Гласувайте !!

Нещата от живота
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

+1 Sett, xide, Omega-X, NoName и.. кой каза, че Найтуиш са чалга? И към него +1 =)

Кофтито е, че нямам real чалгии на компа и не мога да поздравя с нещо качествено.. omega-x ще ми прати ^^
И нека Салко - Седма чаша вино пия (май не беше вино, ама няма значение)

И към Time's up +1, ей :Р
Аватар
Sparhawk
Обратна връзка:

Мнение от Sparhawk »

В интерес на истината сама по себе си музиката е безобидна. Простолюдна е, наистина. Не предразполага към философски размишления. В 90% от случаите става дума за съвсем идентични и скучни песни. Но понякога има весели и забавни парчета с приятни мелодии.
Не, не е в самата песен проблема. Проблема е, в това, което представя на хората като модел на поведение. А именно - важното е да се издумкаме, да гепим парите и след това да живеем във вила стил "Калифорнийска мечта". Второто и третото са пожелателни, първото обаче напълно задължително. После се чудим за нивото на абортите у нас. Да, има и изключения. Но те стоят самотно на фона на останалите вълни от тази музика.
Само, че, да е само чалгата, с мед да я намажеш. И поп-музиката е такава. Една част от метъла също, докато друга призовава към убийства, кланета... за рапа какво да кажем?
Мисълта ми е, че самата чалга е безвредна. Когато обаче стане единствената форма на (суб)културен живот на човека, тогава тя е фатална и пагубна.
За обществото като цяло.
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

В интерес на истината не съм чалгар. В къщи не слушам. Но не съм и античалгар. Даже смятам, че чалгата е задължителен елемент във всеки купон. Купон без чалга е като манджа без подправка. И с риск да обидя някого ще кажа че античалгарите са доста задръстени и ограничени хора (в по-голямата си част).
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
phr34k

Мнение от phr34k »

Андрей, тва че за теб купон=пиене+още пиене+мацки, което предопределя необходимостта от чалга като единствената музика пасваща на желаната от теб атмосфера си е твой личен избор. Недей го насилва върху нас, ентелегенсиата на булгарском народом.

Задръстени и ограничени, друг път, намери си от някъде есето Future Schlock на Neil Postman, прочети го и после ни викай задръстени и ограничени за дето реагираме срещу поредната форма на Хъкслейско(автор на Brave New World) промиване на мозъци.
"A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
Аватар
DirecteX

Мнение от DirecteX »

Хаха а метьла не преврьща ли хората в изроди (само си вижте картинките на аватара омазани в грим прошляци викат та се дерат хаха ебати яката музика тапаци сте Both)
Grubby Fan !
Die Moon !
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

^ Келешко изказване. :(
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Не с карайте за глупусти и да гласуваш и да не гласуваш няма да махнат чалгата за тва аре ги избием нека се събираме по групи в градовете и да нападаме техните уж дискотеки :twisted:
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Не с карайте за глупусти и да гласуваш и да не гласуваш няма да махнат чалгата за тва аре ги избием нека се събираме по групи в градовете и да нападаме техните уж дискотеки :twisted:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Мразя колкото чалгари, толкова и метъли, както и всички останали.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Bator Zong™ написа:
Morgul написа:
Bator Zong™ написа:Добре бе ясно е, че тая музика не я харесвате тогава просто се абстрахирайте и да не ви ибе, че я има толкова ли е сложно който иска да я слуша, добре който не иска да слуша друго.Например аз не харесвам метъл, но не съм тръгнал да правя сайтове против метъла нито съм псувал метълите и както казах преди време "нямам нищо против метълите ако и те нямат нищо против мен".Знам, че никой няма да вземе на сериозно това което написах и всичките хейтъри ще се изредят в тая тема да ме псуват без преди това да се замислят над думите ми затова искам да ги помоля след като прочетат поста ми да помислят малко и след това да пишат. :oops:
П.П.Сайта е създаден от комунист(и).
Писна ми от тъпите изказвания от типа ''Слушайте квото ви харесва''. Мамка ви бе, всеки пишлегар го казва. След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя. И теб мразя, защото си ебахти тъпото подобие на живо същество.
Оф, абе въобще не ме ебава кво ти е мнението изказах се и тва е.
П.П.Между другото знам един форум където хейтъри като теб ги банват и се надявам някога и този да стане такъв.
Баси мармоте мислех те за човек а ти се оказа баси насрания тъп чалгар.
Изображение
Аватар
kosjo

Мнение от kosjo »

Елена,Елена....дете на дивата пустиииняяя
само левски, ман.юнайтед и безделието
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

phr34k написа:
Андрей, тва че за теб купон=пиене+още пиене+мацки, което предопределя необходимостта от чалга като единствената музика пасваща на желаната от теб атмосфера си е твой личен избор. Недей го насилва върху нас, ентелегенсиата на булгарском народом.
Добре мене ми е интересно какво е твоето разбиране за понятието купон. Според мен дори културните и образовани хора (като мен) имат нужда да поразпуснат малко и не виждам каква е тая врява дето се вдига около чалгата. Чалгата била виновна! Нищо не може да замести домашното възпитание с или без чалга. И да много е задръстено да основеш сдружение (клуб) чиито членове се обединяват от омразата си към нещо, независимо какво (намек към автора на тази тема).
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

DirecteX написа:Хаха а метьла не преврьща ли хората в изроди (само си вижте картинките на аватара омазани в грим прошляци викат та се дерат хаха ебати яката музика тапаци сте Both)
Ъъъ... сапун ?
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

DirecteX написа:Хаха а метьла не преврьща ли хората в изроди (само си вижте картинките на аватара омазани в грим прошляци викат та се дерат хаха ебати яката музика тапаци сте Both)
O RLY?

Изображение
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

kosjo написа:Елена,Елена....дете на дивата пустиииняяя
Предпочитам оригинала : Елена, Елена! Дете на диватаа пустиня, амо(/у)р. Елееенаа, само теб обичаам аз. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Live and Let Live?
Аватар
I_Hate_Noise
Обратна връзка:

Мнение от I_Hate_Noise »

В интерес на истината сама по себе си музиката е безобидна.
Да се изкривява по този начин ценностната система на хората е отвратително. Скоро ще останат само тъпи грозни материалисти без уважение към нищо. Хора без души.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.

ANTI ANTIFA
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Вечер край брега на морето се носят дивашки викове.
Вечер край брега на морето се носят дивашки викове.

Елена, Елена дете на дивата пустиня амур, Елена само теб обичам аз.

Бавно преминават керваните.Тихо стъпват камиларите.
Бавно преминават керваните.Тихо стъпват камиларите.

Ти си много, много красива,но още малка за любов.
Ти си много, много красива,но още малка за любов.

За всички фенове на песента.
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Аватар
Kompoth

Re:

Мнение от Kompoth »

Plaguewielder написа:След като дадената музика превръща хората около мен в церебрални изроди, много ясно, че ще я мразя.
:idea:
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: Гласувайте !!

Мнение от Tiny »

Ноктурно е решил да става гробокопач тази вечер :o
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор