаш вроденото желание да се приближиш към Него, то никакви 2-3 часа седмично не могат да възпитат у теб християнина. Да не говорим, че в Родопите, Северна България и в София резаците ще скочат и ще искат вместо християнство там да се изучава ислям, което си е автогол, както и да го погледнем. Ще се позоват на доминантната религия в района...

Сириус, респект. Открай време повтарям, че ако комунистите не бяха отнели най-скъпото на българина - културата и вярата му - социалното ни положение сега щеше да е далеч по-добро.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 18:15

Децата да мълчат, нямате право на глас за управление, не изкарвате пари сами, ще правите квото ви се казва.

Вечерен час трябва. Да, няма да премахне всичкото насилие, всичките гнусни прояви на обществото, но ще премахне поне половината(тези между 21 и 6 да речем). Ще има разни пишлемета дето ще се правят на тежкари, ще изкарват фалшиви документи, но те няма да са мнозинство. Вкарайте една солидна глоба за родителите, чиито деца са намерени САМИ БЕЗ РОДИТЕЛ СЛЕД ВЕЧЕРНИЯ ЧАС и ще видите колко бързо ще се оправи работата. Докато не удариш Българина в джоба, нищо не става.

Сложете глоби за родителите чиито деца пушат и пият, и ще видите как бързо ще се оправят нещата. Защото РОДИТЕЛИТЕ носят отговорност за децата си. Ако не си си управил детето, ще плащаш.

Парите са новият Бог на Българина.

Сириус, Ледник, да, но къде виждате по-нормален свят? Капиталистическа Америка дето не е и помирсвала комунизъм? Светът е в глобален упадък от Френската революция насам, от лъжливите идеи за демокрация и равенство(което ТРУПОНАРЕЗЕНинс го е казвал много пъти). Не е толкова липсата на религия, защото тя е морал закопан в митология, а е липсата на морала конкретно за сметка на лъжливите идеологии на Сталинизма и Демократичния Капитализъм.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 18:35

Тоя пич дето вика да се вдигнат цигарите - я вземи и помисли за другата страна - тютюнопроизводителите. На тея хора преди да им вземеш хляба от ръцете няма ли да им дадеш нещо?

Z-Rock

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 18:39

Ледник, Sirius, относно вероучението. Не мисля, че всичко идва поради липсата на вяра в бог. Има много хора, които не са християни или не изповядват някаква религия, но въпреки това са благи по душа. Не можеш да накараш някой насила да вярва в нещо. Представи си учителка, говореща, че трябва да се прави добро, да се уважава ближния, а насреща й неква 12-13 годишна Цензура си оправя грима и хич не я ебе кво се дрънка на дъската. С какво ще спомогне това? Най-важен е личният пример. Не може на дете, на което не се обръща никакво внимание или се бие за щяло и нещяло да му говориш за любов. Как ще я разбере, като не я е преживяло? Представи си, че баща ти се прибира пиян в 2 през нощта и събужда теб, майка ти и брат ти и ви строява на стената, за да ви разстрелва. Как да вярва това дете в бог? Как да му се обясни защо бог допуска това да се случи. Та нали бог е любов? Личният пример > всичко друго.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 19:23

"Простотия до шия",
но и вие не правите изключение.
Кефите се на това че сте "пълнолетни", нали? Е
Е кефете се, но се и замислете преди какви сте били вие.
Тогава говорете за часове и какво ли не, тогава се правете на
големи познавачи. Това че няколко безмозъчни същества
решиха да покажат, цитирам:
"училищен бой" не означава че навсякъде е така. Общината трябва
да реши часове и прочие. Защото при българина е така:
Щом там е така и тук е така. Не, стига с тези остаряли принципи, а
се замислете че живеем в доста напреднали години, дори и да се
намираме в ... България. Никсан - учи си вероучението, учи го, но
нека спомена че ще имаш 9 часа, след въвеждането на 2 задължителен
час на класният със задължително присъствие на родители. Я ми кажете
как ще си позволяват родителите ми да търчат през 2 села че да дойдат
в училище? "Законите сме ги обмислили!", да, така е! Униформи - глупост.
Все едно сме в средновековието, дори и там са има ли някаква свобода,
май ще е по-точно да кажа "комунистическо" време. Както и да е, нали вие
ще гледате представлението, а ние ще сме него. Както казват хората ...
ще гледате "сеир" (или както се пише думата, не съм запознат с нея).
Не пуша, не пия, но дружа с такива хора - те не са готините, няма готини.
Това че сте навряни в някакви училища, кой знай управлявани от някакви
стари учителки, също толкова заблудени - извинете, съвземете се и помислете:
Не е ли закона това което го разбива? Колкото повече забрани, толкова
по зле, толкова повече изключения, училищата с некомпетентни директори/ки
ще затъват все повече и повече, главно заради "западният" модел на образувание.
Приемете едно - има деца, няма да порастнат и с 100 закона, но има и хора!
Директорката ни е психолог, професионален и то, няма смисъл да говорим за
това че знае как да управлява училището. Тези "задължителни" закони са
изключително безмислени, илюзия за да ви храни. Я си помислете ... че за тези
глупости, за това уж развитие колко получават депутатите ни? 1000 лева, о, да,
ламите дори не са се наяли - коли, пари, апартаменти, почивки ... еха! А всъщото
време са малко училищата като нашето в което може да се позволи ново сграда,
нов салон, нова площадка, нова кухня и купища неща. Но какво да правят общините
без приходи? Представете си за 10 години колко неща щяха да се направят с
парите на тези свине. Е, обмисляйте тази илюзия, нека "народа" пасе трева.
А това че никой, никой не се интересува от живота, а седите тук из този форум -
няма полза. Казах си каквото имах да кажа ...

