Автор |
Съобщение |
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: my shit Публикувано на: 25 Ное 2006 00:25
Копнеж
Бродя плахо в тъмнината сам без взор,
живеца бавно превръща се на прах.
Мислите ми гинат като птици без простор,
погубени безжално от леден страх.
Бразди дълбоки в стената издълбани с гняв,
светлина жадувам да докосна.
Защо не успях да проумея, защо не съм бил прав,
светлина жадувам да докосна.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 00:33
ВТФ
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 00:48
Не е зле, хареса ми. Палци горе.
Линдеманчо, човека просто си излива душата, недоумението ти е неуместно и неразбираемо...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 01:26
Тфа е написано се е едно автора/ката не е чела стихотворения , но е написала некво ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 01:33
Все отнякъде се почва....
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 01:39
Сиурно ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 02:33
Римата я докарваш до някъде, но има нулев ритъм и всчи отива по дяволите. Опитваш се да го докараш на депрес стихче...sorry не си успял . Тия два реда дето се повтарят не стоят добре там. А да и цялостната идея малко се губи... или иначе казано try again
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 12:19
Не съм тръгнал да си изкарвам хляба с писане. Нямах за цел да бъде стихотворене... даже да ви кажа честно, незнам какво трябваше да бъде. Благодаря все пак за вниманието.
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 20:33
На мен ми харесва и се опитах го осмисля. Не е лошо, не разбирам какво се правят всички на възмутени граждани. Дай още нещо ако имаш.
|
|
|
Gugu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 23:13
кви са тия глупости?!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 23:39
Gugu написа: кви са тия глупости?!
Това, неслучайно се нарича ТВОРЧЕСКИ форум. Тук форумците излагат своите литературни творения, по различни причини, а идиоти като теб, осират целия раздел понякога, но това е животът... Ако не можеш да асимилираш информацията... пфф, кво ли се занимавам....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2006 01:00
ДвеДе, все от някъде се почва, ама на човек първо му трябва основа.
Например, първо авторът трябва да се научи да предава кратки случки в стихове. Най-важното на този първи етап е да си избере един ритъм и да го следва, също да вложи рима. Като за начало abab ще свърши работа.
После, с времето, да се учи да вплита разни идеи в стиховете си, да създава определени символни образи, и най-общо казано, да си натовари творбите с дълбок смисъл.
А накрая, ако толкова му харесва (макар че не намирам нищо приятно в него), иде сюрреализмът.
Иначе са просто десетина безсмислени изречения от силни думи, нахвърляни на нови редове.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2006 07:27
Ледник, да, но пътят не е един единствен. Важното обаче е да се върви, да се осъзнава какво вършиш.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|