нещо ми изчезна картинката , кво става 9говоря за ПоП ) ТАКАчЕ плс направи тази да стане на аватар моляте хаизерAxXeSs написа:пич мойе ли оште 1на услуга плс. Значи изкам да ми направиш аватара на бар4е а тая картинка на аватар плсс
Userbars
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Ника ми се чете "Ксайзер", не "Хайзер".AxXeSs написа:хора картинката не мога да си я сложа като аватар , хаизер помагаи
Пробвай така:

Код за потвърждение: Избери целия код
http://img108.imageshack.us/img108/893/new11ih7.gifAngels Fall First написа:Как ги правиш колко съм се мъчел с специални програми и се се усирам.
С фотошоп, търпение и желание

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
ok мерси многоXayzer написа:Ника ми се чете "Ксайзер", не "Хайзер".AxXeSs написа:хора картинката не мога да си я сложа като аватар , хаизер помагаи
Пробвай така:
http://img108.imageshack.us/img108/893/new11ih7.gifAngels Fall First написа:Как ги правиш колко съм се мъчел с специални програми и се се усирам.
С фотошоп, търпение и желание
" Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ксайзер ме вдъхна увереност и това успях да направя :

http://img108.imageshack.us/img108/8646/axesax3.png Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
- DukeNukem
- Обратна връзка:

http://img108.imageshack.us/img108/4006/new11ih7sq8.jpgДано стане.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Браво, хубаво е.Angels Fall First написа:Ксайзер ме вдъхна увереност и това успях да направя :
![]()
Само няколко забележки, за да стане още по-хубаво:
По средата, където се свързват двете част от картинката, се вижда рязка разлика в цветовете. Можеш да използваш "Smudge Tool"-a за да ги умешаш малко.
Може да сложиш диагонални линии.
Тази част, която трябва да пресъздаде ефекта на отблясък, всякаш си я направил наобратно.
Ти как качваш аватар?AxXeSs написа:Аватара трябва да бъде графичен файл: .jpg, .gif или .png
Више кво ми излиза![]()
. Кво става?
Пробвай някой от другите методи за качване на Аватар. Те са общо 3.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ксайзер това го правих с Ultimate Userbar Maker а оразмерявах картинките с InfanView(май така беше).
Я си кажи фотото че да ги изтегля да използвах smudge tool-а.
Я си кажи фотото че да ги изтегля да използвах smudge tool-а.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Аз използвам Фотошоп 7. Ето един линк от датата:Angels Fall First написа:Ако не те мързи да намериш линк.
А пък иначе само името ми кажи(е разбира се и некоя свястна версия). (:
Цък
Не мога да ти гарантирам линка, не съм го теглил от там, но пробвай.

27B-6