Допълнение: нека бог ни оправи ... ако го има!

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 19:38

Да ... определено трябва да има. В 6 часа, всички деце трябва да си бъдат по домовете и да спят. Много сме разпуснали днешната младеж ... :)
Иначе това за ониформите ще е доста яко, по моя преценка. Много щеше да е интересно да видя някой ''другарки'' с училищни униформи. Като се предполага че лятната униформа е някаква къса поличка ... :) Жалко, че не съм уцелил да уча по такова време, когато са носили униформи. По-нататъка, ако въведът отново униформи (както е било по комунизма :) ) , аз нищо няма да разбера от това .... кофти съм прецакан ... :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 19:39

пф вечерен час,е аз да попитам примерно как децата ще отидат да гледат мач?С баба и дедо под ръка и ае да се излагаме на стадиона.Това,че си над 18 години не означава,че си по-умен,нито че можеш да прецениш в дадени ситуаций какво да правиш,а не са ли точно тези пълнолетни особи дето нон стоп се трепат по мачовете,сбиват се по баровете и по дискотеките,защото "той вече е мъж".Е познавам от даскало хора,които са на 19-20(някой от тях завършили) и имат толкова недоразвито тяло,че за 14-15 годишни ще минат и какво ?Като стане сбиване това,че е над 18 дали ще му помогне?Абсолютно не.Вечерен час не е лоша идея,но да не е до 10,а до към 11-12,въпреки че и да го има нищо няма да се промени,защото ако полицайте си вършеха задълженията съвестно,то КАТаджийте до сега да са милионери от хилядите нарушения по пътищата,които ги виждаме ежедневно.Какво ще стане,ако някой полицай хване малолетен след 10 часа?Ще му вземе пари ? Пхах те да не носят в себе си по 100 лева,че да дадат пари(ако имат и 5 лева па добре);ще те ескортират с 1ва класа до вас?-еми екстра тамън нема да плащаш за такси;ще те заведат в рпу-то ?-голям праз тамън ще почакаш вашите на светло и топличко :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 19:50

Не трябва вечерен час.
Не трябва дребнавост. Трябва реален поглед.
Не пречете на света да се пречиства сам от генетичния отпадък.
Тези, които разполагат с нужното трезвомислие, лична отговорност евентуално физическа сила и късмет, са в състояние да се предпазят и сами. Полицайчето с дъх на кафе от картонена чашка не може да ти даде тия неща. Вечерния час - още по-малко. Чалгата - то там ясно.
Сигурно съм доста наивен, за да издигам силата на личността толкова високо, ама колкото и камънье да фъргате по мен, аз ще продължавам да си вярвам.
И да слушам метъл и да пия с мярка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 20:16

Хора,с вечерен час нищо няма да се оправи.
Трябва общинарите да си спазват задълженията,за да станат хората по спокойни.
Всъщност трезвомислещите хора са спокойни защото не се влияят от психозата идваща от медиите.Като гледам леля ми дето е безработна как не пуска внука и дет е на 14 да излиза навънка след 8 за да не му се случи нещо.Щото тая жена се влияе толкова много от сякви медии и как има убииства,извращения и секви такива.И един човек дето чувствата му надделяват над разума се затваря в себе си и отхвърля реалността...Просто в днешно време на интернет,телевизия хората берат празни страхове...
А реалността въобще не е такава.Апаши/цигани/бандити е имало и винаги ще има.Но няма да се справим с тях като децата се прибират по рано,просто защото не само децата са потърпевши.Може да е всеки,дали ще е 16 годишно каратистче или 26 годишен хърбав сдухльо няма никва разлика.
В тая ситуация трябва да се вземе сериозно решение от властта на държавата,да бъдат направени сериозни реформи в наказателния кодекс и като цяло в самата държава,защото тоя въпрос винаги е оставян нерешен и хората да знаят че могат да са спокойни за техния и за живота на децата им...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 20:49

I against I написа:
Bullshits.
За да проработи подобно ограничение е нужен контрол . Ако имаше този нужен контрол , които трябва да има за да проработи това ограничение , то това ограничение нямаше да е нужно .
Clear ?
Word !

P.P. Lubo rofl ..

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2006 20:55

Твърдо нйееее :D ... просто това няма да помогне с нишу

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми